Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Esra_4378 bak gece gece yediğin 2 kaşık muhallebi seni ne hallere düşürdü :))
O günden sonra daha yememiştir
Esra buraların yolunu bilmezAma asıl mekanı burası
Anam ne vazgeçilmez karıyım burdada ben geçen geldim kimse yazmamış nevoya selam verecektim ben burda gaz sancıları çekerken siz demekki beni cekistirdiniz burda bari soylemeyin kiz
2 kaşık muhallebi için bütün forumda adımı çıkardılar yer miyim hiç bida kazene bile yazacaklardı
Nasıl bilmez... tuttu bizi bi arkadaşın tatlısına etiketledi yiyelim de kilo alalım diye...
Here giciklik olsun diyeni etiketledin sankim
Arkadaşa destek olun diye yani

Bak veroyu floweri etiketledimmi hayır demekki siz farklisiniz
Asıl etiketlenecek adamı etiketleyecekti O(beni)
Sen zaten burdan cikmiyondur dediydi

Kadınlar günümüz kutlu olsun
Banım 7 martta açılacak yazıyodu ama 8martı buldu. Bana hakaret eden birine saygısız demiştim banlandım bdv benim için bitmiştir
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ablam fark etmişşin banlandığımı mesajları alıntılayamadım bildirimde görünmüyo

Seninde kutlu olsun hayatım.

Gördüm bdv den ceza almışsın,çok cezam var oradan,şimdilerde siyasetten gidiyorum..
Bildirim mi kapalı acaba ..

Seninde kutlu olsun hayatım.

Gördüm bdv den ceza almışsın,çok cezam var oradan,şimdilerde siyasetten gidiyorum..
Bildirim mi kapalı acaba ..
Bilmiyorum ki ayarlarım bozuk olabilir etiket yapıldıgında bildirim gelmesi kapalı heralde onları düzeltiyim bi

İmzama foto koyuyorum olmuyo onu da yapamadım

Bilmiyorum ki ayarlarım bozuk olabilir etiket yapıldıgında bildirim gelmesi kapalı heralde onları düzeltiyim bi

İmzama foto koyuyorum olmuyo onu da yapamadım

Sen gene bak ayar kısmına belkide kapalı olabilir..
Foto koyunca boyutu fazla gelmiş olabilir,birde foto ekleyince değişikleri kaydete basacaksın..

Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…