40 saat pişen sütten vazgeçip paket puding mi yapacaksın yoksaSüper hala tarifim gelmemiş salı günü bende yüklücem kolay oldugu için hemen yapılır dedim ama bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40 saat pişen sütten vazgeçip paket puding mi yapacaksın yoksaSüper hala tarifim gelmemiş salı günü bende yüklücem kolay oldugu için hemen yapılır dedim ama bakalım
40 tarif bekliyorumNevreste bu kategori cosacaga benziyor daha 4 gun ve 11 tarif yarina rahat 14
Çorbalarda neyse de sütlü tatlılarda 40 tarif olursa üyeler isyan edebilir oylamada,canımız çok çekti diyebilir40 tarif bekliyorum
Gözümüz gönlümüz açılırÇorbalarda neyse de sütlü tatlılarda 40 tarif olursa üyeler isyan edebilir oylamada,canımız çok çekti diyebilir
Evet bayağı açılır gözümüz gönlümüz,ne güzel sunumlar geliyorGözümüz gönlümüz açılır
Yiyemiyoruz bari seyredelim
Nerelerdesin hiç görünmüyorsun
Sen ye biz diyetteyizEvet bayağı açılır gözümüz gönlümüz,ne güzel sunumlar geliyor
Ben hem yeme hem seyretme taraftarıyım
Hafta sonu yoğunluğu diyeyim
Valla mı ablaaolayımda senle pişti olayım beybisiNe yapacan desene bana kimseye demem bak biz evlaefe ile pişti olduk
Diyette olunca yenilmiyor mu ki?Sen ye biz diyetteyiz
Şimdi sen neler neler yemişssindir
Valla mı ablaaolayımda senle pişti olayım beybisi
Diyette olunca yenilmiyor mu ki?
Neler yemedim ki Sütlaç ,pide,revani,irmik helvası,çiğköfte,börek cumadan beri
Ben yemiyorumDiyette olunca yenilmiyor mu ki?
Neler yemedim ki Sütlaç ,pide,revani,irmik helvası,çiğköfte,börek cumadan beri
Aynen ablaaa emaaaaanValla pişti olduk meyveler farklı gerçiii olalım anacımmm hiç fark etmez
Ben yemiyorum
Maşaallah az olmuşÖlçüleri kaşık ile mi kepçe ile mi
Yok ben yiyerek zayıflıyorum ,hafta sonu erken saatlerde kaçamak ,daha sonra dengeliyorum ,ben korumadayım kaç aydır aynı kilodayım5 kilo aldın şimdi demi sjksjksjk
Sayının ne önemi var?Ben yemiyorum
Maşaallah az olmuşÖlçüleri kaşık ile mi kepçe ile mi
Yap cigerimmm yap
Yok o kepçeyle yemiştirBak gör çay kaşığı diyecek inanma sakın