• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Kıy kıyabilirsen diye bir şarkı vardı :KK75::KK75:

Kıyayım demiii :KK75:

Topu topu 10 oy almışım, bunlardan birini de ben vermişim :KK70: gelipte ne diyeyim :KK70:

Üzülme annnem bakk kadırgan burada :KK70:

10584594_1317370354946509_194628802_n.jpg

Ben özendim de ne oldu ,yine olmadı:KK53:
Ben galiba lacivert örtünün üzerine sarı gül koyduğumdan oy vermedlr,fanatik bunlar anacım:KK53:
Magnoliayı HE politik davranmış kırmızı beyaz yaparak ,milli takım ya ,subliminal mesaj uygulamış:KK58:
Yoksa bizim tariflerimizi kategoriye uygun bulmamış değillerdir ya ,ne aklakası var:skandal:

Acılar paylaştıkça azalır demişler kader ortağım :KK74:

Ben işin sırrını çözdüm Deynep, sunum candır, asla ama asla hafife alma, gece ışık kıtlığında cam tabak içinde zervis etme, önce misafir var gibi düşün kendine hazırlar gibi yapıp gelişine dalma, az sabret hemen yeme çünkü düzeltmen gerekebilir (Hemen yedim gitti malzeme :D ), profesyonel ele al ve tabağına bir fotomodeli çeken fotoğrafçı gibi yaklaş. :KK53:

Evet ya helede beyazı süper oluyor..
Gene iyisin en azından 2 tane var sende ..
ahh nasıl aldırdım bilsen .
Ağladığımı bilirim. Nuh deyıp peygamber demedi .
Boşverdım bende almazsan alma dedim .
1 gun resım geldı tlefonuma bır baktım minnoş bişi
w2Y2sOqfbF-o0aVyCJJm9BlWMUSkYD30jc64oe2fL7e8AI_2XbDSuEV_PQAnUTB8AkQOX3xU5SBpQ9EJMUdGLZ4trigKgGmc_i8tUCDBUgilFyCG3zFQXzjt30ydJQh0aAAwGxZds5u1fQuARKzJBQOcuNSW1Ep3aso_MfQXvm0Kbki874Ccs8Meq0apvxO0piD35RIEsigLmAxHUULXPkvivh2rUtS5Dyv_aUW_29ZQI0D0FX5XHrpsXvdOuFgvMK5ib32ZASptT8U_f29Rm8XdLdJD5nEZnIAtB2TZhl8wuNH7dz-E8dFDWbetwvI7G5cub37PcyW7CbqUGWjwFo2no0Q7UHo8AhiBktaOJAVQjA_BRZeTJY_s__DoqfSiAzi4_oGMkL87odPXaJX_9_n5Fhrn3v8m5hUOAZSDSumPmOY6Jepwg5eeaXkonIcqkc2S_boFU8V1kD2g8F_l05m9AY2ogAQ3WcDBT_QvBvHcK5Cuxl71mi3kfFuaFTMVujNw72hQLgNBLoM_CPvIxrl0uMGUDs-hR8klcHmzXDw8i192uX5ECV6UgIjaOUd72v21GP6v22F-cHzpeDK6yVPOdkpyneiMIQV_7j0=w777-h859-no

Sarı kedı isteyen ben al al al al dedim :D :D
İlk kedım böyle
2. kendı getirdi :D :D
Alışınca çoğaltma isteği geliyo :KK53::KK53:

Çok tatlı yaaa şanslısın cidden eşin gene onayı vermiş sana..
Bizimkide kararsız aslında ya köpek ya kedi diyorum,köpek biraz sıkıntılı oluyor tuvalet açısından..
Köpek uğraş gerektiriyor .
Sürekli çıkarman lazım onu .
Ama kedı ohooo umrundamı dunya :KK1:
Yesın içsin yatsın arada da keyfıne gelirse sevdirir :KK47:

Köpek uğraş gerektiriyor .
Sürekli çıkarman lazım onu .
Ama kedı ohooo umrundamı dunya :KK1:
Yesın içsin yatsın arada da keyfıne gelirse sevdirir :KK47:

Gerçi bu aralar imkansız istemem bende..
Zaten gidip gelecem doğum var,belki daha sonra kedi olabilir..

Köpeği 2 sene baktım hayatımı karartmıştı resmen ..

hepside Diyet topiğidir :KK70: :KK70:
He hey bacım ,sen diyet topiğindekileri ne sanıyorsun ,hepsi de iradeli maşallah :KK45: hippotalamus hippotalamus , tevafuk55 tevafuk55 , s i d e l y a s i d e l y a , evlaefe evlaefe ,@Lunya ,@Ytmz , az buçuk ben de diyet topiğindenim:KK45:oy kullanan çok üye gördüm diyet topiğinden ,hatta bak oy kullanmayı bırak yarışmaya bile katılıyoruz :KK76:

Topu topu 10 oy almışım, bunlardan birini de ben vermişim :KK70: gelipte ne diyeyim :KK70:
Keşke sunum tabağının arkasında geri kalan tatlın da olsaymış,ne güzel süslü kalıbın varmış,aynı şekilde @sabahvesen in karpuz görünümlü tatlısını arka planda bütünüyle koysaydı keşke:olamaz:

Ben işin sırrını çözdüm Deynep, sunum candır, asla ama asla hafife alma, gece ışık kıtlığında cam tabak içinde zervis etme, önce misafir var gibi düşün kendine hazırlar gibi yapıp gelişine dalma, az sabret hemen yeme çünkü düzeltmen gerekebilir (Hemen yedim gitti malzeme :KK70: ), profesyonel ele al ve tabağına bir fotomodeli çeken fotoğrafçı gibi yaklaş. :KK53:
Ben tantunide öyle yaptım ,tabağa koyup ,öğle güneşinin tam gelmesini bekledim ,güneş gelince çaktım telefonun tuşuna:KK45:iştah çekici olsun diye de iyice süsledim kaptım birinciliği:KK45:

He hey bacım ,sen diyet topiğindekileri ne sanıyorsun ,hepsi de iradeli maşallah :KK45: hippotalamus hippotalamus , tevafuk55 tevafuk55 , s i d e l y a s i d e l y a , evlaefe evlaefe ,@Lunya ,@Ytmz , az buçuk ben de diyet topiğindenim:KK45:oy kullanan çok üye gördüm diyet topiğinden ,hatta bak oy kullanmayı bırak yarışmaya bile katılıyoruz :KK76:

Keşke sunum tabağının arkasında geri kalan tatlın da olsaymış,ne güzel süslü kalıbın varmış,aynı şekilde @sabahvesen in karpuz görünümlü tatlısını arka planda bütünüyle koysaydı keşke:olamaz:

Ben tantunide öyle yaptım ,tabağa koyup ,öğle güneşinin tam gelmesini bekledim ,güneş gelince çaktım telefonun tuşuna:KK45:iştah çekici olsun diye de iyice süsledim kaptım birinciliği:KK45:
Hayırdır deyno mevzu mu var:KK67:

Back