Esra_4378 bak gece gece yediğin 2 kaşık muhallebi seni ne hallere düşürdü :))
O günden sonra daha yememiştir
Anam ne vazgeçilmez karıyım burdada ben geçen geldim kimse yazmamış nevoya selam verecektim ben burda gaz sancıları çekerken siz demekki beni cekistirdiniz burda bari soylemeyin kizEsra buraların yolunu bilmezAma asıl mekanı burası
Here giciklik olsun diyeni etiketledin sankimNasıl bilmez... tuttu bizi bi arkadaşın tatlısına etiketledi yiyelim de kilo alalım diye...
Sen zaten burdan cikmiyondur dediydiAsıl etiketlenecek adamı etiketleyecekti O(beni)
Kafiyeli olmuş ablaHava bozdu burada internette gidiyor arada..
Bziim burda şuan çişeliyor hava kapkaranlıkBurdada gök gürültülü sağanak yağış başladı
Geliyor canım ama hafta sonu sıcaklığın artacağı havanın açık yer yer parçalı bulutlu olacağı söyleniyorBziim burda şuan çişeliyor hava kapkaranlık
Dün çok güzeldi .Geliyor canım ama hafta sonu sıcaklığın artacağı havanın açık yer yer parçalı bulutlu olacağı söyleniyor
Aynen ya akşam bile bahar havası vardı dolaştık biraz çocukla eşimle güzeldi cemreler de düşmüş zaten artık çok fazla soğuk olmaz heraldeDün çok güzeldi .
Hafta sonu iyi olsunda gezelim yaa eve kapan avm ye kapan gına geldı
Vayyyyy,helal sana diyorum ,ayakta alkışlıyorum seni
Kadınlar günümüz kutlu olsun
Banım 7 martta açılacak yazıyodu ama 8martı buldu. Bana hakaret eden birine saygısız demiştim banlandım bdv benim için bitmiştir
HanimKelesimiGetir ablam fark etmişşin banlandığımı mesajları alıntılayamadım bildirimde görünmüyo
Eki Görüntüle 2120917
Bilmiyorum ki ayarlarım bozuk olabilir etiket yapıldıgında bildirim gelmesi kapalı heralde onları düzeltiyim biSeninde kutlu olsun hayatım.
Gördüm bdv den ceza almışsın,çok cezam var oradan,şimdilerde siyasetten gidiyorum..
Bildirim mi kapalı acaba ..
Geçmişler olsun kuzucum, seninde günün kutlu olsun.Kadınlar günümüz kutlu olsun
Banım 7 martta açılacak yazıyodu ama 8martı buldu. Bana hakaret eden birine saygısız demiştim banlandım bdv benim için bitmiştir
HanimKelesimiGetir ablam fark etmişşin banlandığımı mesajları alıntılayamadım bildirimde görünmüyo
Eki Görüntüle 2120917
Oy bitanem canım ablam teşekkür ederimGeçmişler olsun kuzucum, seninde günün kutlu olsun.
Bilmiyorum ki ayarlarım bozuk olabilir etiket yapıldıgında bildirim gelmesi kapalı heralde onları düzeltiyim bi
İmzama foto koyuyorum olmuyo onu da yapamadım
HayırlısıVayyyyy,helal sana diyorum ,ayakta alkışlıyorum seni
Ne güzel yapmışsın canım ,hem yarışma yemeğini yapmış oldun ,hem öğrencilerin yemesine vesile oldun
Şimdi Onlar sana dua da etmiştir kimbilir bu iyiliğin sayesinde 1.olursun
Bastım da foto çıktı üstünde çarpı işareti varSen gene bak ayar kısmına belkide kapalı olabilir..
Foto koyunca boyutu fazla gelmiş olabilir,birde foto ekleyince değişikleri kaydete basacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?