- 2 Aralık 2015
- 31.709
- 105.693
- 598
Çivilini,sandalyeni getirseydin korkup çekilirdi belkio zaman yarışmadan çekilecekmişsin deynep öyle dedi. katılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çivilini,sandalyeni getirseydin korkup çekilirdi belkio zaman yarışmadan çekilecekmişsin deynep öyle dedi. katılıyorum
Saol bitanemKeşke yapip hepinize gönderebilsem ama mutlaka denemelisin kuzumBen senin tarifine bayıldım bu arada cnm.. en kısa zamanda denicem bakalım
Bana çıksın O da,madalya sana ,araba banaevet araba veriyolar , o olmadııı iphone 8de olur
Çıksında
Orada sana çıkabilir, ben yokumevet araba veriyolar , o olmadııı iphone 8de olur
Çıksında
Bana çıksın O da,madalya sana ,araba bana
Sen olaydın şansım yoktu yanıOrada sana çıkabilir, ben yokum
Eki Görüntüle 2129887 Eki Görüntüle 2129888
H E canım az gelsene yarışmadan çekilme hakkında biraz laflayalım..
aaaaa ayakta kalma otur şu sanlayeye.. çiviliyle de seveyim azcık seni
( deynepnaz oldu mu korktu mu sence )
Ben nestle çuklat çekilişine katıldım, herifimin iş kıyafetinin cebindeki paketleri ondan önce yolladım artık saklıyor bendenSen olaydın şansım yoktu yanı
İnanmıyorum göster popişini çek teSiz daha benı tanımadınızzzzz .
Benım squatlı popişim bu çivileri yamultur
vışşşşşşşşşşİnanmıyorum göster popişini çek te
Göstermezsen inanmayız
Ben işin sırrını çözdüm Deynep, sunum candır, asla ama asla hafife alma, gece ışık kıtlığında cam tabak içinde zervis etme, önce misafir var gibi düşün kendine hazırlar gibi yapıp gelişine dalma, az sabret hemen yeme çünkü düzeltmen gerekebilir (Hemen yedim gitti malzeme ), profesyonel ele al ve tabağına bir fotomodeli çeken fotoğrafçı gibi yaklaş.
Kiz detokstayiz 2. GunHe hey bacım ,sen diyet topiğindekileri ne sanıyorsun ,hepsi de iradeli maşallah hippotalamus , @tevafuk55 , @Sidelya95 , evlaefe ,@Lunya ,@Ytmz , az buçuk ben de diyet topiğindenimoy kullanan çok üye gördüm diyet topiğinden ,hatta bak oy kullanmayı bırak yarışmaya bile katılıyoruz
Keşke sunum tabağının arkasında geri kalan tatlın da olsaymış,ne güzel süslü kalıbın varmış,aynı şekilde @sabahvesen in karpuz görünümlü tatlısını arka planda bütünüyle koysaydı keşke
Ben tantunide öyle yaptım ,tabağa koyup ,öğle güneşinin tam gelmesini bekledim ,güneş gelince çaktım telefonun tuşunaiştah çekici olsun diye de iyice süsledim kaptım birinciliği
Sunuma ayrı fincanlarına ayrı bayıldım... adından belli becerikli hatunsun ♡♡♡İy akşamlar hanımlar ben oy kullanamıyorum iyimi tatlilar aman yarabbim tek,tek inceledim hepsi şahaneeeecok kararsiz kaldım benn valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız hanımlar ben oy için azicik daha beklicem karar veremiyorum bende dun akşam TRİLİÇE yaptim gorselini bırakıp uykuya kacayim iyi geceler hanımlar valla elleriniz dert görmesin sahanesiniz sahane
Eki Görüntüle 2129540
Bu hafta bana hep detoks :))Kiz detokstayiz 2. Gun
Vallhi ariniyoruz takimcanaBu hafta bana hep detoks :))
Ne detoksu.. birinci mi olacaksınızVallhi ariniyoruz takimcana
Ananas detoksu sabh aksam ananas yiyoruzNe detoksu.. birinci mi olacaksınız
Onu bi yazsana bana hayrınaAnanas detoksu sabh aksam ananas yiyoruz
Şu ananas detoksunu ben de yapmayı çok istiyorum. Tarif verebilir misin canım? Çok faydalı diyorlar, ananası da çok severim zatenAnanas detoksu sabh aksam ananas yiyoruz