- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
ama bu sefer hiçbiri içime sinmedi nedenseİlk mesajda resmini beğenmeyen var mı değiştirebilirim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama bu sefer hiçbiri içime sinmedi nedenseİlk mesajda resmini beğenmeyen var mı değiştirebilirim:)
Bunun büyüğü var mı diye de sormak yok,daha ne olsun ?Ayyyy evet jennammmmm ayyyy dur bak şimdi daha mutlu oldummm uffff harika kuyafetler
Benim de öyle neden acaba:)ama bu sefer hiçbiri içime sinmedi nedense
Yaasunumlar çok güzel sönük kaldı garibimBenim de öyle neden acaba:)
Yok yok gayet güzel takılıyorum:)Yaasunumlar çok güzel sönük kaldı garibim
pinar sponsor olduğu için nasıl hissediyor acaba sütlaç bile varYok yok gayet güzel takılıyorum:)
Makro'yu çağırdık gelmedi gelseydi sorardıkpinar sponsor olduğu için nasıl hissediyor acaba sütlaç bile var
Dün burada idi bir araMakro'yu çağırdık gelmedi gelseydi sorardık
Geliyor ama sohbete katılmıyor:)Bence korkuyor onu da ikna edip yarışmaya sokarım diyeDün burada idi bir ara
Hakli ama laf aramızdaGeliyor ama sohbete katılmıyor:)Bence korkuyor onu da ikna edip yarışmaya sokarım diye
Nevoşum daha bakmadım incilere ama sen ne koyduydsan kabulüm en güzellerini seçiyorsun hepİlk mesajda resmini beğenmeyen var mı değiştirebilirim:)
Hayırlı yolculuklar, bol muhabbetler pericim.İyi akşamlar caniiim
Korkmasın ya ne olacakHakli ama laf aramızda
cinsiyeti ne acabaGeliyor ama sohbete katılmıyor:)Bence korkuyor onu da ikna edip yarışmaya sokarım diye
Canım yine de bak istersen :)Ben en göze çarpanı seçmeye çalışıyorum:)Nevoşum daha bakmadım incilere ama sen ne koyduydsan kabulüm ❤en güzellerini seçiyorsun hep
O görmeyebilir canım,ben söyleyeyim.maket o ağaç,burdan hatıra aldı eşi@prensesalinda bugün o limon ağacına baktım netten bir YouTube kanalında görmüştüm canlı mi maket mi bonsai ise bakimi nasıl?
Kadındır tabi kicinsiyeti ne acaba
İkna konusunda dedim,sen tavlarsın diye Tabii katılsın yoksa :))Korkmasın ya ne olacak