Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.379 294.783 698 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.301 Ben hastaneye gittim geldim. Kolon için röntgen çekip,duruma göre diğer testleri de yapıp gün verecekler inşallah. Haftaya Salı röntgen günü.
Ben hastaneye gittim geldim. Kolon için röntgen çekip,duruma göre diğer testleri de yapıp gün verecekler inşallah. Haftaya Salı röntgen günü.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.968 300.142 698 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.302 Jenna16 .!.: Ben hastaneye gittim geldim. Kolon için röntgen çekip,duruma göre diğer testleri de yapıp gün verecekler inşallah. Haftaya Salı röntgen günü. Genişletmek için tıkla... Hadi geçmiş olsun inşallah sifani bulacaiksin
Jenna16 .!.: Ben hastaneye gittim geldim. Kolon için röntgen çekip,duruma göre diğer testleri de yapıp gün verecekler inşallah. Haftaya Salı röntgen günü. Genişletmek için tıkla... Hadi geçmiş olsun inşallah sifani bulacaiksin
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.968 300.142 698 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.303 Baktım da abla deprem merkezine 80-85 km var sanırım aranda bayağı yakın yani Bizim buradaki deprem merkezine ben 30 km yakınım Fay hattının geçişine göre ve evin altındaki toprağın yapısına göre daha çok hissediliyormus ://
Baktım da abla deprem merkezine 80-85 km var sanırım aranda bayağı yakın yani Bizim buradaki deprem merkezine ben 30 km yakınım Fay hattının geçişine göre ve evin altındaki toprağın yapısına göre daha çok hissediliyormus ://
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.968 300.142 698 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.304
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.540 213.020 1.423 60 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.305 Jenna16 .!.: Ben hastaneye gittim geldim. Kolon için röntgen çekip,duruma göre diğer testleri de yapıp gün verecekler inşallah. Haftaya Salı röntgen günü. Genişletmek için tıkla... Çok çok geçmiş olsun hayırlısı olsun şimdiden. Minik Meleklerim .!.: Baktım da abla deprem merkezine 80-85 km var sanırım aranda bayağı yakın yani Bizim buradaki deprem merkezine ben 30 km yakınım Fay hattının geçişine göre ve evin altındaki toprağın yapısına göre daha çok hissediliyormus :// Genişletmek için tıkla... Orda durum nasıl miniğim sallanıyormu yine .
Jenna16 .!.: Ben hastaneye gittim geldim. Kolon için röntgen çekip,duruma göre diğer testleri de yapıp gün verecekler inşallah. Haftaya Salı röntgen günü. Genişletmek için tıkla... Çok çok geçmiş olsun hayırlısı olsun şimdiden. Minik Meleklerim .!.: Baktım da abla deprem merkezine 80-85 km var sanırım aranda bayağı yakın yani Bizim buradaki deprem merkezine ben 30 km yakınım Fay hattının geçişine göre ve evin altındaki toprağın yapısına göre daha çok hissediliyormus :// Genişletmek için tıkla... Orda durum nasıl miniğim sallanıyormu yine .
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.968 300.142 698 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.306 HanimKelesimiGetir .!.: Çok çok geçmiş olsun hayırlısı olsun şimdiden. Orda durum nasıl miniğim sallanıyormu yine . Genişletmek için tıkla... Dünden beri yok abla olmasın inşallah ama oldumu arka arkaya olur bak bugün kesin olur Çünkü fazla Aralık vermiyor
HanimKelesimiGetir .!.: Çok çok geçmiş olsun hayırlısı olsun şimdiden. Orda durum nasıl miniğim sallanıyormu yine . Genişletmek için tıkla... Dünden beri yok abla olmasın inşallah ama oldumu arka arkaya olur bak bugün kesin olur Çünkü fazla Aralık vermiyor
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.540 213.020 1.423 60 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.307 Minik Meleklerim .!.: Dünden beri yok abla olmasın inşallah ama oldumu arka arkaya olur bak bugün kesin olur Çünkü fazla Aralık vermiyor Genişletmek için tıkla... A man aman allah saklasın olmasın bir daha
Minik Meleklerim .!.: Dünden beri yok abla olmasın inşallah ama oldumu arka arkaya olur bak bugün kesin olur Çünkü fazla Aralık vermiyor Genişletmek için tıkla... A man aman allah saklasın olmasın bir daha
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.968 300.142 698 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.308 HanimKelesimiGetir .!.: A man aman allah saklasın olmasın bir daha Genişletmek için tıkla... Abla en az 2-3 ay daha sürecek diyorlar ...
HanimKelesimiGetir .!.: A man aman allah saklasın olmasın bir daha Genişletmek için tıkla... Abla en az 2-3 ay daha sürecek diyorlar ...
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.540 213.020 1.423 60 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.309 Minik Meleklerim .!.: Abla en az 2-3 ay daha sürecek diyorlar ... Genişletmek için tıkla... Anladım ufak ufak olsa enerfisi azalır hiç değilse. Geçen gazetede yazdı çok oldu ya enerfi azalıyor diye.
Minik Meleklerim .!.: Abla en az 2-3 ay daha sürecek diyorlar ... Genişletmek için tıkla... Anladım ufak ufak olsa enerfisi azalır hiç değilse. Geçen gazetede yazdı çok oldu ya enerfi azalıyor diye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.968 300.142 698 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.310 HanimKelesimiGetir .!.: Anladım ufak ufak olsa enerfisi azalır hiç değilse. Geçen gazetede yazdı çok oldu ya enerfi azalıyor diye. Genişletmek için tıkla... Hayır uzmanlar şuan diyor ki 5-6 yıldır inceliyoruz biz 7 üzerinde bekliyorduk diyor Madem böyle bişey var neden söylenmedi ya 7 şiddetinde olsaydı bu şekilde değil de hiç bir önlem alınmadı yani
HanimKelesimiGetir .!.: Anladım ufak ufak olsa enerfisi azalır hiç değilse. Geçen gazetede yazdı çok oldu ya enerfi azalıyor diye. Genişletmek için tıkla... Hayır uzmanlar şuan diyor ki 5-6 yıldır inceliyoruz biz 7 üzerinde bekliyorduk diyor Madem böyle bişey var neden söylenmedi ya 7 şiddetinde olsaydı bu şekilde değil de hiç bir önlem alınmadı yani
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.540 213.020 1.423 60 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.311 Minik Meleklerim .!.: Hayır uzmanlar şuan diyor ki 5-6 yıldır inceliyoruz biz 7 üzerinde bekliyorduk diyor Madem böyle bişey var neden söylenmedi ya 7 şiddetinde olsaydı bu şekilde değil de hiç bir önlem alınmadı yani Genişletmek için tıkla... O kadarıda yüksek yani,herhangi br yıkım filan yoktur umarım orada.
Minik Meleklerim .!.: Hayır uzmanlar şuan diyor ki 5-6 yıldır inceliyoruz biz 7 üzerinde bekliyorduk diyor Madem böyle bişey var neden söylenmedi ya 7 şiddetinde olsaydı bu şekilde değil de hiç bir önlem alınmadı yani Genişletmek için tıkla... O kadarıda yüksek yani,herhangi br yıkım filan yoktur umarım orada.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.968 300.142 698 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.312 HanimKelesimiGetir .!.: O kadarıda yüksek yani,herhangi br yıkım filan yoktur umarım orada. Genişletmek için tıkla... Yok abla köy evleri ağır hasarlı Kırkağaç ve Akhisar'da musalar köyü ve Karakurt köylerinde evler kötü bayağı Soma da da eski bir okul lojmanı için yikim kararı alındı
HanimKelesimiGetir .!.: O kadarıda yüksek yani,herhangi br yıkım filan yoktur umarım orada. Genişletmek için tıkla... Yok abla köy evleri ağır hasarlı Kırkağaç ve Akhisar'da musalar köyü ve Karakurt köylerinde evler kötü bayağı Soma da da eski bir okul lojmanı için yikim kararı alındı
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.540 213.020 1.423 60 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.313 Minik Meleklerim .!.: Yok abla köy evleri ağır hasarlı Kırkağaç ve Akhisar'da musalar köyü ve Karakurt köylerinde evler kötü bayağı Soma da da eski bir okul lojmanı için yikim kararı alındı Genişletmek için tıkla... Onlarda kerpiç ev flansa hasar çok olur tabi.
Minik Meleklerim .!.: Yok abla köy evleri ağır hasarlı Kırkağaç ve Akhisar'da musalar köyü ve Karakurt köylerinde evler kötü bayağı Soma da da eski bir okul lojmanı için yikim kararı alındı Genişletmek için tıkla... Onlarda kerpiç ev flansa hasar çok olur tabi.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.968 300.142 698 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.314 HanimKelesimiGetir .!.: Onlarda kerpiç ev flansa hasar çok olur tabi. Genişletmek için tıkla... Koy evler de beton olmuyor zaten abla keşke hepsi kaliteli yapılmış olsa :/
HanimKelesimiGetir .!.: Onlarda kerpiç ev flansa hasar çok olur tabi. Genişletmek için tıkla... Koy evler de beton olmuyor zaten abla keşke hepsi kaliteli yapılmış olsa :/
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.379 294.783 698 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.315 Minik Meleklerim .!.: Hadi geçmiş olsun inşallah sifani bulacaiksin Genişletmek için tıkla... Sağolasın minik
Minik Meleklerim .!.: Hadi geçmiş olsun inşallah sifani bulacaiksin Genişletmek için tıkla... Sağolasın minik
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.379 294.783 698 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.316 HanimKelesimiGetir .!.: Çok çok geçmiş olsun hayırlısı olsun şimdiden. Orda durum nasıl miniğim sallanıyormu yine . Genişletmek için tıkla... Sağol şekerciğim:)
HanimKelesimiGetir .!.: Çok çok geçmiş olsun hayırlısı olsun şimdiden. Orda durum nasıl miniğim sallanıyormu yine . Genişletmek için tıkla... Sağol şekerciğim:)
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.540 213.020 1.423 60 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.317 Minik Meleklerim .!.: Koy evler de beton olmuyor zaten abla keşke hepsi kaliteli yapılmış olsa :/ Genişletmek için tıkla... Ahhh keşkede zamanında yapılmış o evlerde maalesef.
Minik Meleklerim .!.: Koy evler de beton olmuyor zaten abla keşke hepsi kaliteli yapılmış olsa :/ Genişletmek için tıkla... Ahhh keşkede zamanında yapılmış o evlerde maalesef.
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.540 213.020 1.423 60 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.318 Jenna16 .!.: Sağol şekerciğim:) Genişletmek için tıkla... Dikkar et kendine şekercim.
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.379 294.783 698 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.319 HanimKelesimiGetir .!.: Dikkar et kendine şekercim. Genişletmek için tıkla... Ederim şekerciğim Sen de dikkat et
HanimKelesimiGetir .!.: Dikkar et kendine şekercim. Genişletmek için tıkla... Ederim şekerciğim Sen de dikkat et
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.968 300.142 698 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.320 HanimKelesimiGetir .!.: Ahhh keşkede zamanında yapılmış o evlerde maalesef. Genişletmek için tıkla... Abla ülke genelinde değişim şart keşke bir sihirli değnek ile olsa ama mümkün değil :/
HanimKelesimiGetir .!.: Ahhh keşkede zamanında yapılmış o evlerde maalesef. Genişletmek için tıkla... Abla ülke genelinde değişim şart keşke bir sihirli değnek ile olsa ama mümkün değil :/