- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Kırıtma makinesi pahalı, 5 tl ye mandal candır
Kendimi değerli hissetmeye başladımHer turlu lazimsin ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırıtma makinesi pahalı, 5 tl ye mandal candır
Kendimi değerli hissetmeye başladımHer turlu lazimsin ama
O zaman kesin giderBiri birinci sınıf biri anaokulu
Koştur koştur eylülden sonra
Gider gider gitmezse barışık olucaz napalim
Neler oluyorSen sormak istermisin
Ama bu senin dediğin değilmiş ödülmüş BudaÜrün incelemw bende şimdi ona bakıyordum benim marka hafızam geniş
Ben bir yerden salça alıyordum orda zeytin ve yağ da çeşidi coktu orası ile bu marka aynı mi diye bakıyorum dükkanı bulamadım ://
Bana sabah gibi geldi bulamayınca uygulamayı nevrim döndüGeçmişe gidip buldum daha ne yapayım hem sabah değil gece sormuşsun:)
Çoğunu zaten burada konuşarak harcadığımız için olabilir miDiyet niyet hak getire
Konuscaklarimla konusurm da genelde sakin takılan konuşmayan bir izlenimim var nedense
:dO zaman kesin gider
Bazen burda da konusmadigim oluyor yaÇoğunu zaten burada konuşarak harcadığımız için olabilir mi
Evet hem ödül niyetine işte kim verir durduk yere bu kadar zeytinyağını şimdi tam fiyatlarına bakıyordum bize gelen şişeler den biri 27 TLAma bu senin dediğin değilmiş ödülmüş Buda
Birşey olmuyorNeler oluyor
Hiç görmedimBazen burda da konusmadigim oluyor ya
Sordum cevap verirse dönerim:)Bana sabah gibi geldi bulamayınca uygulamayı nevrim döndü
Üzdün...Evet hem ödül niyetine işte kim verir durduk yere bu kadar zeytinyağını şimdi tam fiyatlarına bakıyordum bize gelen şişeler den biri 27 TL
Ama istemedimÜzdün...
Aynen çok güzel zeytinyağı tadına doyamıyoruzÜzdün...
Amannnn boşver giden zeytinyağı olsunAma istemedim
HahahahahahahahahHiç görmedim
Hellö, nispet yapıyormuş gibi olmayayimda zeytin yağı banada geldi 2 kişi aldık bursadanNınımmmmm
Oda katılsaydı o kadar söylüyoruz biz de sürpriz bitmez diye:)Ama istemedim