- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Msjlarima cevap versen keşkeYok artık daha ne yapayım sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Msjlarima cevap versen keşkeYok artık daha ne yapayım sana
Sen olmazsan keyfim kaçıyor,gözlerim seni arıyor.Çok özlüyorumBöyle seyler söyleme
Yine ne yazdınMsjlarima cevap versen keşke
Çocuktur,anlamaz diye bir şey yok ,bebekken bile konuşuruz biz de,algıları açık olsun diye :)Sende mi şanssızsındır?Bizim ailenin bedevisi benim,annem de onayladiBen sürekli hayatı anlatıyorum canım:)Yani sırası gelen gidecek misafiriz sonuçta:)
Amin canım hepimizi korusun Rabbim inşaallah:)
Cidden komik oluyor.
Geçen abim grupta mesaj atmış Malatya'da corona virüsü şüphesi olmuş ama yalanmış...Dedim olsa biz de olurduHaberimiz olurdu.Bir o kaldı:)
Bunlar öldürür katil mi olayım istiyorsun🗡⚔bunlar olar mi
Kendimi iyi hissetmeye başladımSen olmazsan keyfim kaçıyor,gözlerim seni arıyor.Çok özlüyorum
Başka yok korkut sadece sendeBunlar öldürür katil mi olayım istiyorsun
Aslında şanslıyım ama başıma bir sürü şey geldikten sonra elime geçiyorÇocuktur,anlamaz diye bir şey yok ,bebekken bile konuşuruz biz de,algıları açık olsun diye :)Sende mi şanssızsındır?Bizim ailenin bedevisi benim,annem de onayladi
Bizde de ablamdir herşeyi aksi gider geçen masa almış kurmaya gelmislee bir bacağı çıkmamışÇocuktur,anlamaz diye bir şey yok ,bebekken bile konuşuruz biz de,algıları açık olsun diye :)Sende mi şanssızsındır?Bizim ailenin bedevisi benim,annem de onayladi
Ne zaman yazdın görmedimKendimi iyi hissetmeye başladım
Elimin ayarı olsaBaşka yok korkut sadece sende
Babaminda kendinin hayatında zorlandigi zamanlar hep Kasım ayına denk gelmiş hiç sevmez o ay bir an önce çıksın diye bekler hepAslında şanslıyım ama başıma bir süür şey geldikten sonra elime geçiyor
Sadece ben değilim canım:)Benim kendi ailem(kardeşler)bir şey yaşayınca hep beraber yaşıyoruz.Aynı dönemde ya yukarı çıkıyoruz,ya aşağıya iniyoruz:)
Hadi buraya yazsam gormesen anlayabilirim ama tenefüse yazdımNe zaman yazdın görmedim
Nasıl görmem çok ayıp etmişim oysa en çok gözüm seni arıyor
Senin yine eline geçiyormuş er ya da geç,benim ellerim hep bomboş Sanki herkes elma şekeri yiyiyor,bana da sapı kalıyor,öyle düşünAslında şanslıyım ama başıma bir süür şey geldikten sonra elime geçiyor
Sadece ben değilim canım:)Benim kendi ailem(kardeşler)bir şey yaşayınca hep beraber yaşıyoruz.Aynı dönemde ya yukarı çıkıyoruz,ya aşağıya iniyoruz:)
Ne yazdin geneHadi buraya yazsam gormesen anlayabilirim ama tenefüse yazdım
Bak böyle şeyler söyleme ayrıcaNe zaman yazdın görmedim
Nasıl görmem çok ayıp etmişim oysa en çok gözüm seni arıyor
Söylemem tarifimi yaptigimiNe yazdin gene
Benim 9 ve 4 sayıları ile ilgili şeylerim var:)Babaminda kendinin hayatında zorlandigi zamanlar hep Kasım ayına denk gelmiş hiç sevmez o ay bir an önce çıksın diye bekler hep
Vesikaliklari yaktın bakıyorumBak böyle şeyler söyleme ayrıca
Sana yaranamıyorumBak böyle şeyler söyleme ayrıca