Ne guzel yaaaaBuraya biraz takılsa onuda kafaya alırdık.Sonra kendini mutfakta bulurdu Daha önce çok oldu
Aslında şöyle 3.5 ay falan diyet yaptım.Sonra 1.5 ay koruma gibi tabi koruyamadım geri aldım birkaç kiloYeniyim 1 hafta oldu
5 ay miiii kiz 5 aya insan kaybolur la
Senden geriye bisi kaldi mi bari
Sen de yap sen de katil
Bak ben beceriksiz bilem katildim mucize gibi
Dunyanin sonu geldi ayol
HAHahaha cok iyiymisAslında şöyle 3.5 ay falan diyet yaptım.Sonra 1.5 ay koruma gibi tabi koruyamadım geri aldım birkaç kiloŞimdi aldıklarımı vermeye çalışıyorum
Keşke yine yapsan biz de faydalansakPanpacim cok tembelim
En son tatliyi 6 ay once yaptim o da arkadaslarimi davet ettiydim. Incirli tatli diye bir anne yapmistim, alti incirli kek ustu muallebi var ya o. Herkes cok begendiydi bak sansima tutturmusum
Cilekli magnoliaNe yapicam pampa
Herkes her seyi yapmis
Ille de isteriz derseniz bana da bir tatli bulmak gerek
Ben de haşimato varHAHahaha cok iyiymis
Ben tiroid hastasiyim ya kilo vermesem de olur almayayim yeter diyorum artik
Zugurt tesellisi
Pfff iste bendeki de oyle bir sey kabus gibiBen de haşimato varİleri boyutta kansızlık Yani kilo vermem çok sıkıntılı Kolay gitmiyor ve çabuk gelebiliyor
Bu mümkün değil 2. yarışmadan sonra bağımlılık artıyor.Cilekli magnolia
Sana yakisir
Ben de cok severim tipki seni sevdigim gibi
Nevrestenin bana sozu var hic oy alamaz da rezil olursam bi daha katilmama izin vermicek hahahahahahic olmazsa bana bakar gulersin burda
Zaten ben hep toplumsal mesaj icin katiliyorumBu mümkün değil 2. yarışmadan sonra bağımlılık artıyor.Rezil olmaya bir kenara bırakıp kendini mutfakta buluyorsun
Ben de öyleyim su içsem kilo alıyorum.Hareket etmezsem kilo alıyorum.Yıllardır ilk defa ağır ağır gidiyor...Pfff iste bendeki de oyle bir sey kabus gibi
Su icsen yariyor gibi bir sey
Bir de duzensiz hayat,ustune gece hayati iyice batirdi beni
Mutlaka yaptığın tarifin birilerine faydası olacaktır.Ben buradan çok şey öğrendim.Zaten ben hep toplumsal mesaj icin katiliyorumonu kullanmayin bunu kullanmayin oyle yapmayin boyle yapmayin demek icin
Yersen iste
Hadi insallah,bakalimMutlaka yaptığın tarifin birilerine faydası olacaktır.Ben buradan çok şey öğrendim.
Tarifini ekledin miHadi insallah,bakalim
EkledimTarifini ekledin mi
Önce Kazen sonra ben canımEkledimkim bakacak sen mi bilmiyorum ama
Abooo is ona kaldiysa sana zor sira gelirÖnce Kazen sonra ben canım
Bugün birkaç konu geldi canımAbooo is ona kaldiysa sana zor sira geliradamcagiz hastaydi kimbilir ne zaman musait olur
Neyse acelem yok burdayim nasilsa
EVet ben yeni ekledim dahaBugün birkaç konu geldi canımSen yeni ekledin galiba Yarın mutlaka onaylanır yada bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?