- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
Amin canim neyine bayiliyosun kizz Sen evdeki en hengameyi gör aynı gün kaçarsınBaci senin fotolara bayiliyorum ya yemin ediyorum huzur buluyorumAllah agzinizin tadini bozmasin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim neyine bayiliyosun kizz Sen evdeki en hengameyi gör aynı gün kaçarsınBaci senin fotolara bayiliyorum ya yemin ediyorum huzur buluyorumAllah agzinizin tadini bozmasin insallah
Geçti, haberin yok muAnaaamm şarlot magoyu geçmiş ya
Sunum costurmaya hayir
Yok kız anca fırsatım oldu.ben şokGeçti, haberin yok mu
Yarin akşam biticekya oylama oyuzden kesinlesmedi sanki
Yok kız anca fırsatım oldu.ben şok
Aylik yarıslar dahami heycanli diyosunNedense oyladigum zaman bakıyorum oylamaya sonra ki haftaya atlıyorum neden oylama heyecanı yaşayamıyorum ben yiaaaa
Haftalık bana da ışık hızı gibi geliyor.ilk hafta ben kazandım diye dolanırken siz 2.hafta tatiflerini çekiştiriyodunuzNedense oyladigum zaman bakıyorum oylamaya sonra ki haftaya atlıyorum neden oylama heyecanı yaşayamıyorum ben yiaaaa
Ben 3 4 5 hatta sonuncu olayım üzülmüyorum ama 2.olunca çok pis koyuyor
Artık önümüzdeki maçlara bakacağız
İşte nasol olsa kazanan belli önümüzdeki maçlara bakalım diyoruzHaftalık bana da ışık hızı gibi geliyor.ilk hafta ben kazandım diye dolanırken siz 2.hafta tatiflerini çekiştiriyodunuz
Kesinlikle ben de şaşırdım.kk genelde tadını bilmediği tariflere oy vermez.şarlotu ben ilk defa duydum mesela.görüntü süper,eminim tadı da şahanedir ama magnolia yanılttı beniİşte nasol olsa kazanan belli önümüzdeki maçlara bakalım diyoruz
Ama bu oylama çok şaşırdım rekabet beklediğim tarifler geride kaldı
Evet Şarlot ismini cafe adı olarak duydum bendeKesinlikle ben de şaşırdım.kk genelde tadını bilmediği tariflere oy vermez.şarlotu ben ilk defa duydum mesela.görüntü süper,eminim tadı da şahanedir ama magnolia yanılttı beni
Tabi ya aynı kategoride yarışıyorsun keşke bunda da bir tatlı bir tuzlu olarak ilerleseydikAylik yarıslar dahami heycanli diyosun
Kazenin kime oy verdiğini unuttun galibaEvet Şarlot ismini cafe adı olarak duydum bende
Ama kk ya değişik geldi sanırım görüntü güzel yapanın eline sağlık ben Canfeb e şaşırdım azıcık daha önlerde beklerdim onu da
Tabi ya aynı kategoride yarışıyorsun keşke bunda da bir tatlı bir tuzlu olarak ilerleseydik
GörmedimKazenin kime oy verdiğini unuttun galiba
Saol minigim bende beklemiyordum farkli geldi dmeki :)) canfebi bende yukarilarda bekliyordum bide @kukrim27 onuda.Evet Şarlot ismini cafe adı olarak duydum bende
Ama kk ya değişik geldi sanırım görüntü güzel yapanın eline sağlık ben Canfeb e şaşırdım azıcık daha önlerde beklerdim onu da
Tabi ya aynı kategoride yarışıyorsun keşke bunda da bir tatlı bir tuzlu olarak ilerleseydik
Son yarışmada BirTutamMutluluk20 da var inşallah bende ,Saol minigim bende beklemiyordum farkli geldi dmeki :)) canfebi bende yukarilarda bekliyordum bide @kukrim27 onuda.
Az kaldı son 1 hafta katilcaksın dmi
Bide C A N O bayadir katilyomus uzüldum gercekten bundan soraki oyum onaBen 3 4 5 hatta sonuncu olayım üzülmüyorum ama 2.olunca çok pis koyuyor
Hayirlisi cnm bnde diyordum neden katilmiyor azerin onun sunumlarini ozledik desem yalan olur inanmaSon yarışmada BirTutamMutluluk20 da var inşallah bende ,