- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Bende bahçe katindayim müsait bahçe ama gene de yapamam oğlumun odasından bahçe kapısı var ondan hu kadar rahat gidip çekiyorumMüstakil evde spor yapılır ben zemin bahçe kattayım rahat yapılır ben çekiniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bahçe katindayim müsait bahçe ama gene de yapamam oğlumun odasından bahçe kapısı var ondan hu kadar rahat gidip çekiyorumMüstakil evde spor yapılır ben zemin bahçe kattayım rahat yapılır ben çekiniyorum
Bir önceki sanırım canımBnden daha önceydin ozaman bn corbalarda baslamisdim
Bende balkon yok nedenseBende bahçe katindayim müsait bahçe ama gene de yapamam oğlumun odasından bahçe kapısı var ondan hu kadar rahat gidip çekiyorum
Ben seni mor serdigin örtü ile hatırlıyorum ilkBir önceki sanırım canım
GalibaBir önceki sanırım canım
Evet o elbisem çorbalardaBen seni mor serdigin örtü ile hatırlıyorum ilk
İnşallah diyetli çeker@Gulumse25 tarif tarif dolaşıyor
Bizde de kiraz var çiçek açsa da sunumda kullansam diye pusudayimÇamaşrlık arka tarafta ben dolanıyorum Persim çıkıyor arka taraf ağaçlı bir Sürü var erik kiraz vs
Ben kaç esarbimi yagladim foto çekerkenEvet o elbisem çorbalarda
Vermiş o oyunuİnşallah diyetli çeker
Kiraz in anavatanina gidiyorim yakarım seniBizde de kiraz var çiçek açsa da sunumda kullansam diye pusudayim
Hayır şimdi de bu topikte onu diyorumVermiş o oyunu
Yaa saol ortimm gel nekadarda bahcemiz olmasa yaptık bisiler
Hepsi tatlı ben yapmam tatlıyı ya kilo alıcamHayır şimdi de bu topikte onu diyorum
Malatya mıKiraz in anavatanina gidiyorim yakarım seni
Benimde beyaz saten sabahligimda leke kaldı yaBen kaç esarbimi yagladim foto çekerken
Yak beniKiraz in anavatanina gidiyorim yakarım seni