Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .

Ben işin sırrını çözdüm Deynep, sunum candır, asla ama asla hafife alma, gece ışık kıtlığında cam tabak içinde zervis etme, önce misafir var gibi düşün kendine hazırlar gibi yapıp gelişine dalma, az sabret hemen yeme çünkü düzeltmen gerekebilir (Hemen yedim gitti malzeme ), profesyonel ele al ve tabağına bir fotomodeli çeken fotoğrafçı gibi yaklaş.

Evet ya helede beyazı süper oluyor..
Gene iyisin en azından 2 tane var sende ..
ahh nasıl aldırdım bilsen .
Ağladığımı bilirim. Nuh deyıp peygamber demedi .
Boşverdım bende almazsan alma dedim .
1 gun resım geldı tlefonuma bır baktım minnoş bişi

Sarı kedı isteyen ben al al al al dedim
İlk kedım böyle
2. kendı getirdi
Alışınca çoğaltma isteği geliyo

Çok tatlı yaaa şanslısın cidden eşin gene onayı vermiş sana..
Bizimkide kararsız aslında ya köpek ya kedi diyorum,köpek biraz sıkıntılı oluyor tuvalet açısından..
Köpek uğraş gerektiriyor .
Sürekli çıkarman lazım onu .
Ama kedı ohooo umrundamı dunya
Yesın içsin yatsın arada da keyfıne gelirse sevdirir

Köpek uğraş gerektiriyor .
Sürekli çıkarman lazım onu .
Ama kedı ohooo umrundamı dunya
Yesın içsin yatsın arada da keyfıne gelirse sevdirir

Gerçi bu aralar imkansız istemem bende..
Zaten gidip gelecem doğum var,belki daha sonra kedi olabilir..

Köpeği 2 sene baktım hayatımı karartmıştı resmen ..

hepside Diyet topiğidir
He hey bacım ,sen diyet topiğindekileri ne sanıyorsun ,hepsi de iradeli maşallah hippotalamus , tevafuk55 , s i d e l y a , evlaefe ,@Lunya ,@Ytmz , az buçuk ben de diyet topiğindenimoy kullanan çok üye gördüm diyet topiğinden ,hatta bak oy kullanmayı bırak yarışmaya bile katılıyoruz

Topu topu 10 oy almışım, bunlardan birini de ben vermişim gelipte ne diyeyim
Keşke sunum tabağının arkasında geri kalan tatlın da olsaymış,ne güzel süslü kalıbın varmış,aynı şekilde @sabahvesen in karpuz görünümlü tatlısını arka planda bütünüyle koysaydı keşke

Ben tantunide öyle yaptım ,tabağa koyup ,öğle güneşinin tam gelmesini bekledim ,güneş gelince çaktım telefonun tuşunaiştah çekici olsun diye de iyice süsledim kaptım birinciliği

Hayırdır deyno mevzu mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…