• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Cilekli magnolia
Sana yakisir
Ben de cok severim tipki seni sevdigim gibi:KK200:

Nevrestenin bana sozu var hic oy alamaz da rezil olursam bi daha katilmama izin vermicek hahahahaha:KK45: hic olmazsa bana bakar gulersin burda:KK70:

Cherry pie yaparim belki:olamaz:

Hahhahhahh hahhahha ayyy sesle güldüm benim koca okusa der helal olsun be toprağıma lafı gediğine koymuş :KK70:
deme deme bacım daha gelin alacağım gelinin burnundan getireceğim sonra toprak çeksin az keyif yapayım:KK70:
Tövbe toprak çekmedi mi derken, toprağa 2.80 uzanırsın manasında demedim :KK70: eşinle hemşeriyim ya, hemşeri kontenjanından da mı yararlanamıyoruz, insan eşinin memleketlisi diye sever babında dedim.
Sana gelecek gelin yandı zaten, Rabbim saniye de 1700 kelime konuşabilme kapasitesi vermiş, gelin dinlerken tıknefes olur :KK70:

Takma dişlerimi suya koydum sen de koydun mu:KK53:

Yes beybisi badana fırçasıylada tımarladım :KK53::KK53:

Fotolar nerde panpalar:KK50:

Ne habersin nasılsın katılsana sende yarışmaya

Ben de öyleyim su içsem kilo alıyorum.Hareket etmezsem kilo alıyorum.Yıllardır ilk defa ağır ağır gidiyor...:olamaz:

Yaaaa gördünmü bide gencim diyorsun kabul et yaşlandın sende kankaa :KK53::rolleyes::rolleyes:

Back