- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Ifşaaa duyun komşulaaarOğlumu, kızım diye kandırıp yarışmaya soktuğum da anlaşıldı mı yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ifşaaa duyun komşulaaarOğlumu, kızım diye kandırıp yarışmaya soktuğum da anlaşıldı mı yoksa
İkinci kez mi yoksa
Nerden geldigi belli olmazAnam Kazen emmim de buradaymış, şaka şaka, şutlamasın beni
Bu arada 1., 2. ve 3. haftada oy kullanıp pro üye olanlar belli oldu. Bakalım bu haftanın yarışmasında kim oy verip pro üyelik alacak.
Bu tarife guvenmeden yapmıştım bu kadar ine cikmasi bile mucize kazanmasamda olurİkinci kez mi yoksa
Gayet şık görünüyorBu tarife guvenmeden yapmıştım bu kadar ine cikmasi bile mucize kazanmasamda olur
Hatta nevi ya dedim farklı açıdan cekeyim m yaparken önceki fotoları koydum sanmasınlar işin ters gitmesi benim aleyhime oldu sankiGayet şık görünüyor
Ayyyu kaç kere etiket ettim bu kadın ne yapıyor acep çamaşır suyu mu kokluyor ne yapıyorBirTutamMutluluk20 koş gel senin fenomenler gelmişler
Sutlac can damarim. Nerde olsa 1 degil 100 oy veririm. Yonetiiim duy sesimi sutlaca 100 oy vermek istiyorumElalis yaptı :))
Benim teşekkür ederimFirin sutlac kiminse kalbimi caldi. Allam olsa da yesek
Basarilar kizlar