• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Yeniyim 1 hafta oldu
5 ay miiii kiz 5 aya insan kaybolur la
Senden geriye bisi kaldi mi bari
Aslında şöyle 3.5 ay falan diyet yaptım.Sonra 1.5 ay koruma gibi tabi koruyamadım geri aldım birkaç kilo:70:Şimdi aldıklarımı vermeye çalışıyorum:KK53:

Aslında şöyle 3.5 ay falan diyet yaptım.Sonra 1.5 ay koruma gibi tabi koruyamadım geri aldım birkaç kilo:KK70:Şimdi aldıklarımı vermeye çalışıyorum:KK53:
HAHahaha cok iyiymis
Ben tiroid hastasiyim ya kilo vermesem de olur almayayim yeter diyorum artik
Zugurt tesellisi

Panpacim cok tembelim:olamaz:
En son tatliyi 6 ay once yaptim o da arkadaslarimi davet ettiydim. Incirli tatli diye bir anne yapmistim, alti incirli kek ustu muallebi var ya o. Herkes cok begendiydi bak sansima tutturmusum:bicak:
Keşke yine yapsan biz de faydalansak:KK45:Bak böyle anlatınca çıkaramadım eminim kimse çıkaramadı:ıslık:
Hoşgeldin bu arada sohbete bekleriz:KK68:

Ne yapicam pampa
Herkes her seyi yapmis
Ille de isteriz derseniz bana da bir tatli bulmak gerek
Cilekli magnolia
Sana yakisir
Ben de cok severim tipki seni sevdigim gibi:KK200:

Nevrestenin bana sozu var hic oy alamaz da rezil olursam bi daha katilmama izin vermicek hahahahaha:KK45: hic olmazsa bana bakar gulersin burda:KK70:

HAHahaha cok iyiymis
Ben tiroid hastasiyim ya kilo vermesem de olur almayayim yeter diyorum artik
Zugurt tesellisi
Ben de haşimato var:KK45:İleri boyutta kansızlık:KK53:Yani kilo vermem çok sıkıntılı:KK51:Kolay gitmiyor ve çabuk gelebiliyor:KK51:

Ben de haşimato var:KK45:İleri boyutta kansızlık:KK53:Yani kilo vermem çok sıkıntılı:KK51:Kolay gitmiyor ve çabuk gelebiliyor:KK51:
Pfff iste bendeki de oyle bir sey kabus gibi
Su icsen yariyor gibi bir sey
Bir de duzensiz hayat,ustune gece hayati iyice batirdi beni

Cilekli magnolia
Sana yakisir
Ben de cok severim tipki seni sevdigim gibi:KK200:

Nevrestenin bana sozu var hic oy alamaz da rezil olursam bi daha katilmama izin vermicek hahahahaha:KK45: hic olmazsa bana bakar gulersin burda:KK70:
Bu mümkün değil 2. yarışmadan sonra bağımlılık artıyor.:KK35:Rezil olmaya bir kenara bırakıp kendini mutfakta buluyorsun:skandal:

Bu mümkün değil 2. yarışmadan sonra bağımlılık artıyor.:KK35:Rezil olmaya bir kenara bırakıp kendini mutfakta buluyorsun:skandal:
Zaten ben hep toplumsal mesaj icin katiliyorum ;) onu kullanmayin bunu kullanmayin oyle yapmayin boyle yapmayin demek icin:deli:
Yersen iste

Pfff iste bendeki de oyle bir sey kabus gibi
Su icsen yariyor gibi bir sey
Bir de duzensiz hayat,ustune gece hayati iyice batirdi beni
Ben de öyleyim su içsem kilo alıyorum.Hareket etmezsem kilo alıyorum.Yıllardır ilk defa ağır ağır gidiyor...:olamaz:

Zaten ben hep toplumsal mesaj icin katiliyorum :KK66: onu kullanmayin bunu kullanmayin oyle yapmayin boyle yapmayin demek icin:deli:
Yersen iste
Mutlaka yaptığın tarifin birilerine faydası olacaktır.Ben buradan çok şey öğrendim.

Abooo is ona kaldiysa sana zor sira gelir:KK53:adamcagiz hastaydi kimbilir ne zaman musait olur
Neyse acelem yok burdayim nasilsa:KK54:
Bugün birkaç konu geldi canım;)Sen yeni ekledin galiba:KK45:Yarın mutlaka onaylanır yada bu gece;)

Back