KıymaBen ikinizede kıyarım
Yessssss
Kıy kıyabilirsen diye bir şarkı vardı
Topu topu 10 oy almışım, bunlardan birini de ben vermişimgelipte ne diyeyim
Oyy, yosun gözlüm. Kıyamiş sana benBana bana Elçinine ..
Yosun gözlü Elçinine
Kıyma
Sen bana kıyarsann ben kedılerım nolurrr
Acıyın baaaaa
Oyy, yosun gözlüm. Kıyamiş sana ben
Benım oğlan senı yerKedileri bana bırak
Ben kendime oy verdiğimde birinci olmuştumKendıne oy verınce uğursuzluk oluyo
Denendi onaylandı
Sence kim kimi yer
evet ablacım tekirBen yerimmm onu hali kalmaz böyle poz vermeye,tekir demi bunun cinsi
Ben özendim de ne oldu ,yine olmadı
Ben galiba lacivert örtünün üzerine sarı gül koyduğumdan oy vermedlr,fanatik bunlar anacım
Magnoliayı HE politik davranmış kırmızı beyaz yaparak ,milli takım ya ,subliminal mesaj uygulamış
Yoksa bizim tariflerimizi kategoriye uygun bulmamış değillerdir ya ,ne aklakası var
Acılar paylaştıkça azalır demişler kader ortağım
evet ablacım tekir
Onlarda çokk güzelNe güzel,bende iran kedisi istiyorumda eşimi kandırmam lazım..
Onlarda çokk güzel
Hangisi çirkin kii
Elimde olsa 10 tane alıcam ama 2 tanesıne izin var
ahh nasıl aldırdım bilsen .Evet ya helede beyazı süper oluyor..
Gene iyisin en azından 2 tane var sende ..
Köpek uğraş gerektiriyor .Çok tatlı yaaa şanslısın cidden eşin gene onayı vermiş sana..
Bizimkide kararsız aslında ya köpek ya kedi diyorum,köpek biraz sıkıntılı oluyor tuvalet açısından..
Köpek uğraş gerektiriyor .
Sürekli çıkarman lazım onu .
Ama kedı ohooo umrundamı dunya
Yesın içsin yatsın arada da keyfıne gelirse sevdirir
He hey bacım ,sen diyet topiğindekileri ne sanıyorsun ,hepsi de iradeli maşallahhepside Diyet topiğidir
Keşke sunum tabağının arkasında geri kalan tatlın da olsaymış,ne güzel süslü kalıbın varmış,aynı şekilde @sabahvesen in karpuz görünümlü tatlısını arka planda bütünüyle koysaydı keşkeTopu topu 10 oy almışım, bunlardan birini de ben vermişimgelipte ne diyeyim
Ben tantunide öyle yaptım ,tabağa koyup ,öğle güneşinin tam gelmesini bekledim ,güneş gelince çaktım telefonun tuşunaBen işin sırrını çözdüm Deynep, sunum candır, asla ama asla hafife alma, gece ışık kıtlığında cam tabak içinde zervis etme, önce misafir var gibi düşün kendine hazırlar gibi yapıp gelişine dalma, az sabret hemen yeme çünkü düzeltmen gerekebilir (Hemen yedim gitti malzeme), profesyonel ele al ve tabağına bir fotomodeli çeken fotoğrafçı gibi yaklaş.
Hayırdır deyno mevzu mu varHe hey bacım ,sen diyet topiğindekileri ne sanıyorsun ,hepsi de iradeli maşallahhippotalamus , tevafuk55 , s i d e l y a , evlaefe ,@Lunya ,@Ytmz , az buçuk ben de diyet topiğindenim oy kullanan çok üye gördüm diyet topiğinden ,hatta bak oy kullanmayı bırak yarışmaya bile katılıyoruz
Keşke sunum tabağının arkasında geri kalan tatlın da olsaymış,ne güzel süslü kalıbın varmış,aynı şekilde @sabahvesen in karpuz görünümlü tatlısını arka planda bütünüyle koysaydı keşke
Ben tantunide öyle yaptım ,tabağa koyup ,öğle güneşinin tam gelmesini bekledim ,güneş gelince çaktım telefonun tuşunaiştah çekici olsun diye de iyice süsledim kaptım birinciliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?