- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
- 498
Onu bi yazsana bana hayrına
Şu ananas detoksunu ben de yapmayı çok istiyorum. Tarif verebilir misin canım? Çok faydalı diyorlar, ananası da çok severim zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bi yazsana bana hayrına
Şu ananas detoksunu ben de yapmayı çok istiyorum. Tarif verebilir misin canım? Çok faydalı diyorlar, ananası da çok severim zaten
Ayy çok ara var bunda :))
deynepnaz beni unutmuşBölümün Editörü bile diyet topiğinden
YArdım edınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....
İmdaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Seni uyanıkBir şartla affederiz ,yarışmadan çekileceksin ,kabul mü?
Aynen Miu'm hep destekliyor7. takım tarifleri ve oyları ile bizimleHem de arkadaşlarına vermiyorlar.En çok beğendiklerinene demek oy kullanmıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
tamamen iftira ilk gğn oy kullandım @H E
hem de oylama başladığı gün takıma duyuru geçip oyunuzu verip hemencik takıma geri dönün diyorum ben oylama önemli.. yalan mı Nevreste
bir kere burası nevoşumun mekanı nevoya hep destek tam destek ..
ama bu kategori bizi zorladı kızları zor tuttum
Ton balıklı salata da varmış, en sevdiğim bilmiyordum bunu işte. Çok teşekkürler canım
Onları takıma ziyarete gidelim.Elimiz boş gitmeyelim 1 tepsi baklava,su böreği,çikolata falan alalım evlaefeNe detoksu.. birinci mi olacaksınız
Tamam nevoş.. iki dk açarsın senOnları takıma ziyarete gidelim.Elimiz boş gitmeyelim 1 tepsi baklava,su böreği,çikolata falan alalım evlaefe
Niye ben açıyorumTamam nevoş.. iki dk açarsın sen
Vardı kız sende resim..Niye ben açıyorum
Kazen bey,amaç ortada sizde bu kişinin adını yazıp kendisine paye veriyorsunuz. Bunları görmezden gelin ki kendilerini bir halt sanmasınlar. Bugüne kadar yarışmaya katılmamış başkalarının tarifleri üzerinde yorum yapıyor. Bırakın bu tipleri ....
zaten son konusuna bakarsanız ruh halini az çok anlarsınız....
Bel altı öyle vurulmaz böyle vurulur....
Oooo kolay hepsi varVardı kız sende resim..
Ay cikolatanin tadini unuttum desemOnları takıma ziyarete gidelim.Elimiz boş gitmeyelim 1 tepsi baklava,su böreği,çikolata falan alalım evlaefe
Ye kız öğlen 2 kare.. ben diyette yedim valla.. hayır diyemeyeceğim tek şey.. gerçi bikaç aydır pek yemiyorumAy cikolatanin tadini unuttum desem
Arada 1 kare bitter yiyebilirsinÖğlen falan canımAy cikolatanin tadini unuttum desem
Hayır henüz belli değilKayıplarda yine herkes Nevreste kategori belirlendi değil mi
Hayır henüz belli değil
Incirle kayisiya talim kusumArada 1 kare bitter yiyebilirsinÖğlen falan canım