Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canın tatlı çekmişken sütlü tatlı yapsanaÖf ya bütün tatlıları canım çekti
Herkesin eline saglık yarışmada başarılar dilerim.
Merakla bekliyorumBende yaptım katıldım bakalım
Çikolatalı vişneli cheesecakeMerakla bekliyorum
Allah beeeÇikolatalı vişneli cheesecake
Tadı çok güzel oldu ya. Ablamı çağırdım ki teli bitirsinlerAllah beee
Yakın olsaydık ben de gelirdim ,çağırmazdın ama çatkapı yapardım benTadı çok güzel oldu ya. Ablamı çağırdım ki teli bitirsinler
Belki çağırırdımYakın olsaydık ben de gelirdim ,çağırmazdın ama çatkapı yapardım ben
İsterdim ama şartlar el vermiyor :)Canın tatlı çekmişken sütlü tatlı yapsana
Hazır tatlı yapmışkende çekim yapıp yarışmaya katılsana
Canım tarifte süt yok bu sebeple uygun görülmedi
Aa vardı ama.. soslar sütlü değil miydi??Canım tarifte süt yok bu sebeple uygun görülmedi
Chescake'de süt olmadığı için kabul edilmedi.Sosta süt yok.Sadece benmari usulü eritilen sosta çok az var canımBende katıldığımı söyledim ama tarifim kabul edilmedi, 'pasta ' imiş. Cheesecake in kabul edilmedigi hiç bir şekilde yarışma kuralında belirtilmediği halde kabul edilmedi.
O kadar emek verip uğraştım. Beğenen herkese teşekkür ederim.
Diyecek söz bulamıyorum. Önce tarifinde süt yok denildi sonra cheesecake kabul etmiyoruz denildi.
Vişne sosunda süt var bu bir. İkincisi süt miktarı nerde belirtildi yarısma kuralında?Chescake'de süt olmadığı için kabul edilmedi.Sosta süt yok.Sadece benmari usulü eritilen sosta çok az var canım
Bu sütlü tatlı olmaz.
Shoryuken chescake yapmak istedi kabul etmedik başka tarif yaptı.Çünkü Chescake de süt olmaz.Eğer sosu vişneli değilde krema yani sütlü bir sos ile yapsaydın kabul edilirdi.
Miktar önemli mi?Sütlü tatlı sütsüz olmaz!!Vişne sosunda süt var bu bir. İkincisi süt miktarı nerde belirtildi yarısma kuralında?
Ama daha önce Be_ni arkadaşımız ve başkası yapmış daha önce sütlü tatlılar kategorisinde.Chescake'de süt olmadığı için kabul edilmedi.Sosta süt yok.Sadece benmari usulü eritilen sosta çok az var canım
Bu sütlü tatlı olmaz.
Shoryuken chescake yapmak istedi kabul etmedik başka tarif yaptı.Çünkü Chescake de süt olmaz.Eğer sosu vişneli değilde krema yani sütlü bir sos ile yapsaydın kabul edilirdi.
Benim tarifimde de süt var! Katılan bütün tarifler sütlü tatlı kategorisinde gerçekten öyle mi.Miktar önemli mi?Sütlü tatlı sütsüz olmaz!!