- 28 Kasım 2010
- 41.700
- 138.209
- 798
Leyyyn innocence sen misin kiiiizYok Inno Cence idi miniksincabım Ahjumma hatırladıklarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leyyyn innocence sen misin kiiiizYok Inno Cence idi miniksincabım Ahjumma hatırladıklarım
Allah rahatlık versin ablaBen kaçtım iyi geceler hepinize
Heee bildinmi beni bdvnin azılı belasıLeyyyn innocence sen misin kiiiiz
Ohalardan oha begenecegim musadenleHeee bildinmi beni bdvnin azılı belası
Ahaahah sesli güldümm ya nasıl biliyosun deyiver hele ama özeldenOhalardan oha begenecegim musadenle
Yuh
Ben de diyorum ki bu deli hic de yabanci gelmiyor
Aaa ben her seyi unuturum kiz,yasliyim artikin hahahahahaAhaahah sesli güldümm ya nasıl biliyosun deyiver hele ama özelden
Sensin yaşlıBen daha çok gencim
Hiç aynı fikirde olmadık evet ama önemli olan zıt kutupların anlaşabilmesi bdv ayrı yemek bölümü ayrı ❤Aaa ben her seyi unuturum kiz,yasliyim artikin hahahahaha
Kavga etmisligimiz varsa hatirlat
Saka bi yana severdim ben senin o nicki de seni de sanirim hic ayni fikirde olmadik la
Ama bdvnin gucu iste bizi bulusturdu
Yaaa biri bizi bdvden kurtarsin dicektim sen geldin nevocanSensin yaşlıBen daha çok gencim
Takma dişlerimi suya koydum sen de koydun muBakma bazen aklımda kalıyor hele medeni avrat yazın varya unutulmuyor..
Nevoşa bakma sen 75 yaşında dişsizzz
Bdv de ne işiniz var gelin şurada tatlı tatlı sohbet edelimSonra siz tatlı yapın ben yiyeyimYaaa biri bizi bdvden kurtarsin dicektim sen geldin nevocan
Vahh vahh romatizmaların nasıl havalar soğuk azıtmıştır dikkat etSensin yaşlıBen daha çok gencim
Onemli olan dostluk bebegimHiç aynı fikirde olmadık evet ama önemli olan zıt kutupların anlaşabilmesi bdv ayrı yemek bölümü ayrı ❤
İçine HAbibte kaçmışO beni çok kıskanıyorSana ne oluyorVahh vahh romatizmaların nasıl havalar soğuk azıtmıştır dikkat et
Ah ben yapam sen yi bebegimBdv de ne işiniz var gelin şurada tatlı tatlı sohbet edelimSonra siz tatlı yapın ben yiyeyim
Ben de rejimdeyimYazdığımı kimse görmesin deynepnaz hiç yok demez ona yediririzAh ben yapam sen yi bebegim
Zati rejimdeyim valla
Hahahahha anlastikkkBen de rejimdeyimYazdığımı kimse görmesin deynepnaz hiç yok demez ona yediririz
O benim idolüm nasılda anlıyoruz yaşlı psikolojisindenİçine HAbibte kaçmışO beni çok kıskanıyorSana ne oluyor
HAbibte bak burada hayranların varmışO benim idolüm nasılda anlıyoruz yaşlı psikolojisinden
Napiim ben kıskanmıyorum ama marifetli ellerinde gözüm yok değil
HAHahahah