Sağ ol tatlım... Sen napiyorsunİyi seyirler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol tatlım... Sen napiyorsunİyi seyirler canım
İyiyim canım benim, şükür Sen nasılsın?Sağ ol tatlım... Sen napiyorsun
Onların maskeleri daha iyi kaliteliiyi fikir
Çocukları yatırıyorum canım. Uyurlarsa inşallah
Sağol canım dün bugün alacağım haberleri hissetmisim önden moralim bozuk olunca çok koymadıAklim sende kaldi dun aksam ,keyfim yok deyince. Ben iyiyim,enrjim yerinde Oo,ellerine saglik
keske bugün yapsaydım her geçen gün bir adım geri gidiyorum hep sizin yüzünüzdenBurdayım kuzum konumu acmayla uğraşıyordum☺ napiyon.
Bizde bakıyorduk odevle bitijce çocuklar duymasın a geçiş yaptıkÇok Güzel Hareketler' deyim.
İyi geceleeeer
Inşallah çok yılmamışsındır üzülmemişsindir :/ Kolon için röntgen istedi,Salı günü gidip cektirecegim. Inşallah soru çıkmazsa ameliyata hazırlık testleri devam edecekSağol canım dün bugün alacağım haberleri hissetmisim önden moralim bozuk olunca çok koymadı
Senin noldu hastane nasıl geçti
Ben de çok şükür iyiyim. Kolundaki morluklar geçti mi birazİyiyim canım benim, şükür Sen nasılsın?
Tamamdır onay mi varBuralardayım:)
İnşallah biran önce ameliyatın olup biter sağlıkla canımInşallah çok yılmamışsındır üzülmemişsindir :/ Kolon için röntgen istedi,Salı günü gidip cektirecegim. Inşallah soru çıkmazsa ameliyata hazırlık testleri devam edecek
Yok ,aynı. Zaten dün fark ettim daha ,geçer herhalde yakında .Ben de çok şükür iyiyim. Kolundaki morluklar geçti mi biraz
Çok amin,sonsuz âmin canımİnşallah biran önce ameliyatın olup biter sağlıkla canım
Kız bende 2 gün oldu yaptım çektim yeni paylaşıyorum napim herkezler yapıp gidiyor geri kalmamak lazım yap bian once zaten pek iddialı tarif almadım busefer pastalar yariscakkeske bugün yapsaydım her geçen gün bir adım geri gidiyorum hep sizin yüzünüzden
Herkes mi pasta almış yandıkKız bende 2 gün oldu yaptım çektim yeni paylaşıyorum napim herkezler yapıp gidiyor geri kalmamak lazım yap bian once zaten pek iddialı tarif almadım busefer pastalar yariscak
ıyıyım bende tesekkru ederımIyiyim canım sağol,sen de iyisin insallah ♥❤
ıyıyım bende abla tesekkur ederımİyiyim canım sağol sen nasılsın
etıekt olmasa gozumden kacacaktıIy yaptın heryerde gozüm ustünüzde diyorsun yanii
kolay gelsın kankacımSağol canım benim
gec kaldıngec kaldım yani ispiyonda
Hangi kusaktalar
Aklıma bir mücadele geldi taekwando da kapisan çocuğun babası at yarışı spikeri gibi ayaga kalktı oğlum kafasına vur kafasına diye bangır bangır bagirmisti
Tüh yaıyıyım bende tesekkru ederım
ıyıyım bende abla tesekkur ederım
etıekt olmasa gozumden kacacaktı
kolay gelsın kankacım
gec kaldın
Vala öyle görünüyor ben bu hafta elimi ayağımı çektim bacım yormadim kendimi iyiki yormadimsenin ki ney acepHerkes mi pasta almış yandık
Labne konulacakmis ya labneli yapacağım bendeVala öyle görünüyor ben bu hafta elimi ayağımı çektim bacım yormadim kendimi iyiki yormadimsenin ki ney acep☺
Buradayimmmmm....Nerde bu hanımlar
Canfeb
@kukrim27 ❤
Nevreste
@balbocuuu :)
Blue_Peri
@Dahliadivin :))
Blue0Pink :)
@evlaefe :))
@alimiyon
@deynepnaz
@Elalis