- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Ebe gümeciSöyle kulağıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebe gümeciSöyle kulağıma
Zeytinli pofuduk yiyorum şuanTaze ekmek kokusu geldi burnuma
Çok severim,afiyet olsun canımZeytinli pofuduk yiyorum şuan
2.üyeliğim var ya cıbıldak bacaklı.Sen niye hiç gelmiyorsun aşkolsun
Aramıza hoşgeldinBanyoda bile sayfa yeniledim surekli, islerim var kalkamiyorum telefonun basindan
Çok fenasın çok2.üyeliğim var ya cıbıldak bacaklı.
Benim olduğum anlanmasın diye caps locku açık bırakmıyorum onda
Azerin çözdü o işi2.üyeliğim var ya cıbıldak bacaklı.
Benim dokum tencere seyim var evet gayet kullanisli oyle dokum tava gbi komple demir degil granit temcere gibi ici dokum kapli her turlu yemek oluyor uclu set aldim pilav tenceresi iki tane derin buyuk tencere her turlu yemegi yapiyorum valla :) guzelde oluyor hersey granitte kullaniyorum teflonda her turlu kullaniyorum ne cikarsa aliyorummemnun musunu? ben de tava var çok sığ sadece et mühürlemede kullanıyorum ama böyle pilav gibi diğer bilimum yemekleri yapma da ve temizlikte pratik mi? evdeki granit ve teflonlardan kurtulmak istiyorum da :)
007 Azerin BondAzerin çözdü o işi
Kiminle dans ediyorsun eyyy DeynepnazSen kimi kandırıyorsun hey yavrum hey deynepnaz
Ahahahahja sus kız şüpheleniyolar zaten2.üyeliğim var ya cıbıldak bacaklı.
Sen kimi kandırıyorsun hey yavrum hey deynepnaz
Oğlumu, kızım diye kandırıp yarışmaya soktuğum da anlaşıldı mı yoksaKiminle dans ediyorsun eyyy Deynepnaz
YaaaOğlumu, kızım diye kandırıp yarışmaya soktuğum da anlaşıldı mı yoksa
Bağımlılık yaparız:)Banyoda bile sayfa yeniledim surekli, islerim var kalkamiyorum telefonun basindan