- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Merakla bekliyorum.kk daki geleceğim buna bağlıSordum cevap verirse dönerim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merakla bekliyorum.kk daki geleceğim buna bağlıSordum cevap verirse dönerim:)
Abla ya eşime dedim ne dedi biliyon mu zaten dedi sen katıldığında bişey yok katılmadıgında hediye gider bidaha katılma birinci de olamıyosun zaten dediiiiAynen çok güzel zeytinyağı tadına doyamıyoruz
Nerde yalan söylediğim görülmüşHahahahahahahahah
Bak bu da doğru
Çünkü o yoldan ben geçiyorumAynen çok güzel zeytinyağı tadına doyamıyoruz
Niye ya daha mı rahat oluyor:)Merakla bekliyorum.kk daki geleceğim buna bağlı
Vayyyy vayyy vayyyyHellö, nispet yapıyormuş gibi olmayayimda zeytin yağı banada geldi 2 kişi aldık bursadan
Eşine söyle bunu duymamış olayımDaha sık katıl demesi lazımAbla ya eşime dedim ne dedi biliyon mu zaten dedi sen katıldığında bişey yok katılmadıgında hediye gider bidaha katılma birinci de olamıyosun zaten dediiii
Aynen çok güzel zeytinyağı tadına doyamıyoruz
Sırtını dönmüş gülüyo ahahah bu sefer de olmazsam ben gidiyim bu diyardan güdemiyoeum çünküEşine söyle bunu duymamış olayımDaha sık katıl demesi lazım
Kıskananlar bizi takip etsin,kaçırmasınYalniz cidden öyle
Diyo ki ben o kadar katıldım bana da zeytinyağı yollayın de ahahahahhaEşine söyle bunu duymamış olayımDaha sık katıl demesi lazım
Bak ben 20 TL den yeni yağ aldım ve adam çok satıyor yağı güzel olduğu için organik yani gelen yağ ile onun tadı bire bir aynıYalniz cidden öyle
Ama bu işler şans işi:)Sırtını dönmüş gülüyo ahahah bu sefer de olmazsam ben gidiyim bu diyardan güdemiyoeum çünkü
İşte geçti dağıtımı bitirdikDiyo ki ben o kadar katıldım bana da zeytinyağı yollayın de ahahahahha
Yağı değil yağları, çoğul eki unuttun 3 tane geldi yaVayyyy vayyy vayyyy
Komşusunda zeytinyağı yokken evinde zeytinyağı olan bizden değildir
Ben geçen yaptığım yemeğin yanında çekecektir eşim gitsin diye bekledim sonra deprem olunca yedim içtim bulaşığı topladım unuttumYağı değil yağları, çoğul eki unuttun 3 tane geldi ya
Kıskananlar bizi takip etsin,kaçırmasın
Evet ya belki bana da Güler kkAma bu işler şans işi:)
Bak retro_hippo yazın son anda 1.liği kaçırdı.Nasip Pınar labne kategorisineymiş:)
Neler öğrendik neler bu bile çok mühim:)Aynen öyle, ne kadar çok ekmeğini yedim kk nın beni örnek alsınlar