Biz burada seninle birbirimize yeterizÇilenkli pudingi de yenmez o zaman. Ne yapacağız nevoşum, aç kalacağız. Gitmesek mi bdv ye
Kıdemli mapıs hanımağası olarak yardım etmez misin bizeHaaaa şu kolay çilekli tatlıyı yapan arkadaşı diyon demii,gördüm gördümm bdev de cirit atıyot kendisi
Konu ne olacak,hadi senden ümidim bvarda ya nevoşşşş minnoş o yaaaa tekler hemen dili çözülürrr anında
Minnoş minnoş polemiğe girerim.Herkes bizi haklı bulur ve kimse banlanmazHaaaa şu kolay çilekli tatlıyı yapan arkadaşı diyon demii,gördüm gördümm bdev de cirit atıyot kendisi
Konu ne olacak,hadi senden ümidim bvarda ya nevoşşşş minnoş o yaaaa tekler hemen dili çözülürrr anında
1 saatte küçük tencereyı dolduramamıştımOnunla yapmak yine zorBen elimde sarıyorum.1 saatte 13 ltlik büyük bir tencerem var...Ona karışık yaparım.Sarma,dolma Hızlı yapmak sık yapmakla oluyor...
Ayıp ettinÇilenkli pudingi de yenmez o zaman. Ne yapacağız nevoşum, aç kalacağız. Gitmesek mi bdv ye
Ben gündüzleri yetişemiyorum.Bu tür şeyleri gece yaparım ertesi sabah ocakta1 saatte küçük tencereyı dolduramamıştım
Ya bıde benım kedıler rahat vermıyor .
Kendımı kapatıyorum mutfaga mıyavvda mıyavvvv mıyavvdaa mıyavv
Birgu işi bırakırsam oohhhoo nıler yapıcam ozaman yandınızzz
Ciks sunum demek para demekBende tereyağı bitmişti zaten evdeki pınar aldımbide benim sunumda da vardı kırmızı 7 oyum var aslında aklımda var can alıcı sunumlar ama pahalıya maal olacak bana diye yapamıyorum
Hani varsa alayım şöyle afilli mafilli şeylerYok kız tamamen kısmet
Tamam tamam ağlama puding güe,börek güzel,beyran güzel
Kıdemli mapıs hanımağası olarak yardım etmez misin bize
Minnoş minnoş polemiğe girerim.Herkes bizi haklı bulur ve kimse banlanmaz
tamam güzel bir sunumla buraları patlatcamEn yakın zamanda sarma bekliyoruz.Eniştenin gözü gönlü bayram etsin
Yalan mı söylüyoruz.Biz o kadar emek veriyoruz 1. olamıyoruzAyıpsın sonuna kadar yanınızdayım anca beraber kancs beraber mapıs yolu bizi bekler
Gerçekleri anlatırsam peki fake desemkandırıyorlar desem
Benım sunumlarım ateşlı oluyoTamam bekliyorum
Onları sallamasan olmuyor muydu
Ellerine sağlık canım
Sağolasın canım benimEllerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?