Bide bana atıp tutun .Banane biz sarma isterizO kadar bdv ye gidip konu açacağız canımız sıkılıyor niye 1. olamıyoruz diye Banlanacağız aç mı kalalım
İlk defa duydum, bir araştırayım.Hibisküs içiyorum ben o da iyi geliyor.
Sen saracaksın amaBide bana atıp tutun .
Diyin çilekle suslenmş pudıng bile 1. oldu dıye
Tamam ben ziyarete gelirken size 1 tencere sarma getircem
Tabi canım seni anmadan olur muBide bana atıp tutun .
Diyin çilekle suslenmş pudıng bile 1. oldu dıye
Tamam ben ziyarete gelirken size 1 tencere sarma getircem
Aman o ne anlar sarmadanSen saracaksın ama
Bütün bdv mapıs damına düşüyor, yalnız olmayacağız. Giderken yanımızda cımbıza takılan arkadaşlar da olur. Düğün yemeği yapılan tencerelerle sarTabi canım seni anmadan olur muSenin yüzünden BDV ye düşeceğiz
1 tencere yetmeyebilir
Başkalarına sardırıp getirecek kesinAman o ne anlar sarmadan
Puding yapsın daha kolayBütün bdv mapıs damına düşüyor, yalnız olmayacağız. Giderken yanımızda cımbıza takılan arkadaşlar da olur. Düğün yemeği yapılan tencerelerle sarH E
Oylamanın bitmesine daha 2 gün varYeni kategoriii açıklansın
Sen saracaksın ama
Tabi canım seni anmadan olur muSenin yüzünden BDV ye düşeceğiz
1 tencere yetmeyebilir
Bütün bdv mapıs damına düşüyor, yalnız olmayacağız. Giderken yanımızda cımbıza takılan arkadaşlar da olur. Düğün yemeği yapılan tencerelerle sarH E
Bütün bdv mapıs damına düşüyor, yalnız olmayacağız. Giderken yanımızda cımbıza takılan arkadaşlar da olur. Düğün yemeği yapılan tencerelerle sarH E
Kazanın dibini yakmasınKazanla ama
Annem burdayken ona mı sardırsam
Gitmeden düşün mapıs damına
Ben sararımdaa siz zehırlencenız dıye korkuyorum .
Nevoşşumm sana bişey olursa kım bakcak buralaraaaaa
Çilenkle süslenmiş puding yapan arkadaşımız ve yanlarında birkaç arkadaş daha bizi bırakıp bdv de takılıyorlar abla.Bdv mapıs duyunca heveslendimm
1 kere yaptım .
Durum o kadar vahim mi
ben heryere yeterim.Çilenkle süslenmiş puding yapan arkadaşımız ve yanlarında birkaç arkadaş daha bizi bırakıp bdv de takılıyorlar abla.Nevreste ve bende uydurma dertle bdv ye konu açacağız, karar verdik.
Çilenkle süslenmiş puding yapan arkadaşımız ve yanlarında birkaç arkadaş daha bizi bırakıp bdv de takılıyorlar abla.Nevreste ve bende uydurma dertle bdv ye konu açacağız, karar verdik.
Onunla yapmak yine zor1 kere yaptım .
Yalan yok tadı güzeldi .
Bir daha yapmadım .
Çünkü çok zor
Kolay yontemı varmı?
Sarma makınesımı alsam
Çilenkli pudingi de yenmez o zaman. Ne yapacağız nevoşum, aç kalacağız. Gitmesek mi bdv ye
Durum o kadar vahim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?