Bu yaşına kadar hiç iş yaptırmadım, çabuk sıkılıp bunalmasın diye, artık 23 yaşına girmek üzere, biraz biraz başladı, ileri de damada ben bu kızı el bebek gül bebek büyüttüm, elini sıcak sudan soğuk suya değdirmedim diyebilirim rahatça :)))) sitedeki bu yazıyı da ispat diye gösteririm :)))O anneden kapmıştır yoksa mutfağa öyle kolay girilmiyor.Ne öğrenirse kendine zaten...Seviyor olması çok güzel
O zaman doğuştan yetenekliBu yaşına kadar hiç iş yaptırmadım, çabuk sıkılıp bunalmasın diye, artık 23 yaşına girmek üzere, biraz biraz başladı, ileri de damada ben bu kızı el bebek gül bebek büyüttüm, elini sıcak sudan soğuk suya değdirmedim diyebilirim rahatça :)))) sitedeki bu yazıyı da ispat diye gösteririm :)))
Bu aralar ufak ufak başladı birşeyler yapmaya, pek hevesli, biz yerken ağzımın içine bakıyor beğenecek miyiz diye, güzel yapıyor şimdilik, hevesi kırılmasın diye taş da olsa yerim fark etmez :)
Bende patates kızartma madımak yoğurt :))Yedik canım. Ezogelin, tas kebabı ve bulgur pilavı vardı bugün menüde. Tatlı yapmadım, yememek için.
Sende ne vardı menüde?
Allahhh bunu duyarsa havalara girer :)))) senin cimcimeler annelerine çekmiş mutfağa meraklılar, Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin inşaallah, büyüdüklerinde biri mutfağa girer biri diğer işleri yapar :)))O zaman doğuştan yetenekliPasta hazır gibi duruyor
Tabi hevesini kırmamak lazım.Bir de ne yapsalar beğenilir zaten.
Benim kızlarda meraklı ama fırsat yok yapmaya.Arada hadi siz de yardım edin veya şunu deneyin diyorum.Yapmasınlar ama bilsinler istiyorum.
Tabaklaarımızın modeli aynı ablaNispet yapmaya geldim
Eee insanın yetişkin kızı olunca böyle oluyor, kızın yapıyor sen yiyorsun
Kızım Pınar sütle hazırlanmış pasta yaptı, bana da afiyetle yemek düştüdiyet yapanlar bakmasın lütfen
Eki Görüntüle 2119708
Tam bir kız anası gibi konuştunO anneden kapmıştır yoksa mutfağa öyle kolay girilmiyor.Ne öğrenirse kendine zaten...Seviyor olması çok güzel
Takdir ettikçe daha güzellerini yapacaklarını düşünüyorum.Allahhh bunu duyarsa havalara girer :)))) senin cimcimeler annelerine çekmiş mutfağa meraklılar, Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin inşaallah, büyüdüklerinde biri mutfağa girer biri diğer işleri yapar :)))
Birşeyler yapmaya çalıştıklarını görünce mutlu oluyoruz.
Yaptığın bana öğrendiğin sana kızımTam bir kız anası gibi konuştun
"Öğren kızım öğrendiğin kendinee" :))
Aminnnn herkesin evladını inşaallah.Takdir ettikçe daha güzellerini yapacaklarını düşünüyorum.
Biraz fazla meraklılarAmin inşaallah Rabbim güzel,ahlaklı insanlar olmalarını nasip etsin.Hep iyilerle karşılaştırsın.
Ohh, afiyet bal şeker olsun.Bende patates kızartma madımak yoğurt :))
Tatlı senin sütlü helva dünden
Daha yiyoruz sofradayız
hahhahaha anam sende boy minnak yazdığın her cümla o boya fazlaca büyükTövbe toprak çekmedi mi derken, toprağa 2.80 uzanırsın manasında demedimeşinle hemşeriyim ya, hemşeri kontenjanından da mı yararlanamıyoruz, insan eşinin memleketlisi diye sever babında dedim.
Sana gelecek gelin yandı zaten, Rabbim saniye de 1700 kelime konuşabilme kapasitesi vermiş, gelin dinlerken tıknefes olur
Amin amin cümlemize sağlıklı uzun versin inşaallah.hahhahaha anam sende boy minnak yazdığın her cümla o boya fazlaca büyük
ahhahahha ayyy allahım sana uzun ömür versin beni en çok güldürenlerdensin saniye de 1700 kelime hahhahhahahhahha yazım dilim iyi değildir ama meslekten dolayı çene hay maşallah anamı süsler genç kız diye ..... dilim o derece yani gelin rahat edecek belli oğlan çok o konuda akıllı be mesafe iyidir anam diyor şimdiden
Amin amin cümlemize sağlıklı uzun versin inşaallah.
Eeee boşuna dememişler yere yakından kork diye
Senin delikanlıların maşallahı varAslan delikanlı daha şimdiden sinyali vermiş
Ama sana birşey diyeyim mi senin gelinde konuşkan olur, sessiz bile olsa seninle gezdikçe konuşası gelir
amin canım; he anam oğlan akıllı valla :)))) uzak yerden ev tutarım arada çaya çorbaya gelirsiniz diyorvalla biz alece ceneyiz ya aramıza giren açılır bak o doğru
Bizde de durum aynı olduğundan tahmin etmek güç değil, seneler evvel çok sessiz bir komşum memlekete giderken muhabbet kuşunu bize emanet etti, kuş da o kadar sessizdi ki kafeste öylece tünemiş duruyordu, ne cik ne miyk hiç ses yok, biz bunu kafesten çıkardık, açtık müziği de bir yandan şarkı söylüyoruz bir yandan oynuyoruz, kuş 1 gün ya da yalan olmasın 2 gün sonra ötmeye başladı, konuşacak kıvama getirdik ama komşu memleketten döndübu ötebiliyormuş dediler
Zavallıcığı nasıl çileden çıkardıysak hiç susmadı
Ben seçiyorum ablacım ama sizin seçiminiz varsa değiştiriyorum
Kazen sadece konuları onaylıyor
Nispet yapmaya geldim
Eee insanın yetişkin kızı olunca böyle oluyor, kızın yapıyor sen yiyorsun
Kızım Pınar sütle hazırlanmış pasta yaptı, bana da afiyetle yemek düştüdiyet yapanlar bakmasın lütfen
Eki Görüntüle 2119708
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?