Oyleydi gece uykulari hep sorunluydu iki senedir dogru duzgun uyumuyorum ben emzirmeyi biraktim bir hafta oluyor daha fazla dayanamadim 18 aylik olsun yeter diyodum. Simdi duzelmeler basladi ama gunduz uykularixa cok onemli gece icin ve uyku saatleri :)
Biz sınırdayız işte. Kalabalık ortamlara girmesek iyi olacak ama insan nereye kadar evde durabilir ki. Ülkeye muhakkak girecek bu virüs. Belkide girdi. Kuluçka dönemi 21 24 gün diyolar.
Kaç ülkeye bulaştı. Allah yardımcımız olsun. Sizde evinize dezenfejtan alın. Dışardan gelince muhakkak kullanın. Metropol şehirde yaşıyorsanız metro tramvay otobüs az kullanın yada maske takın.
Be zaman geçecek bana bunları söyleyerek gel ne zaman akşam yattı sabah kalktı olacak? ( Emzirmeyi kesince mı yoksa dişler tamamlanınca mı yoksa 2 yasinda mı?)
Oyleydi gece uykulari hep sorunluydu iki senedir dogru duzgun uyumuyorum ben emzirmeyi biraktim bir hafta oluyor daha fazla dayanamadim 18 aylik olsun yeter diyodum. Simdi duzelmeler basladi ama gunduz uykularixa cok onemli gece icin ve uyku saatleri :)