• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
sandalye.jpg
745466_od845.jpg

H E H E canım az gelsene yarışmadan çekilme hakkında biraz laflayalım..

aaaaa ayakta kalma otur şu sanlayeye.. çiviliyle de seveyim azcık seni:işsiz:

( deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. oldu mu korktu mu sence :KK53: )

Ben işin sırrını çözdüm Deynep, sunum candır, asla ama asla hafife alma, gece ışık kıtlığında cam tabak içinde zervis etme, önce misafir var gibi düşün kendine hazırlar gibi yapıp gelişine dalma, az sabret hemen yeme çünkü düzeltmen gerekebilir (Hemen yedim gitti malzeme :KK70: ), profesyonel ele al ve tabağına bir fotomodeli çeken fotoğrafçı gibi yaklaş. :KK53:

Bunca zaman pembiş gelinlerle dalga geçip, kk ya sunum diye madara olayım sonra :D
Bende beceri ve görsel zevk yok galiba

He hey bacım ,sen diyet topiğindekileri ne sanıyorsun ,hepsi de iradeli maşallah :KK45: hippotalamus hippotalamus , @tevafuk55 , @Sidelya95 , evlaefe evlaefe ,@Lunya ,@Ytmz , az buçuk ben de diyet topiğindenim:KK45:oy kullanan çok üye gördüm diyet topiğinden ,hatta bak oy kullanmayı bırak yarışmaya bile katılıyoruz :KK76:

Keşke sunum tabağının arkasında geri kalan tatlın da olsaymış,ne güzel süslü kalıbın varmış,aynı şekilde @sabahvesen in karpuz görünümlü tatlısını arka planda bütünüyle koysaydı keşke:olamaz:

Ben tantunide öyle yaptım ,tabağa koyup ,öğle güneşinin tam gelmesini bekledim ,güneş gelince çaktım telefonun tuşuna:KK45:iştah çekici olsun diye de iyice süsledim kaptım birinciliği:KK45:
Kiz detokstayiz 2. Gun

İy akşamlar hanımlar:KK200: ben oy kullanamıyorum iyimi :işsiz::işsiz:tatlilar aman yarabbim tek,tek inceledim hepsi şahaneeee:KK68:cok kararsiz kaldım benn valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız hanımlar :KK68:ben oy için azicik daha beklicem karar veremiyorum :işsiz::işsiz::işsiz:bende dun akşam TRİLİÇE yaptim gorselini bırakıp uykuya kacayim iyi geceler hanımlar valla elleriniz dert görmesin sahanesiniz sahane:KK68::KK68:
Eki Görüntüle 2129540
Sunuma ayrı fincanlarına ayrı bayıldım... adından belli becerikli hatunsun ♡♡♡

Back