- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Amin canım Bilmem,hamburger kraliçem nerde ki,ben bir yoklarim:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım Bilmem,hamburger kraliçem nerde ki,ben bir yoklarim:))
Yaa öle deme abla sımartıyorsun benii şu oylama bitse daha iy olucamHoşbulduk şampiyon nasılsın
Yokla bakayım:)Amin canım Bilmem,hamburger kraliçem nerde ki,ben bir yoklarim:))
Biter canım az kaldı:)Yaa öle deme abla sımartıyorsun benii şu oylama bitse daha iy olucam
Hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar
Yarin 12demi bitcek. peki bu şah mat vs onlardan da vercekmisinizBiter canım az kaldı:)
Evet canım gece biter:)Yarin 12demi bitcek. peki bu şah mat vs onlardan da vercekmisiniz
Tüh ona heveslenmiştim bndee piyon verseniz en azından odamı yokkEvet canım gece biter:)
Yok canım bu yarışmada madalya yok:)
YahşamlarHayırlısı be gülüm
Bu sponsor yarışması canım :)Madalya bizim genel yarışmada veriliyor:)Tüh ona heveslenmiştim bndee piyon verseniz en azından odamı yokk
Bakalım nerdeYokla bakayım:)
Sağol abla şükür ya daha dün kardeşimin eşine şükür uyku da hic yakalanmadik demiştim bugün uykudan uyandırdı deprem :/Tenceresiz kaldim anne nasılsın canım geçmiş olsun
Arkadaşım aradı onunla konuştum mesajım geç geldi:)Bakalım nerde
YakşamlarYahşamlar
Ben de bi teneffüse çıkmıştım zaten:)Arkadaşım aradı onunla konuştum mesajım geç geldi:)
Hiiiç bildiğin gibi mandal işte sen nasılsın:)Hayırlı akşamlar nasılsın
Geçmiş olsun canım benimSağol abla şükür ya daha dün kardeşimin eşine şükür uyku da hic yakalanmadik demiştim bugün uykudan uyandırdı deprem :/
Hakkımızda hayırlısı demeye başladım artık gidecek yer yok
Sen nasılsın abla