- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.625
Labne bulamamis son hafta yetişti ,Hayirlisi cnm bnde diyordum neden katilmiyor azerin onun sunumlarini ozledik desem yalan olur inanma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Labne bulamamis son hafta yetişti ,Hayirlisi cnm bnde diyordum neden katilmiyor azerin onun sunumlarini ozledik desem yalan olur inanma
Hadiya o derecemi altın gorevimi göruyormus oralardaLabne bulamamis son hafta yetişti ,
Bulunmuyor sanırımHadiya o derecemi altın gorevimi göruyormus oralarda
Neyseki bulmus sonunda.Bulunmuyor sanırım
Bakalaim neler yapacakNeyseki bulmus sonunda.
Yaşamayan anlayamazmış. Şimdi sizi çok iyi anlıyorum.Ben 3 4 5 hatta sonuncu olayım üzülmüyorum ama 2.olunca çok pis koyuyor
Heycanla bekliyorum bakalim bi bu oylamada kesinlesse rahatliycamBakalaim neler yapacak
Teşekkür ederim canım üzülmeBide C A N O bayadir katilyomus uzüldum gercekten bundan soraki oyum ona
Orasi oyle cnm umarim soraki yarismayi kazanirsınTeşekkür ederim canım üzülme
Bu bir yarışma
Biri Canfeb oyuzden daha yüksekte olmasi gerekirken çöküşe gecti bi andaKazen'den oy alan şanslı üye kim?
Bahtsizim benim
Oyuzden o tarifin daha üst siralarda olması gerekirken kazen verdikten sora oldugu yerde kaldı inanmiyosan bak ilk basta kazenin oyu var sora veren yokBahtsizim benim
Canansu almışOyuzden o tarifin daha üst siralarda olması gerekirken kazen verdikten sora oldugu yerde kaldı inanmiyosan bak ilk basta kazenin oyu var sora veren yok
Diger sanslı kim acaba
Oda kalakalmis ah kazennCanansu almış
Bu durum düzelmeli artık ama nasılOda kalakalmis ah kazenn
Kısmet canımOrasi oyle cnm umarim soraki yarismayi kazanirsın
Banada vermisdi bikere kalakalmisdım ayni kaderdaşlarim gibi kazen oy vermesin diye pankartmi acsakBu durum düzelmeli artık ama nasıl
Bana da verdi,çok sevinmiştim hattaBanada vermisdi bikere kalakalmisdım ayni kaderdaşlarim gibi kazen oy vermesin diye pankartmi acsak
Üzülecek bişey yok kuzum,herkes nasibini alıyor kazanırsan demek ki haketmişsin, jüri ince eleyip sık dokuyorBide C A N O bayadir katilyomus uzüldum gercekten bundan soraki oyum ona