- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
Daha çok dünyam başıma yıkılmış gibi oldu böylesine naif birinin ünlemli konuşması ürküttüSanki mesajı Kazen yazmış gibi hissettin mi benim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok dünyam başıma yıkılmış gibi oldu böylesine naif birinin ünlemli konuşması ürküttüSanki mesajı Kazen yazmış gibi hissettin mi benim gibi
Nevoş abla ilk kez senden korktum
Arkadaşlık başka iş başka canımSanki mesajı Kazen yazmış gibi hissettin mi benim gibi
Demek ben de delirebiliyormuşumDaha çok dünyam başıma yıkılmış gibi oldu böylesine naif birinin ünlemli konuşması ürküttü
Sen yapacaksın ondan yapmıyoruzBu arada niye kimse donduyma yapmadi kiiiii dondurma yapan olaydi iyi olurdu vanilyali kakaolu fıstıklı
Valla bu ihtimali hiç düşünmemiştim hep sakin bi gadındınDemek ben de delirebiliyormuşum
Kolaysa sen yapBen baktım da tutturacağıma emin olamadım ,yarışma için olmasa da düşünüyorum evde denemeyiBu arada niye kimse donduyma yapmadi kiiiii dondurma yapan olaydi iyi olurdu vanilyali kakaolu fıstıklı
Yok duyduguma gore sen yapacakmissin nevom ondan yapmiyom benSen yapacaksın ondan yapmıyoruz
Bir daha olmaz merak etmeValla bu ihtimali hiç düşünmemiştim hep sakin bi gadındın
Ben katılmayacağımYok duyduguma gore sen yapacakmissin nevom ondan yapmiyom ben
Ben en son lisedeyken yapmıştım sen düşün artik guzel olmustu ama pudingle yapmıştımKolaysa sen yapBen baktım da tutturacağıma emin olamadım ,yarışma için olmasa da düşünüyorum evde denemeyi
Senin yerine de ben katılabilir miyim?Ben katılmayacağım
Aaaa niye?hani aklinda bi tarif vardi?Ben katılmayacağım
Sen de bayağı kolayına kaçmışsınBen en son lisedeyken yapmıştım sen düşün artik guzel olmustu ama pudingle yapmıştım
Olmaz hakkkım saklı kimseye vermemSenin yerine de ben katılabilir miyim?
Benim yerime de katıl Benim düşündüğüm tariften de korktum ben şimdiSenin yerine de ben katılabilir miyim?
Vaktim yok yapamıyacağımAaaa niye?hani aklinda bi tarif vardi?
Ne yapacaktın? Söyle yapayım hemenBenim yerime de katıl Benim düşündüğüm tariften de korktum ben şimdi
ehh o zamanlar internetten falan haberimiz yoktu nasil yapildigina bakmak icin.direk sütle pudingi cirpip pisirdikten sonra buzluga atardık al sana dondurmaSen de bayağı kolayına kaçmışsın
Bana triliçe kargolasana
Gel gel ben sana magnolia yapem sende baaa tatlından yapSana taşınabilir miyim?
Aynen sidelyacım aklımdaki tarif yapılınca ben de istişare ederek bunu yaptım çünkü kurallara tamamiyle uyan sadece bi kaç tarif var. Yukarıda da dediğim gibi henüz yarışma bitmedi @eflalim de isterse farklı bir sütlü tarifle katılabilir.