Yöresel Tarif Pınar Labne Tarifler Yarışması(3.Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    493
  • Anket Kapalı .
Haftalık bana da ışık hızı gibi geliyor.ilk hafta ben kazandım diye dolanırken siz 2.hafta tatiflerini çekiştiriyodunuz :KK70:
İşte nasol olsa kazanan belli önümüzdeki maçlara bakalım diyoruz 🤪

Ama bu oylama çok şaşırdım rekabet beklediğim tarifler geride kaldı 🤭

İşte nasol olsa kazanan belli önümüzdeki maçlara bakalım diyoruz 🤪

Ama bu oylama çok şaşırdım rekabet beklediğim tarifler geride kaldı 🤭
Kesinlikle ben de şaşırdım.kk genelde tadını bilmediği tariflere oy vermez.şarlotu ben ilk defa duydum mesela.görüntü süper,eminim tadı da şahanedir ama magnolia yanılttı beni🙄

Kesinlikle ben de şaşırdım.kk genelde tadını bilmediği tariflere oy vermez.şarlotu ben ilk defa duydum mesela.görüntü süper,eminim tadı da şahanedir ama magnolia yanılttı beni🙄
Evet Şarlot ismini cafe adı olarak duydum bende 🤭

Ama kk ya değişik geldi sanırım görüntü güzel yapanın eline sağlık ben Canfeb Canfeb e şaşırdım azıcık daha önlerde beklerdim onu da 🥴
Aylik yarıslar dahami heycanli diyosun
Tabi ya aynı kategoride yarışıyorsun keşke bunda da bir tatlı bir tuzlu olarak ilerleseydik :KK12:

Ama kk ya değişik geldi sanırım görüntü güzel yapanın eline sağlık ben Canfeb Canfeb e şaşırdım azıcık daha önlerde beklerdim onu da 🥴

Tabi ya aynı kategoride yarışıyorsun keşke bunda da bir tatlı bir tuzlu olarak ilerleseydik :KK12:
Kazenin kime oy verdiğini unuttun galiba:deli:

Saol minigim bende beklemiyordum farkli geldi dmeki :)) canfebi bende yukarilarda bekliyordum bide @kukrim27 onuda.

Az kaldı son 1 hafta katilcaksın dmi

X