• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Öf ya bütün tatlıları canım çekti :KK14:
Herkesin eline saglık yarışmada başarılar dilerim.:KK19:
Canın tatlı çekmişken sütlü tatlı yapsana :KK45:
Hazır tatlı yapmışkende çekim yapıp yarışmaya katılsana :KK53:

Bende katıldığımı söyledim ama tarifim kabul edilmedi, 'pasta ' imiş. Cheesecake in kabul edilmedigi hiç bir şekilde yarışma kuralında belirtilmediği halde kabul edilmedi.
O kadar emek verip uğraştım. Beğenen herkese teşekkür ederim.
Diyecek söz bulamıyorum. Önce tarifinde süt yok denildi sonra cheesecake kabul etmiyoruz denildi.

Bende katıldığımı söyledim ama tarifim kabul edilmedi, 'pasta ' imiş. Cheesecake in kabul edilmedigi hiç bir şekilde yarışma kuralında belirtilmediği halde kabul edilmedi.
O kadar emek verip uğraştım. Beğenen herkese teşekkür ederim.
Diyecek söz bulamıyorum. Önce tarifinde süt yok denildi sonra cheesecake kabul etmiyoruz denildi.
Chescake'de süt olmadığı için kabul edilmedi.Sosta süt yok.Sadece benmari usulü eritilen sosta çok az var canım;)
Bu sütlü tatlı olmaz.
Shoryuken Shoryuken chescake yapmak istedi kabul etmedik başka tarif yaptı.Çünkü Chescake de süt olmaz.Eğer sosu vişneli değilde krema yani sütlü bir sos ile yapsaydın kabul edilirdi.

Chescake'de süt olmadığı için kabul edilmedi.Sosta süt yok.Sadece benmari usulü eritilen sosta çok az var canım:KK66:
Bu sütlü tatlı olmaz.
Shoryuken Shoryuken chescake yapmak istedi kabul etmedik başka tarif yaptı.Çünkü Chescake de süt olmaz.Eğer sosu vişneli değilde krema yani sütlü bir sos ile yapsaydın kabul edilirdi.
Vişne sosunda süt var bu bir. İkincisi süt miktarı nerde belirtildi yarısma kuralında?

Chescake'de süt olmadığı için kabul edilmedi.Sosta süt yok.Sadece benmari usulü eritilen sosta çok az var canım:KK66:
Bu sütlü tatlı olmaz.
Ama daha önce Be_ni arkadaşımız ve başkası yapmış daha önce sütlü tatlılar kategorisinde.
Eflalin yerinde bir başkası da olabilirdi, daha önce yapılan yarışmalara çoğumuz bakıyoruz fikir amaçlı.
Çok üzüldüm ben, en ince detayıyla resimleyerek çok güzel anlatmış ve sunmuş

Back