- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz hanım ablayı dinleneyin , aynı tarifleri yapmayın
Ben sona kaldığım için bana tarif kalmıyorWayyy kimleri görüyorum öyle,ver gazı demi yok öyleee
Tikkat tikkat hanımalra son çağrı,aklınızdaki tarif hangisiyse onu yapın,lunyayı dinlemeyin tek benm tarifim olsun istiyor haberiniz olsun hahahahaa
Ben sona kaldığım için bana tarif kalmıyor
Dünya kadar tarif var , herkes bir tarif yapsa 100 tarif çıkar
Külah yapacağım kimse yapmazsaDaha çok vakit var,ne tarifler var bide nette bakıp bulursun nasılsa..
Heyecanla bekliyor olac ağız senin tarifide ..
Yarışma sonunda kafamı taşlara vuracağım için, keşke öncesinde hanım ananişe sorsaydım diyorum.Siz hanım ablayı dinleneyin , aynı tarifleri yapmayın
Külah yapacağım kimse yapmazsa
Külah yapacağım kimse yapmazsa
Başkası yaparsa bende sütlü Nuriye yaparımKülah güzel başkasıda yapsa yap bence ..
Sunum yada yapılışı bile farklı oluyor genelde..
Mıhtarlık seçimleri gibi, kapı kapı gezsem kazen beni öldürür mü?
O zaman da ilk yapan demeyecek miydi bana haksızlık oldu diye, ben derdim
bende derimO zaman da ilk yapan demeyecek miydi bana haksızlık oldu diye, ben derdim
İyi de, ya girmeseydim sabah KK ya?O zaman da ilk yapan demeyecek miydi bana haksızlık oldu diye, ben derdim
Külahımı mı calacaksin izin vermemmmmbende derim
O yüzden ben yapoana kadar sakın yapmayın malum tarıfı
Çorbalarda da vardı piştiler, benim çorbamın da piştisi vardı, tarhananın dabende derim
Hayatım ben aynı anda yapılır çakışır buna birşey demiyorum, ama bile bile aynı tarife karşıyım, geçen sene karnıbahar kızartmasın da olmuştu, bir tarif olsa kazanırdı büyük ihtimal.İyi de, ya girmeseydim sabah KK ya?
Külahımı mı calacaksin izin vermemmmm
aynen geçen yapılan patatesli ve peynırlı milföylü börekte öyle .Hayatım ben aynı anda yapılır çakışır buna birşey demiyorum, ama bile bile aynı tarife karşıyım, geçen sene karnıbahar kızartmasın da olmuştu, bir tarif olsa kazanırdı büyük ihtimal.
Başkası yaparsa bende sütlü Nuriye yaparım
Hafta sonuna kimse yapmazsa yaparım inşallah
Mıhtarlık seçimleri gibi, kapı kapı gezsem kazen beni öldürür mü?
O zaman da ilk yapan demeyecek miydi bana haksızlık oldu diye, ben derdim
bende derim