4. lazım mı ben de yapayımYap cigerimmm yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. lazım mı ben de yapayımYap cigerimmm yap
Yok ben yiyerek zayıflıyorum ,hafta sonu erken saatlerde kaçamak ,daha sonra dengeliyorum ,ben korumadayım kaç aydır aynı kilodayım
Olmaz olur muSayının ne önemi var?
Gel beyaaa kuzumm4. lazım mı ben de yapayım
Yok o kepçeyle yemiştir
4. lazım mı ben de yapayım
Oyları hep biz alalım HanimKelesimiGetir e bırakmayalım hiç ,ağlatalım Onu,ohh yaa canımıza değsin diyelimYap cigerimmm yap
Gel beyaaa kuzumm
Kızlar ben bugun bitik
Herkese ıyı geceler bol öpücükler
Kız kıyamam ben ablamaOyları hep biz alalım HanimKelesimiGetir e bırakmayalım hiç ,ağlatalım Onu,ohh yaa canımıza değsin diyelim
Offfff ne kadar kotusun yaaaaDiyette olunca yenilmiyor mu ki?
Neler yemedim ki Sütlaç ,pide,revani,irmik helvası,çiğköfte,börek cumadan beri
Kendine nazar eden deynebin sonuYok ben yiyerek zayıflıyorum ,hafta sonu erken saatlerde kaçamak ,daha sonra dengeliyorum ,ben korumadayım kaç aydır aynı kilodayım
Oyları hep biz alalım HanimKelesimiGetir e bırakmayalım hiç ,ağlatalım Onu,ohh yaa canımıza değsin diyelim
Ben kıyarımKız kıyamam ben ablama
Hayırlı gecelerGel beyaaa kuzumm
Kızlar ben bugun bitik
Herkese ıyı geceler bol öpücükler
Ben kıyarım
Mevlide gitmiştim yarısını orada yedim ,ev sahibine ayıp olmasın dedim Yoksa hiç yiyesim yoktuOfffff ne kadar kotusun yaaaa
Kendine nazar eden deynebin sonu
Coming soon
Maslalah birakayim suraya
Yarın yapar eklerimÖyledirde demez şimdiii
Oldu bakkkk okeye dördüncüyü bulduk ..
Mevlütte kalabalıkta kimse senin yediğini görmezdiSenin canım istemiş yemişsinMevlide gitmiştim yarısını orada yedim ,ev sahibine ayıp olmasın dedim Yoksa hiç yiyesim yoktu
Bende dun mevlitteydim yiyemedimMevlide gitmiştim yarısını orada yedim ,ev sahibine ayıp olmasın dedim Yoksa hiç yiyesim yoktu
Servis yaptım ,tabaklara koymaya yardımcı oldum ,tahrik oldumMevlütte kalabalıkta kimse senin yediğini görmezdiSenin canım istemiş yemişsin
Yarın yapar eklerim