- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Kırmızı elbiseli kadın da hep öyle diyor ama hadi bakalımEğlence olsun dedim ama beceremedim pek yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızı elbiseli kadın da hep öyle diyor ama hadi bakalımEğlence olsun dedim ama beceremedim pek yaaa
ııııh maalesefBaşlayacak canım gece başlarız:)
Aslında tarif aldılar ama yapmadılar:)
@Elhan ablacım tarif yetişmedi mi:)
@Nana 'm tarif yetişecek mi geliyor mu:)
@prensesalinda tarif geliyor mu:)
@ByNkoaLa bizim tatlı ne oldu:)
alimiyon bugün yeniden denedik mi:)
@_CaNanSu_
Şimdi gördüm, gerçekten degilmissin demeyi isterdim Ama aynıymışsın:))Bu kez degilim korkmayin
Rica ederim canımJenna16 canım uygulama msj ni gördüm teşekkür ederim bu arada ❤
Bende iyiyim canım yeni girebildim uğraşıyorum :) spor falan yaptımAleykumselam canim ,idare eder. Sen nasilsin ? ♥❤
Tabii,seni photoshop güzeli seniiiBen varım
Maşallah sana ,çok güzel asılıyorsun ❤Bende iyiyim canım yeni girebildim uğraşıyorum :) spor falan yaptım
Elimden geleni yapıyorumMaşallah sana ,çok güzel asılıyorsun ♥❤
Beni öpüp başlarına koysunlar bugün yemek fotografciligiyla ilgili bir video izledim tıraş köpüğü tampon neler neler kullaniyorlar atarım birazdanTabii,seni photoshop güzeli seniii
Çok seviniyorum senin içinElimden geleni yapıyorum
Hadi hadi,limonlarla neler yaptığını unutmadıkBeni öpüp başlarına koysunlar bugün yemek fotografciligiyla ilgili bir video izledim tıraş köpüğü tampon neler neler kullaniyorlar atarım birazdan
Sağol kuzum inan bende çok isteyerek yapıyorum bunsefer Allah nasip ederse hedefime ulasıcamÇok seviniyorum senin için
Hadi hadi,limonlarla neler yaptığını unutmadık
Yarın başlayalım mı:)
Ne yaptığımızı önceden söylemiyorum sonra başım yanıyor
Sen de sağol kuzum,hafifledikçe motive olursun Yaza yeni kıyafetler alırsın hatta,çok güzelSağol kuzum inan bende çok isteyerek yapıyorum bunsefer Allah nasip ederse hedefime ulasıcam
Ayyyy evet jennammmmm ayyyy dur bak şimdi daha mutlu oldummm uffff harika kuyafetlerSen de sağol kuzum,hafifledikçe motive olursun Yaza yeni kıyafetler alırsın hatta,çok güzel