- 22 Temmuz 2017
- 44.527
- 132.068
- 598
Malzeme içeriğini söyle de, içi rahat etsin canım.Ben de paylaşana kadar benim tarif gelcek diye diken üstünde bekledim. Hatta beklemedim hemen yaptım.
Seninkiyse de artık benimki oldu Yaparsan yolarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malzeme içeriğini söyle de, içi rahat etsin canım.Ben de paylaşana kadar benim tarif gelcek diye diken üstünde bekledim. Hatta beklemedim hemen yaptım.
Seninkiyse de artık benimki oldu Yaparsan yolarım
Ben her yerdeyim, bdv ye gitmiştim, alintin ile buraya geldim yineHasta hasta ne işin var bakim senin buralarda
Ablacığım kendine oy vermek yasak değil, başkalarından oy istemek, oylama için link paylaşmak yasak
Fotoğrafı da Nevreste abla seçiyor ama olurda sen onun seçtiğinden başka fotoğraf olmasını istiyorsan rica edince değiştiriyor. Normalde en çok beğendiği fotoğrafı koyuyor
Söyle söyle yasak değil ki
Aynen öle cnm..Ben her yerdeyim, bdv ye gitmiştim, alintin ile buraya geldim yine
İkinci Zeynep güven vakasını inceliyordum
Ben her yerdeyim, bdv ye gitmiştim, alintin ile buraya geldim yine
İkinci Zeynep güven vakasını inceliyordum
Keşke ben de kabul etsem artık yasak olmadığınıOy istemek yasak onu biliyorum zaten..
Kendine oy vermekte ysak diye biliyordum ondan sordum..
Foto işi öyleymiş nevoşa söylerim artık bu olsun diye..
Öyleymiş yahuu valla bilmiyordum bunu...
Keşke ben de kabul etsem artık yasak olmadığını
le le le sakinee Niye gittin düğüneeeeeŞerbetli tatlı değilmi yaaa ..
Şimdidden kolay gelsin sanada mutlaka çok güzel bir tarifle geleceksin.
Yok öldürmez de öllmüş kadar olursun herhalde
Niye densinki kimse bilmiyorki hangi tatlıyla yarışmaya katılacak diye..
Biz evle ile pişti olduk mesela,cesareti varsa gelsin haksızlık oldu desin demi evlaefe oklavayı kafasına yer valla evla bu sana
İfşa edecem ona göreeee diyimmi diyimmii
le le le sakinee Niye gittin düğüneeeee
Canım benim niye bu kadar pişmanlık.. ben kimseye yapmayın sakin benim tarifim demedim. Ama benim acele etme nedenim kimse ile cakismamakdi.. gorseydim nitekim yapmazdım..Yarışma sonunda kafamı taşlara vuracağım için, keşke öncesinde hanım ananişe sorsaydım diyorum.
Benımkinden değelmişMalzeme içeriğini söyle de, içi rahat etsin canım.
Seninle bir alakası yok canım bu durumun, piştiler muhtemel diye kararımızdan vazgeçmek sonradan abesle iştigal geldi sadece. Sana bir lafım yok yani.Canım benim niye bu kadar pişmanlık.. ben kimseye yapmayın sakin benim tarifim demedim. Ama benim acele etme nedenim kimse ile cakismamakdi.. gorseydim nitekim yapmazdım..
Çorbalar hariç çünkü çorbalarda pişti olasılığı çok.yuksek
Peki canımSeninle bir alakası yok canım bu durumun, piştiler muhtemel diye kararımızdan vazgeçmek sonradan abesle iştigal geldi sadece. Sana bir lafım yok yani.
Neydek gı.. bi halsizlik var üzermde buradaki tatlılardan yesem kesin geçerNörüyonuzz gıı
Yemek yedinizmi eşin kaçta geliyor ne pişirdin gözel ellerinleNeydek gı.. bi halsizlik var üzermde buradaki tatlılardan yesem kesin geçer
Daha yemedik yaa acımmmYemek yedinizmi elin kaçta geliyor ne pişirdin gözel ellerinle
Şöyle normal bir zaman olsaydı yengelerin hası denirdi o kadınaDaha yemedik yaa acımmm
Bu akşam yengemle anam pişirdi biz yiyecez birazdan cikariz..
Hain kadın yengem kadayıf tatlısı yapmış fincanda