İyi yapmışsınBen de bi teneffüse çıkmıştım zaten:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışsınBen de bi teneffüse çıkmıştım zaten:)
Sana yakışmıyor bu haller küçük mune tırpan in nerdeHiiiç bildiğin gibi mandal iştesen nasılsın:)
Kimin mandalı :)Benim olsun muHiiiç bildiğin gibi mandal iştesen nasılsın:)
Benim kızda bugün kum torbasını sallayıp deprem oluyor kaçalım diyor ayiciginaGeçmiş olsun canım benim
İyiyim çok şükür:)Benim mutfak L şeklinde:)Az önce arkadaşımla konuşurken bir köşeye oturdum.Sandalye yerinden oynadı 2 kez ödüm koptu.Meğer oğlum halıyı çekiştiryormuş beni korkutmak için:)
Çocuklarda biz de kafayı bozdukBenim kızda bugün kum torbasını sallayıp deprem oluyor kaçalım diyor ayicigina![]()
İyi yapmışsın![]()
Yazık onlara da yaÇocuklarda biz de kafayı bozduk![]()
Anladm abla saka yapyom ya insallah genel yarismadada kazanirsam bigün:)Bu sponsor yarışması canım :)Madalya bizim genel yarışmada veriliyor:)
Aksiyonlu hayatBenim kızda bugün kum torbasını sallayıp deprem oluyor kaçalım diyor ayicigina![]()
Alıştılar aslında:)Yazık onlara da ya
İnşaallah canım son haftamız:)Anladm abla saka yapyom ya insallah genel yarismadada kazanirsam bigün:)
Allah esirgesin ,hem trajik,hem komik günler oluyorAlıştılar aslında:)
Oğlum 2:10 da çıkıyor onunla eve geliyoruz.Sonra kızlara 3 den sonra gidiyorum.10 dk ya geri geliyorum.Ama oğlumda geliyordu.Geçen gelmeyeceğim dedi.Dedim deprem olur korkarsın:)
Aman anne öleceksem her yerde ölürüm ben gelmiyorum dedi:)
Çocuklarda biz de kafayı bozduk![]()
Yazık onlara da ya
Bugün Elazığ dan bir video izledim evde gizli kamera varmış sanırım çocuklar çığlık cilgiga bağırıyor şoktanAksiyonlu hayat![]()
En çok Mandal yerine koyan sen olduğun için olabilirKimin mandalı :)Benim olsun mu![]()
İyi ki görmemişim, içim götürmüyor:/Bugün Elazığ dan bir video izledim evde gizli kamera varmış sanırım çocuklar çığlık cilgiga bağırıyor şoktan![]()
Tırpanim kırıldı yenisini alsanaSana yakışmıyor bu haller küçük mune tırpan in nerde![]()
Ben sürekli hayatı anlatıyorum canım:)Yani sırası gelen gidecek misafiriz sonuçta:)Allah esirgesin ,hem trajik,hem komik günler oluyorErken büyümüş senin oğlan da,masallah
![]()
Yok artık daha ne yapayım sanaEn çok Mandal yerine koyan sen olduğun için olabilir![]()
Böyle seyler söylemeYok artık daha ne yapayım sana![]()