• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Saygılı insana saygı gösterdim yaaaniii sanaaa :KK68: nabeerr yedinizmi yemeği ne pişirdin :)
Yedik canım. Ezogelin, tas kebabı ve bulgur pilavı vardı bugün menüde. Tatlı yapmadım, yememek için.:kk77:
:KK74::KK5::KK19:
Sende ne vardı menüde?:KK15:

Nispet yapmaya geldim :KK70:
Eee insanın yetişkin kızı olunca böyle oluyor, kızın yapıyor sen yiyorsun :süslü:

Kızım Pınar sütle hazırlanmış pasta yaptı, bana da afiyetle yemek düştü:kk77: diyet yapanlar bakmasın lütfen :-)
IMG_2473.JPG

Eee insanın yetişkin kızı olunca böyle oluyor, kızın yapıyor sen yiyorsun :süslü:

Kızım Pınar sütle hazırlanmış pasta yaptı, bana da afiyetle yemek düştü:kk77: diyet yapanlar bakmadın lütfen :-)
Eki Görüntüle 2119708
Afiyet bal şeker olsun :110:

Kızım Pınar sütle hazırlanmış pasta yaptı, bana da afiyetle yemek düştü:kk77: diyet yapanlar bakmadın lütfen :-)
Eki Görüntüle 2119708
Maşaallah ablacım:kk77:Kızın yarışmaya katılsın:sus:Ellerine sağlık afiyet şeker olsun:KK200:

Maşaallah ablacım:kk77:Kızın yarışmaya katılsın:sus:Ellerine sağlık afiyet şeker olsun:KK200:
Teşekkür ederiz, çocuk kendini mutfağa vurdu, annesinden hayır yok kendi işini kendi görüyor :KK70:

Teşekkür ederiz, çocuk kendini mutfağa vurdu, annesinden hayır yok kendi işini kendi görüyor :KK70:
O anneden kapmıştır yoksa mutfağa öyle kolay girilmiyor.Ne öğrenirse kendine zaten...Seviyor olması çok güzel:nazar:

Back