- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Bence her iki kategoriye de girer sütlü nuriye.HanimKelesimiGetir yahu anlatamıyorum sanırım, sizin tarif aynı değil ki, ismi bile başka, şimdi muhallebi yapıldı diye kimse muhallebili tarif yapmasın mi? Yapar ama başka bir tarif yapar.
Ben nevroş a demiştim, o da sütlü tatlı demişti sütlü Nuriye için
Evet ama ben görüyorum..Biz daha göremiyoruz
Yahu ben onu şakasına dedim, hiç almayayım, isteyen yapsınGenel adı milföy ama,içindeki meyveler farklı sadece ..
Süper o zaman bence sen külahtan vazgeç bu tatlıyı yap..
Nasıl yasak, herkes kendine verdi
Oyyy oyyy oyyy çilekli gözümün önüne geldi hayali :)))) ne olacak benim bu tatlı düşkünlüğüm, yarışmacıları haraca keser hale geldim
Yahu ben onu şakasına dedim, hiç almayayım, isteyen yapsın
Bana da soyleeeeEvet ama ben görüyorum..
Böyle aldım karşıma güzel güzel seyrediyorum lunyam
Görünüme açılır birazdan diye umut ediyorumBana da soyleeee
İşte bu yüzden yapamıyorum ya, anladın dimi böyle kararsızımGönlünden ne geçiyorsa onu yap bence lunyacım..
Nevoş seçiyor diye biliyorum. O da en beğendiğimi koyuyorum demişti.Birde merak ettiğim birşey var,oylama yapılacağı an konan tek resimvarya onu kazen mi seçiyor acaba..
Aslında bizim isteğimize bağlı resim seçme durumumuz olsa..
Seçebiliyoruz hanım ananiş, benBirde merak ettiğim birşey var,oylama yapılacağı an konan tek resimvarya onu kazen mi seçiyor acaba..
Görünüme açılır birazdan diye umut ediyorum
İşte bu yüzden yapamıyorum ya, anladın dimi böyle kararsızımneyse artık
Var zaten abla, nevroş a desen istediğin resmi yapıyorBirde merak ettiğim birşey var,oylama yapılacağı an konan tek resimvarya onu kazen mi seçiyor acaba..
Nevoş seçiyor diye biliyorum. O da en beğendiğimi koyuyorum demişti.
Var zaten abla, nevroş a desen istediğin resmi yapıyor
Ablacığım kendine oy vermek yasak değil, başkalarından oy istemek, oylama için link paylaşmak yasakBirde merak ettiğim birşey var,oylama yapılacağı an konan tek resimvarya onu kazen mi seçiyor acaba..
İnş. benım kını yapmadınEvet ama ben görüyorum..
Böyle aldım karşıma güzel güzel seyrediyorum lunyam
Söyle söyle yasak değil kiAma trileçide süt var gerçi..
Anaaaa birde itiraf haa yakalarsam söylerimmm
Hasta hasta ne işin var bakim senin buralardaVar zaten abla, nevroş a desen istediğin resmi yapıyor
Ben de paylaşana kadar benim tarif gelcek diye diken üstünde bekledim. Hatta beklemedim hemen yaptım.İnş. benım kını yapmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?