- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
İyi yapmışsınBen de bi teneffüse çıkmıştım zaten:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsınBen de bi teneffüse çıkmıştım zaten:)
Sana yakışmıyor bu haller küçük mune tırpan in nerdeHiiiç bildiğin gibi mandal işte sen nasılsın:)
Kimin mandalı :)Benim olsun muHiiiç bildiğin gibi mandal işte sen nasılsın:)
Benim kızda bugün kum torbasını sallayıp deprem oluyor kaçalım diyor ayiciginaGeçmiş olsun canım benim
İyiyim çok şükür:)Benim mutfak L şeklinde:)Az önce arkadaşımla konuşurken bir köşeye oturdum.Sandalye yerinden oynadı 2 kez ödüm koptu.Meğer oğlum halıyı çekiştiryormuş beni korkutmak için:)
Çocuklarda biz de kafayı bozdukBenim kızda bugün kum torbasını sallayıp deprem oluyor kaçalım diyor ayicigina
İyi yapmışsın
Yazık onlara da yaÇocuklarda biz de kafayı bozduk
Anladm abla saka yapyom ya insallah genel yarismadada kazanirsam bigün:)Bu sponsor yarışması canım :)Madalya bizim genel yarışmada veriliyor:)
Aksiyonlu hayatBenim kızda bugün kum torbasını sallayıp deprem oluyor kaçalım diyor ayicigina
Alıştılar aslında:)Yazık onlara da ya
İnşaallah canım son haftamız:)Anladm abla saka yapyom ya insallah genel yarismadada kazanirsam bigün:)
Allah esirgesin ,hem trajik,hem komik günler oluyor Erken büyümüş senin oğlan da,masallahAlıştılar aslında:)
Oğlum 2:10 da çıkıyor onunla eve geliyoruz.Sonra kızlara 3 den sonra gidiyorum.10 dk ya geri geliyorum.Ama oğlumda geliyordu.Geçen gelmeyeceğim dedi.Dedim deprem olur korkarsın:)
Aman anne öleceksem her yerde ölürüm ben gelmiyorum dedi:)
Çocuklarda biz de kafayı bozduk
Yazık onlara da ya
Bugün Elazığ dan bir video izledim evde gizli kamera varmış sanırım çocuklar çığlık cilgiga bağırıyor şoktanAksiyonlu hayat
En çok Mandal yerine koyan sen olduğun için olabilirKimin mandalı :)Benim olsun mu
İyi ki görmemişim, içim götürmüyor:/Bugün Elazığ dan bir video izledim evde gizli kamera varmış sanırım çocuklar çığlık cilgiga bağırıyor şoktan
Tırpanim kırıldı yenisini alsanaSana yakışmıyor bu haller küçük mune tırpan in nerde
Ben sürekli hayatı anlatıyorum canım:)Yani sırası gelen gidecek misafiriz sonuçta:)Allah esirgesin ,hem trajik,hem komik günler oluyor Erken büyümüş senin oğlan da,masallah
Yok artık daha ne yapayım sanaEn çok Mandal yerine koyan sen olduğun için olabilir
Böyle seyler söylemeYok artık daha ne yapayım sana
bunlar olar miTırpanim kırıldı yenisini alsana