- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
Ve sen diyettesinDaha yemedik yaa acımmm
Bu akşam yengemle anam pişirdi biz yiyecez birazdan cikariz..
Hain kadın yengem kadayıf tatlısı yapmış fincanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve sen diyettesinDaha yemedik yaa acımmm
Bu akşam yengemle anam pişirdi biz yiyecez birazdan cikariz..
Hain kadın yengem kadayıf tatlısı yapmış fincanda
He ya gerçekten yengelerin hasıŞöyle normal bir zaman olsaydı yengelerin hası denirdi o kadına
Ahaha şimdi kötü kadın müzeyyenŞöyle normal bir zaman olsaydı yengelerin hası denirdi o kadına
Ve sen diyettesin
Anlarız biz ama nevroşşTatliyi yaptim 5 mart yerine 5 mayis yazdim
Ben de 6 Mart yazmışımTatliyi yaptim 5 mart yerine 5 mayis yazdim
Sen nerelerdesin, firarîNörüyonuzz gıı
Burdayımm canısı sohbet ediyodun girmiyim araya didimSen nerelerdesin, firarî
Bende çok yapıyorum o saygıyı, ama gerek yok kuzum. Girip eğlenmek lazım.Burdayımm canısı sohbet ediyodun girmiyim araya didim
Saygılı insana saygı gösterdim yaaaniii sanaaa nabeerr yedinizmi yemeği ne pişirdin :)Bende çok yapıyorum o saygıyı, ama gerek yok kuzum. Girip eğlenmek lazım.
Yedik canım. Ezogelin, tas kebabı ve bulgur pilavı vardı bugün menüde. Tatlı yapmadım, yememek için.Saygılı insana saygı gösterdim yaaaniii sanaaa nabeerr yedinizmi yemeği ne pişirdin :)
Ben seçiyorum ablacım ama sizin seçiminiz varsa değiştiriyorumİyiyimiş en azından seçim yapıp bu resim diyebiliyoruz..
Çok iyiymiş bu süper..
Yollayalım ama kilo alırsan ağlamak yokBu mesajı tesadüf gördüm ,etiket neden gelmedi bana ,site tatlıyı kendine mi saklıyor yoksa
yapın yapın gönderin ,maksat ziyan olmasın
Afiyet bal şeker olsunNispet yapmaya geldim
Eee insanın yetişkin kızı olunca böyle oluyor, kızın yapıyor sen yiyorsun
Kızım Pınar sütle hazırlanmış pasta yaptı, bana da afiyetle yemek düştü diyet yapanlar bakmadın lütfen
Eki Görüntüle 2119708
Maşaallah ablacımKızın yarışmaya katılsınEllerine sağlık afiyet şeker olsunNispet yapmaya geldim
Eee insanın yetişkin kızı olunca böyle oluyor, kızın yapıyor sen yiyorsun
Kızım Pınar sütle hazırlanmış pasta yaptı, bana da afiyetle yemek düştü diyet yapanlar bakmadın lütfen
Eki Görüntüle 2119708
Teşekkür ederiz, çocuk kendini mutfağa vurdu, annesinden hayır yok kendi işini kendi görüyorMaşaallah ablacımKızın yarışmaya katılsınEllerine sağlık afiyet şeker olsun
O anneden kapmıştır yoksa mutfağa öyle kolay girilmiyor.Ne öğrenirse kendine zaten...Seviyor olması çok güzelTeşekkür ederiz, çocuk kendini mutfağa vurdu, annesinden hayır yok kendi işini kendi görüyor