- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Aa oylemiymis bende bekliyorum konu acilsin diye. Hep mi boyleydi yeni kural miÖnce Kazen sonra ben canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa oylemiymis bende bekliyorum konu acilsin diye. Hep mi boyleydi yeni kural miÖnce Kazen sonra ben canım
Evet canım uzun zamandır böyleAa oylemiymis bende bekliyorum konu acilsin diye. Hep mi boyleydi yeni kural mi
Degisik bir sey umarim begenirsinMerakla bekliyorum
Farklı tarifleri seviyorumDegisik bir sey umarim begenirsin
Misal beennnnBu mümkün değil 2. yarışmadan sonra bağımlılık artıyor.Rezil olmaya bir kenara bırakıp kendini mutfakta buluyorsun
Keşke yine yapsan biz de faydalansakBak böyle anlatınca çıkaramadım eminim kimse çıkaramadı
Hoşgeldin bu arada sohbete bekleriz
Cilekli magnolia
Sana yakisir
Ben de cok severim tipki seni sevdigim gibi
Nevrestenin bana sozu var hic oy alamaz da rezil olursam bi daha katilmama izin vermicek hahahahaha hic olmazsa bana bakar gulersin burda
Bol sutlu olsun mademCherry pie yaparim belki
Canimmm gel sarılayım sana canım benimmm herkes bir gün doğru yolu bulacak eminimO benim idolüm nasılda anlıyoruz yaşlı psikolojisinden
Napiim ben kıskanmıyorum ama marifetli ellerinde gözüm yok değil
Tövbe toprak çekmedi mi derken, toprağa 2.80 uzanırsın manasında demedim eşinle hemşeriyim ya, hemşeri kontenjanından da mı yararlanamıyoruz, insan eşinin memleketlisi diye sever babında dedim.Hahhahhahh hahhahha ayyy sesle güldüm benim koca okusa der helal olsun be toprağıma lafı gediğine koymuş
deme deme bacım daha gelin alacağım gelinin burnundan getireceğim sonra toprak çeksin az keyif yapayım
Bu mesajı tesadüf gördüm ,etiket neden gelmedi bana ,site tatlıyı kendine mi saklıyor yoksaBen de rejimdeyimYazdığımı kimse görmesin deynepnaz hiç yok demez ona yediririz
Takma dişlerimi suya koydum sen de koydun mu
Fotolar nerde panpalar
Ben de öyleyim su içsem kilo alıyorum.Hareket etmezsem kilo alıyorum.Yıllardır ilk defa ağır ağır gidiyor...
Ben onu şaka yapmıştım Öyle bişey olduguunu bile bilmiyordum :)40 saat pişen sütten vazgeçip paket puding mi yapacaksın yoksa
Ben onu şaka yapmıştım Öyle bişey olduguunu bile bilmiyordum :)
Pudıngte değil ama çok güzel bişi Daha önce yapılmış
İvet yarın akşamYapacan demi tarifini yap bence çok şık duruyor..
İvet yarın akşam
Allahım olur kımse yapmasın nolur nolur nolur
Dimi yasak değil yaHadi bakalım bekliyoruz tarifini..
Genelde her tatlıda yapıldı olsun yaa 2 tane olsa ne olacak..