Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulamadım vallahi :/E ile başlıyor
Ya çıkarda benzer olur :)Ama birgün yapabiliriz garanti katılacaklarsa:)Ekmek ve pideler yaparız:)Çavdarlı,tam buğdaylı,ay çekirdekli Hâlâ yılmıyorum, hemşoma destek oluyorum
Canım hemşommm❤
E le başlayan bişey yok ,trakya gibi ep baş arfleri attın mı beyaaE ile başlıyor
Aklıma birşey geliyor amaE ile başlıyor
Tabii canım,benzer olacağı muhakkak.Ya çıkarda benzer olur :)Ama birgün yapabiliriz garanti katılacaklarsa:)Ekmek ve pideler yaparız:)
Ahahahahaha bende öyle düşündüm vallaE le başlayan bişey yok ,trakya gibi ep baş arfleri attın mı beyaa
Eşime sordum 27cesit ekmek yapıyormuş görsel Atacak15 farklı tarif çıkmazsa o kategoriyi yapmayız:)
Açılınca kahkahayı basarsınızE le başlayan bişey yok ,trakya gibi ep baş arfleri attın mı beyaa
Ben hepsinden kullanıyorumhazır burası kalabalıkken şey sorayım aranızda döküm tava tencere kullanan var mı?
1. belli 2. kimEşime sordum 27cesit ekmek yapıyormuş görsel Atacak
Tabiisi varAynen var yani
Belki deniz ürünleridir, hamsi kuşunu kaptırmayayım diye geldimAha en sevdiğim şampiyon bende tam seni anıyordum meğerse formundan birşey Kaybetmemiş buralarda imiş gördün üz mü deynepnaz
Söyle kulağımaAklıma birşey geliyor ama
Taze ekmek kokusu geldi burnumaEşime sordum 27cesit ekmek yapıyormuş görsel Atacak
Sen niye hiç gelmiyorsun aşkolsunBelki deniz ürünleridir, hamsi kuşunu kaptırmayayım di ye geldim
Ara ara bakıyorum da uzun uzun yazmaya fırsatım olmadığından katılamıyorum, bendeki sinyalleri aldığınızdan etiket yapıyorsunuz ellam
memnun musunu? ben de tava var çok sığ sadece et mühürlemede kullanıyorum ama böyle pilav gibi diğer bilimum yemekleri yapma da ve temizlikte pratik mi? evdeki granit ve teflonlardan kurtulmak istiyorum da :)Ben hepsinden kullanıyorum