Bu sefer yokmuş zatenGökten pro yağsa bana p düşer
Okul mafetti beni derslerim çoğaldıNeden neler yapıyorsun da yoruluyorsun :)
Aaaaa nasıl katılmam puh banaİlk yarışmaya katılan 11 kişiye gönderildi canım:)
İyi de mandal cok onemli bir sey,mandalsiz camasir asmak mumkun degilAl işte mandal
Tamm ozaman yaşlılara hürmeten soruyorum, sitenin uygulamasına noldu , dün sildim yanlışlıkla birdaha yükleyemedim yooookYa ben yaşlıyım bugün çok yoruldum:)
Hadi hadi sor:)
İns gider yaaTakacagin son sey kilo olsun ,geldigi gibi gider:)
Yok canım ilk yarışmada oldu:)O kadar katılın dedim katılmadınız:)Aaaaa nasıl katılmam puh bana2. Yarışmada bişey yoktu galiba
Çamaşırlık var,kurutma makinası var devri bitti gittiİyi de mandal cok onemli bir sey,mandalsiz camasir asmak mumkun degil
Hediyeyi azıcık fısıldayaydın uça uça gelirdim ahahahha tam da diyetteyim bugün anneme zeytinyağım bitti alcam demiştimYok canım ilk yarışmada oldu:)O kadar katılın dedim katılmadınız:)
Gider merak etme:)İns gider yaa
AaaaOkul mafetti beni derslerim çoğaldı
İşte böyle fırsatları kaçırınca daha dikkatli olursuınuz dedimHediyeyi azıcık fısıldayaydın uça uça gelirdim ahahahha tam da diyetteyim bugün anneme zeytinyağım bitti alcam demiştim
Camasirliktan da duser sen olmazsan :/ Ne diyorum ya ben ?Çamaşırlık var,kurutma makinası var devri bitti gitti
Bekleyip görelim:)Ahahahahahahah
Şaşırmadım
Önceden yarımdı artık tam gün ve sürekli konuşmak ... eve gelince konuşmak istemiyorumAaaa
Hafifler ins yaa
Yorucu olur tabi normal
Çok şükür mandalimCamasirliktan da duser sen olmazsan :/ Ne diyorum ya ben ?
Benim de içim gittiHediyeyi azıcık fısıldayaydın uça uça gelirdim ahahahha tam da diyetteyim bugün anneme zeytinyağım bitti alcam demiştim
Ayyyy abla bidahakine bana göz kırp ben anlarımİşte böyle fırsatları kaçırınca daha dikkatli olursuınuz dedim
Heh şöyleÇok şükür mandalim