Naptın sen kendine 70li biseydi sanki kilondiyet yandı bitti gitti sporda da üyeliğim bitti yenilemedim
aç karnına 83 sanırım öğleye doğru 84 çıktım
Bugün bende annemle çıktım:)Ama kısa yürüdüm sayılır:)Toplasam yarım saattir:)Karlı ama güzeldi:)2 haftaya çıkarım diyorum:)Bugün guzeldi burda biz yürüdük oğlumla
Hemen uzaklaş oradanBen de 70-71 gibiyim:)Sabah tartılamadım bir türlü:)
Hemen uzaklaş oradanBen de 70-71 gibiyim:)Sabah tartılamadım bir türlü:)
Ben 65 e razıyım cidden:)Dur dedim nevros, şimdi hedef 58
diyet yandı bitti gitti sporda da üyeliğim bitti yenilemedim
Bende yarım saat yürüdüm:) spora gitmedim diye o daBugün bende annemle çıktım:)Ama kısa yürüdüm sayılır:)Toplasam yarım saattir:)Karlı ama güzeldi:)2 haftaya çıkarım diyorum:)
ben stres altında çok yiyorum düşünsene tok karnına insan yer mi ben yiyebiliyorum gece gündüz sabah akşam böyle devam edersem 90 i rahat görürümNaptın sen kendine 70li biseydi sanki kilon
Evet düşün bak sikmayı bıraktım bir anda pofffff76 değil miydin sen
Ben 65 e razıyım cidden:)
Hergün yarım saat yürüsem yeter o bile yok aylardır:)Oturduğum yer yürümeye çok müsait:)Bende yarım saat yürüdüm:) spora gitmedim diye o da
diyet yandı bitti gitti sporda da üyeliğim bitti yenilemedim
6.takima.gidiyoruz hep birlikteHemen uzaklaş oradanBen de 70-71 gibiyim:)Sabah tartılamadım bir türlü:)
Benim hareketsizlikten canım aylardır ya evdeyim yada araba ile çıkıyorum:)Azcik yesen geliyor 1 2 kilo bari ona pay bırakayım dedim ben, öyle yapacağım
Yok şimdi olmaz havalar ısınsın biraz yürüyüş ile birlikte6.takima.gidiyoruz hep birlikte
Beni takip edin
Nasılsın ablaHergün yarım saat yürüsem yeter o bile yok aylardır:)Oturduğum yer yürümeye çok müsait:)
Yaz beni kaptan tokat manyağı yap6.takima.gidiyoruz hep birlikte
Beni takip edin
Yiyebilir yememelidir:)ben stres altında çok yiyorum düşünsene tok karnına insan yer mi ben yiyebiliyorum gece gündüz sabah akşam böyle devam edersem 90 i rahat görürüm
İyiyim canım sağol sen nasılsınNasılsın abla
Imkanin varsa yurumek cok guzel.olur :)