Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben özendim de ne oldu ,yine olmadıGeldim geldim buradayım :))
Ne heyecanı Deynep, sunumumu yaparken bile "Bu olmaz ama idare eder çok da şey değil" dedim, gecenin bir vakti can sıkıntısından yapınca insan pek sallamıyor ama yarışmada olmak da güzel oluyor, bahanesi. Yani sonuçta bir şef edasıyla sunum yapacak değiller ya çok ezmezler araya kaynarım da diyordum, bildiğin ezdiler
Yok ama 3.ye katılırsam hafife almamam gerektiğini görmüş oldum.
Ne becerikli hatunlarmışız, tv programından öte sunumlar tarifler geldi.
Acılar paylaştıkça azalır demişler kader ortağımUsul usul izledim oylamayi batti balik yan gider.
Acimi icimde yasamaya karar verdim.
Vallahi hepsi cok leziz duruyordu ama magnolia tatlısını cok sevdiğim için puanım onaa gitti :)
ooo buda harıka fikirBen özendim de ne oldu ,yine olmadı
Ben galiba lacivert örtünün üzerine sarı gül koyduğumdan oy vermedlr,fanatik bunlar anacım
Magnoliayı HE politik davranmış kırmızı beyaz yaparak ,milli takım ya ,subliminal mesaj uygulamış
Yoksa bizim tariflerimizi kategoriye uygun bulmamış değillerdir ya ,ne aklakası var
Acılar paylaştıkça azalır demişler kader ortağım
Madalya almayan birinin kazanmasına elbette seviniyorum ,madalya için katılmadım zaten de, yine de biraz oy alsaydım yavooo buda harıka fikir
Bende beyranıma çok özenmiştimm noldduu
hem senın madalyan var azcık bızım önümüz aç
Oy verenlerın neye verdıgını anlamaıdm herkes başka bişeye verıyor .Madalya almayan birinin kazanmasına elbette seviniyorum ,madalya için katılmadım zaten de, yine de biraz oy alsaydım yav
Benden fazla oy aldın deynebim, şükretMadalya almayan birinin kazanmasına elbette seviniyorum ,madalya için katılmadım zaten de, yine de biraz oy alsaydım yav
Aslında oldu, oy toplamına bakınca çıkıyor. 50 üstü oy alan fazla bu defabu oylamada çorba dakı kadar oylama olmadı .
bu oylama da kullanılan oy : 880Aslında oldu, oy toplamına bakınca çıkıyor. 50 üstü oy alan fazla bu defa
Bende 1073 topladım, gözden kaçırdığım var sanırım.bu oylama da kullanılan oy : 880
diğer oylama da kullanılan oy : 1095
geri kalan 215 kjişi gelirse oylama alt üst olur
Çorbalar kategorisi zararsızdı, tatlılarda milletin yüreği kaldırmamıştır, kaçmışlardır bakmadanbu oylama da kullanılan oy : 880
bu oylama da kullanılan oy : 880
hepside Diyet topiğidirKalan 215 kişi girip resimlere bakıp karar veremeden çıktı bence
Birden bir mesaj gelir..
Gelecekler.....
Birden bir mesaj gelir..
Gelecekler.....
Gelceklerı varsa görceklerıde var
Gelceklerı varsa görceklerıde var
Bütün kalan oylar bana gelmeli, bu hezimet olmamalıDha vakit var nasılsa