Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Yeniyim 1 hafta oldu
5 ay miiii kiz 5 aya insan kaybolur la
Senden geriye bisi kaldi mi bari
Aslında şöyle 3.5 ay falan diyet yaptım.Sonra 1.5 ay koruma gibi tabi koruyamadım geri aldım birkaç kiloŞimdi aldıklarımı vermeye çalışıyorum

Aslında şöyle 3.5 ay falan diyet yaptım.Sonra 1.5 ay koruma gibi tabi koruyamadım geri aldım birkaç kiloŞimdi aldıklarımı vermeye çalışıyorum
HAHahaha cok iyiymis
Ben tiroid hastasiyim ya kilo vermesem de olur almayayim yeter diyorum artik
Zugurt tesellisi

Panpacim cok tembelim
En son tatliyi 6 ay once yaptim o da arkadaslarimi davet ettiydim. Incirli tatli diye bir anne yapmistim, alti incirli kek ustu muallebi var ya o. Herkes cok begendiydi bak sansima tutturmusum
Keşke yine yapsan biz de faydalansakBak böyle anlatınca çıkaramadım eminim kimse çıkaramadı
Hoşgeldin bu arada sohbete bekleriz

Ne yapicam pampa
Herkes her seyi yapmis
Ille de isteriz derseniz bana da bir tatli bulmak gerek
Cilekli magnolia
Sana yakisir
Ben de cok severim tipki seni sevdigim gibi

Nevrestenin bana sozu var hic oy alamaz da rezil olursam bi daha katilmama izin vermicek hahahahaha hic olmazsa bana bakar gulersin burda

HAHahaha cok iyiymis
Ben tiroid hastasiyim ya kilo vermesem de olur almayayim yeter diyorum artik
Zugurt tesellisi
Ben de haşimato varİleri boyutta kansızlıkYani kilo vermem çok sıkıntılıKolay gitmiyor ve çabuk gelebiliyor

Ben de haşimato varİleri boyutta kansızlıkYani kilo vermem çok sıkıntılıKolay gitmiyor ve çabuk gelebiliyor
Pfff iste bendeki de oyle bir sey kabus gibi
Su icsen yariyor gibi bir sey
Bir de duzensiz hayat,ustune gece hayati iyice batirdi beni

Cilekli magnolia
Sana yakisir
Ben de cok severim tipki seni sevdigim gibi

Nevrestenin bana sozu var hic oy alamaz da rezil olursam bi daha katilmama izin vermicek hahahahaha hic olmazsa bana bakar gulersin burda
Bu mümkün değil 2. yarışmadan sonra bağımlılık artıyor.Rezil olmaya bir kenara bırakıp kendini mutfakta buluyorsun

Bu mümkün değil 2. yarışmadan sonra bağımlılık artıyor.Rezil olmaya bir kenara bırakıp kendini mutfakta buluyorsun
Zaten ben hep toplumsal mesaj icin katiliyorum onu kullanmayin bunu kullanmayin oyle yapmayin boyle yapmayin demek icin
Yersen iste

Pfff iste bendeki de oyle bir sey kabus gibi
Su icsen yariyor gibi bir sey
Bir de duzensiz hayat,ustune gece hayati iyice batirdi beni
Ben de öyleyim su içsem kilo alıyorum.Hareket etmezsem kilo alıyorum.Yıllardır ilk defa ağır ağır gidiyor...

Zaten ben hep toplumsal mesaj icin katiliyorum onu kullanmayin bunu kullanmayin oyle yapmayin boyle yapmayin demek icin
Yersen iste
Mutlaka yaptığın tarifin birilerine faydası olacaktır.Ben buradan çok şey öğrendim.

Abooo is ona kaldiysa sana zor sira geliradamcagiz hastaydi kimbilir ne zaman musait olur
Neyse acelem yok burdayim nasilsa
Bugün birkaç konu geldi canımSen yeni ekledin galibaYarın mutlaka onaylanır yada bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…