- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Naptın sen kendine 70li biseydi sanki kilondiyet yandı bitti gitti sporda da üyeliğim bitti yenilemedim
aç karnına 83 sanırım öğleye doğru 84 çıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptın sen kendine 70li biseydi sanki kilondiyet yandı bitti gitti sporda da üyeliğim bitti yenilemedim
Bugün bende annemle çıktım:)Ama kısa yürüdüm sayılır:)Toplasam yarım saattir:)Karlı ama güzeldi:)2 haftaya çıkarım diyorum:)Bugün guzeldi burda biz yürüdük oğlumla
Bana az kalmış
Zipzip- al bunları al al alHemen uzaklaş oradan Ben de 70-71 gibiyim:)Sabah tartılamadım bir türlü:)
Hemen uzaklaş oradan Ben de 70-71 gibiyim:)Sabah tartılamadım bir türlü:)
Alın bizi alınZipzip- al bunları al al al
Ben 65 e razıyım cidden:)Dur dedim nevros, şimdi hedef 58
diyet yandı bitti gitti sporda da üyeliğim bitti yenilemedim
Bende yarım saat yürüdüm:) spora gitmedim diye o daBugün bende annemle çıktım:)Ama kısa yürüdüm sayılır:)Toplasam yarım saattir:)Karlı ama güzeldi:)2 haftaya çıkarım diyorum:)
ben stres altında çok yiyorum düşünsene tok karnına insan yer mi ben yiyebiliyorum gece gündüz sabah akşam böyle devam edersem 90 i rahat görürümNaptın sen kendine 70li biseydi sanki kilon
Evet düşün bak sikmayı bıraktım bir anda pofffff76 değil miydin sen
Ben 65 e razıyım cidden:)
Hergün yarım saat yürüsem yeter o bile yok aylardır:)Oturduğum yer yürümeye çok müsait:)Bende yarım saat yürüdüm:) spora gitmedim diye o da
diyet yandı bitti gitti sporda da üyeliğim bitti yenilemedim
6.takima.gidiyoruz hep birlikteHemen uzaklaş oradan Ben de 70-71 gibiyim:)Sabah tartılamadım bir türlü:)
Benim hareketsizlikten canım aylardır ya evdeyim yada araba ile çıkıyorum:)Azcik yesen geliyor 1 2 kilo bari ona pay bırakayım dedim ben, öyle yapacağım
Yok şimdi olmaz havalar ısınsın biraz yürüyüş ile birlikte6.takima.gidiyoruz hep birlikte
Beni takip edin
Nasılsın ablaHergün yarım saat yürüsem yeter o bile yok aylardır:)Oturduğum yer yürümeye çok müsait:)
Yaz beni kaptan tokat manyağı yap6.takima.gidiyoruz hep birlikte
Beni takip edin
Yiyebilir yememelidir:)ben stres altında çok yiyorum düşünsene tok karnına insan yer mi ben yiyebiliyorum gece gündüz sabah akşam böyle devam edersem 90 i rahat görürüm
İyiyim canım sağol sen nasılsınNasılsın abla
Imkanin varsa yurumek cok guzel.olur :)