- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.687
Manisa da çoğunluk vestelden uzak dururAynen iyi diyorsan vestelin tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Manisa da çoğunluk vestelden uzak dururAynen iyi diyorsan vestelin tavsiye ederim
Ay seni alıntılamışım aklım dolmalarda şuanŞimdilik ihtiyaç yok yenileri pek bilmiyorum:)
Bana yapacaktır ahretligimKuru dolma yapacakmış
Canı istemiş aserdim dedi sanırım hamile(çaktırmadan söyleyen smile )Ne zaman nasıl:)
Niye kineManisa da çoğunluk vestelden uzak durur
Kızlar s.o.s
Hem hesaplı hem de canavar gibi çeken süpürge var mı
Midem haşatzorla çorba içtim,ama iyiyim yine de. Sen nasılsın kuzumTabisi ❤hoşbuldum canım nasılsın
Aynen 1500 den başlıyor:)Bana denk geliyor arada,fiyatlar çok uçuk
Dayanıklı olmadığını soyluyor bir çok kişi çok çalışan tanıdığım var seri üretim le hatalı ürün daha çok oluyorNiye kine
Tabisi beraber yerizBana yapacaktır ahretligim
Hani dolma nerede:)Ay seni alıntılamışım aklım dolmalarda şuan
En iyisi çalı süpürgesi,eline kuvvetvAynen 1500 den başlıyor:)
Bensiz boğazından geçmez zatenTabisi beraber yeriz
Benim de arnica sulu olanlardan çok sıkıldım:)El süpürgem arçelik ondan çok memnunum:)Arçelik s7424 güçlü çekiyor, arnica bora 4000 de çok iyi ben yıllardır kullanıyorum.
Gırgırda olurEn iyisi çalı süpürgesi,eline kuvvetv
Dolmadan konultularda canım çekti bende yarın yapacağım inşallah canımHani dolma nerede:)
Ellerine sağlık canım ben de dün yaptım:)
Leopar tayt varsa olurGırgırda olur
Ben onu aldım iki kere iade ettim beni elektrik çarptı ondanBenim de arnica sulu olanlardan çok sıkıldım:)El süpürgem arçelik ondan çok memnunum:)
Aynen 1500 den başlıyor:)