- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
İyi gibiyim bugün,sen nasılsın canımGünaydın canım,nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi gibiyim bugün,sen nasılsın canımGünaydın canım,nasılsın
Hangisi ?O neydi gii
Dün ne kadar kendimi avutmaya çalışsam da tansiyonum yükselmiş.gece yatarken limon içtim ama düşmedi.sabah bi tık düşmüş uyandım.yüzümüz gülse de içimiz kan ağlıyorİyi gibiyim bugün,sen nasılsın canım
Aynen öyle canım, parmağımı kipirdatmaya halim yoktu ,bugün mecbur toparlanmaya çalıştım. Çok zor,Allah yardımcımız olsunDün ne kadar kendimi avutmaya çalışsam da tansiyonum yükselmiş.gece yatarken limon içtim ama düşmedi.sabah bi tık düşmüş uyandım.yüzümüz gülse de içimiz kan ağlıyor
Amiiiinnnn canımAynen öyle canım, parmağımı kipirdatmaya halim yoktu ,bugün mecbur toparlanmaya çalıştım. Çok zor,Allah yardımcımız olsun
Acısız bir şekilde duruyorlar canım,neyin nesi anlamadım.Amiiiinnnn canım
Kolun nasıl oldu jennam, morluklar geçti mi?
Ya keşke unıtmasaydın da sorsaydın doktora uzak mı doktor,tekrar gitsen?Acısız bir şekilde duruyorlar canım,neyin nesi anlamadım.
Uzak canım ya,Salı günü röntgene gideceğim,o zaman sorarım cerraha .Ya keşke unıtmasaydın da sorsaydın doktora uzak mı doktor,tekrar gitsen?
Salı günü ben de hatırlatayım bari sanaUzak canım ya,Salı günü röntgene gideceğim,o zaman sorarım cerraha .
Tamam,sabahına yazarsın buraya ,ben görünce hatirlarimSalı günü ben de hatırlatayım bari sana
Kaldı 8 yıl ozaman20 yıldan sonrası hep bal
Sen mutlu sona çok yaklaşmışsın 15 ten sonra yavaş yavaş başlıyoKaldı 8 yıl ozaman
Benim bir başlıyor gibi oldu bayağı sevinmiştim ama tekrar afkurmaya başladı bu araSen mutlu sona çok yaklaşmışsın 15 ten sonra yavaş yavaş başlıyo
Herkes buruk zebra kimse girmiyor sanırım doğru dürüstSelam kızlar nasılsınız❤
Evet bende suan izliyorum gözümde yaş... inan konu açarken bile içim cız etti açmasam mı bile dedimHerkes buruk zebra kimse girmiyor sanırım doğru dürüst
İnsan ne kadar üzülüyor dimi kaç tane can gitti ya insan tutamiyor kendini :/Evet bende suan izliyorum gözümde yaş... inan konu açarken bile içim cız etti açmasam mı bile dedim
Ben dayanamıyorum ondan izleyemiyorum .. depremde izledim en son panik atak olacaktım nerdeyse.. dayanamıyorum ben yüreğim parçalanıyor... o anneleri babaları gördükçe offf offff...İnsan ne kadar üzülüyor dimi kaç tane can gitti ya insan tutamiyor kendini :/
Evler yangın yeri oldu
Aleykumselam canim ,idare eder. Sen nasilsin ? ❤Selam kızlar nasılsınız❤