- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
Haksız yere takmışHoca ona taktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haksız yere takmışHoca ona taktı
Grissini yok unut onuEtkilenmemek mümkün mü?kepekli grissinilerimizi labneye batırıp yiyiyoruz
Hak etmişsin elacim sözümü geri alıyorum. Temizlik, hazırlık ugrastirmis seni. Okul saatiniz çok erkenmis bak üzüldüm şimdi. Bizim ders 8.45'te . Cocuklar yine de uykulu gözlerle geliyor.Uykuyu çok seviyorum
O kadar yoruldum ki
Yarın ağır misafirlerim var.kaç gündür temizlik temizlik
Yatağa zor attım kendimi.kızım merdivenleri ben silerim,oturma odasını da hallederim anne sen uzan dedi sağolsun ♥
Profiterolleri bekliyorum fırından çıksınlar hemen uyku mode on
Okul saati de erkene çekildi 05:30 kalkış
Hiç sorma bekarken anneme bile yardım etmezdımAaa doğru sen çalışıyosun dimi
Haklısın canım çalışınca çok zor
Valla süper, ben de tam tersi ,hiç derin uyuyamam,rekor 8 saatHele ramazanda vihuuuu
Öğretmen misiniz :)Hak etmişsin elacim sözümü geri alıyorum. Temizlik, hazırlık ugrastirmis seni. Okul saatiniz çok erkenmis bak üzüldüm şimdi. Bizim ders 8.45'te . Cocuklar yine de uykulu gözlerle geliyor.
O ne demek ,onu bile unuttum,o dereceGrissini yok unut onu
Asıl sen yazım kurallarına müthiş uyuyorsun, gözümden kaçmadıHaksız yere takmış
Hayırlı olsun kuzum. Fazla takılma gene de bir çay kahveye bakar...kalk kalk...ben de felaket tellalı oldum gece gece... Allah Allah noluyor banaAmin ablacım :) halı örtüsü aldık hala yerdeki halı örtüsünü seyrediyorum oda aydınlandı gözüme
Kavgada söylenmez 8:45 miHak etmişsin elacim sözümü geri alıyorum. Temizlik, hazırlık ugrastirmis seni. Okul saatiniz çok erkenmis bak üzüldüm şimdi. Bizim ders 8.45'te . Cocuklar yine de uykulu gözlerle geliyor.
Konuşurken de dikkat etmeye çalışıyorum:)Kız kardeşlerim dalga geçiyor hatta,abla bari WhatsApp'ta bayağı deme,yorma kendini diyeAsıl sen yazım kurallarına müthiş uyuyorsun, gözümden kaçmadı
Benim de büyük kız böyle.wp dan yazışıyoruz " anneeeee de ayrı"
Basıcam bak bigün engeli o olacak diyorum
Gözümün kirpiğine yetmez ayol 8 saat neValla süper, ben de tam tersi ,hiç derin uyuyamam,rekor 8 saat
Akşam okulu gibi,senin kalktigin saate bakıncaKavgada söylenmez 8:45 mi
BayağıKonuşurken de dikkat etmeye çalışıyorum:)Kız kardeşlerim dalga geçiyor hatta,abla bari WhatsApp'ta bayağı deme,yorma kendini diye
Kanepe örtüleri yıkadım asacak onu dahaHayırlı olsun kuzum. Fazla takılma gene de bir çay kahveye bakar...kalk kalk...ben de felaket tellalı oldum gece gece... Allah Allah noluyor bana
Ben de uyuyabilmeyi çok isterdim,şöyle derin derin ,ama nerde ?Gözümün kirpiğine yetmez ayol 8 saat ne
Yürüyüş biteli aylar yıllar oldu bacımSen napıyon burda my elhan? Yürüyüşemi çıktın? Mi ayrımıydı?
O kadar değil Ama diğerlerine dikkat etmeye çalışıyorum:)Arada çok devrik yazarım falan,değişiğim yaniBayağı
Bi de ağabey var evlere şenlik
Ah öğrenci olmak vardırKavgada söylenmez 8:45 mi