• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Onu bi yazsana bana hayrına :KK66:
Screenshot_20180323-153102.png
bu canim
Şu ananas detoksunu ben de yapmayı çok istiyorum. Tarif verebilir misin canım? Çok faydalı diyorlar, ananası da çok severim zaten :-)

ne demek oy kullanmıyorrrrrrrrrrrrrrrrr

tamamen iftira ilk gğn oy kullandım @H E :63:

hem de oylama başladığı gün takıma duyuru geçip oyunuzu verip hemencik takıma geri dönün diyorum ben oylama önemli.. yalan mı Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. :110:

bir kere burası nevoşumun mekanı nevoya hep destek tam destek ..

ama bu kategori bizi zorladı kızları zor tuttum :rolleyes::KK72::KK72::KK72::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Aynen Miu'm hep destekliyor:halay:7. takım tarifleri ve oyları ile bizimle:KK45:Hem de arkadaşlarına vermiyorlar.En çok beğendiklerine:sus:

amaç ortada sizde bu kişinin adını yazıp kendisine paye veriyorsunuz. Bunları görmezden gelin ki kendilerini bir halt sanmasınlar. Bugüne kadar yarışmaya katılmamış başkalarının tarifleri üzerinde yorum yapıyor. Bırakın bu tipleri ....
zaten son konusuna bakarsanız ruh halini az çok anlarsınız....

Bel altı öyle vurulmaz böyle vurulur....
Kazen Kazen bey,
Anlaşılan o ki UTC sayfasında yaptığım yorum ağır gelmiş .Evet biraz öyle oldu sanırım. Ama cevabınızı orada verseydiniz keşke.Bildirim istemeyenleri pek dikkate almadınız. Bi ozelestiri lütfen.
Nedir yani! Şu siteye meşhur olmak için mi geliyorum. Buni yakaladınız ve gol attınız! !
Immm. .Olmadı bence ..Size yakıştı ama.
Burada duvarimdaki yazının bahsi geçmiş haberim bile yok bir sevdigim mesaj atmış, bende hastanede sıra beklerken vakit geçireyim diye geldim inanın meşhur olmaya değil.
Ayrıca yorum yapmak için illa yarismaya katılmak mi gerekir? O halde bize neden oylama bildirimi geliyor? Kendi aralarında yarisip oylasin madem katılanlar: D
Oradan da belaltı olmadı yani : D
Yarışmada kategori iyi olur bence, mesela en iyi sunum, en zahmetli tarif vs..Yani katılmadım ama katılmış gibi üzüldüm emekli lezzetli diğer tariflere neyse..

Diknot : Pusudakilerde gelip beğenmiş ya hemen :D şöhret ne menem bişey yav : p

Back