- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
Beni artık hatırlıyorsundur inşallah ablaMuhabbet etmiş olsaydık hatırlardım zaten:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni artık hatırlıyorsundur inşallah ablaMuhabbet etmiş olsaydık hatırlardım zaten:))
Sizin nick değişti di mi.. su çok.medeni avrat acayip tanıdıkBeni artık hatırlıyorsundur inşallah abla
O kadar çok değiştiki ama ilk buydu döndüm dolaştım kuyruğu kıstırıp yine leylimleyyy leylimm leyySizin nick değişti di mi.. su çok.medeni avrat acayip tanıdık
Leylim ley miydiO kadar çok değiştiki ama ilk buydu döndüm dolaştım kuyruğu kıstırıp yine leylimleyyy leylimm leyy
Beni artık hatırlıyorsundur inşallah abla
Beni ozlediniz mi yaaaa
Yok Inno Cence idi miniksincabım Ahjumma hatırladıklarımLeylim ley miydi
Hosbulduuuuk,anca oturabildim daha. Yorgun ve sismanim. Zayiflamaya calisiyorum moralim yerlerde yemek tarifi okuyarak ölebilirimTabiki yani innocan
Hoş geldin ne habersin
Yok Inno Cence idi miniksincabım Ahjumma hatırladıklarım
Uyyhhh maşallah bide yaşlıyım diyosunTabiki yani innocan
Hoş geldin ne habersin
Hosbulduuuuk,anca oturabildim daha. Yorgun ve sismanim. Zayiflamaya calisiyorum moralim yerlerde yemek tarifi okuyarak ölebilirim
Ben o nicki hatırlamak bile istemiyorum çaktırmaAhjummayı daha iyi hatırlıyorum bende..
Ben o nicki hatırlamak bile istemiyorum çaktırma
Ahjumba evet onu hatırlıyorum..Yok Inno Cence idi miniksincabım Ahjumma hatırladıklarım
Dişidemi yok vahh vahh napsak ki bir protez alalım da taksınBakma bazen aklımda kalıyor hele medeni avrat yazın varya unutulmuyor..
Nevoşa bakma sen 75 yaşında dişsizzz
AramızdaTamamdırrrr çaktırmam
Doldurdum evet yalnız ahjumba değil ahjummaAhjumba evet onu hatırlıyorum..
Artık değiştirme kotanı doldurdun mu :)
Bilemem kiDoldurdum evet yalnız ahjumba değil ahjumma
Ne o öyle jumbo boy der gibi
Guya calismiyorum ben, calisanlardan cok disaridayim. Ha babam egitimler kermesler hayir isleri bilmem nelerle ilgilenmeye calisiyorum. Buyuyunce iyi insan olacagim insallahPazar günü yorgunluk aslında varya,yemek ve tatlılara bak