- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
Kıbrıs tatlısı verem mi?Normali beni bulmaz demistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıbrıs tatlısı verem mi?Normali beni bulmaz demistim
Nevoş çok kızgın şşştNevo ziyarete geldim beni çok özlemiş biraz kendimi göstereyim deedim
Yok olmaz diyetteyim dombik vücudu inceltiyyorumKıbrıs tatlısı verem mi?
Neden nee oldu kiNevoş çok kızgın şşşt
Uyandırmayalım sessiz konuşalım yoksa hepimizi
Bizim tatlıları beğenmemiş.Neden nee oldu ki
kıskacında demiştir kendi bu kadar güzel yapamaz ben arkanızdayımBizim tatlıları beğenmemiş.
Hepinizi vururum adam gibi tatlı yapın bunlar ne hiç birşeye benzemiyor dedi ünlemli ümlemli
Oyy habibtemkıskacında demiştir kendi bu kadar güzel yapamaz ben arkanızdayım
Evet çok özledimNevo ziyarete geldim beni çok özlemiş biraz kendimi göstereyim deedim
Aşkolsun ya ayda yılda bir ünlem çaktımBizim tatlıları beğenmemiş.
Hepinizi vururum adam gibi tatlı yapın bunlar ne hiç birşeye benzemiyor dedi ünlemli ümlemli
Bende çok özledim sensiz kk tadı yokEvet çok özledim
Kimse görmesinBende çok özledim sensiz kk tadı yok
Beni editor yapsınlar siz neler yapacam. Neler şu nevosu bir atmadilarOyy habibtem
Görmedi sus caktirmaKimse görmesin
Bir mesajın bir mesajınla tutmuyorBeni editor yapsınlar siz neler yapacam. Neler şu nevosu bir atmadilar
Görmedi sus caktirma
Oyy nevoşumm.Aşkolsun ya ayda yılda bir ünlem çaktım
Hayat böyle işte
Demek benim gülücüklerimi seviyorsunuz
Dengesizlik çok bendeBir mesajın bir mesajınla tutmuyor
Ay hemen alacağım canım emmesi de problem değil aslında da işte bakacak kimse yok yaza inşallah yaptırcam çok kötü ya diş acısıGeçmiş olsun canım.Kızım bebekken bende aynen çektim ,emiyor diye ,bırakamam az büyüsün diye diye çektim ağrıyı.Karanfil yağı çok etkili canım ,emzirenlerin kullanabileceği antibiyotik de veriyor dr,dr gidemesen de karanfil yağı al.
Asil sensin can yavyummm yirim seni kalori almış olmam dimi
Oyy habibtem