• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Geldim geldim buradayım :))
Ne heyecanı Deynep, sunumumu yaparken bile "Bu olmaz ama idare eder çok da şey değil" dedim, gecenin bir vakti can sıkıntısından yapınca insan pek sallamıyor ama yarışmada olmak da güzel oluyor, bahanesi. Yani sonuçta bir şef edasıyla sunum yapacak değiller ya çok ezmezler araya kaynarım da diyordum, bildiğin ezdiler :KK70: :KK70:

Yok ama 3.ye katılırsam hafife almamam gerektiğini görmüş oldum.
Ne becerikli hatunlarmışız, tv programından öte sunumlar tarifler geldi. :KK52:
Ben özendim de ne oldu ,yine olmadı:KK53:
Ben galiba lacivert örtünün üzerine sarı gül koyduğumdan oy vermedlr,fanatik bunlar anacım:KK53:
Magnoliayı HE politik davranmış kırmızı beyaz yaparak ,milli takım ya ,subliminal mesaj uygulamış:KK58:
Yoksa bizim tariflerimizi kategoriye uygun bulmamış değillerdir ya ,ne aklakası var:skandal:

Usul usul izledim oylamayi batti balik yan gider. :KK75:
Acimi icimde yasamaya karar verdim.:KK70::KK70::KK70:
Acılar paylaştıkça azalır demişler kader ortağım :KK74:

Ben özendim de ne oldu ,yine olmadı:KK53:
Ben galiba lacivert örtünün üzerine sarı gül koyduğumdan oy vermedlr,fanatik bunlar anacım:KK53:
Magnoliayı HE politik davranmış kırmızı beyaz yaparak ,milli takım ya ,subliminal mesaj uygulamış:KK58:
Yoksa bizim tariflerimizi kategoriye uygun bulmamış değillerdir ya ,ne aklakası var:skandal:

Acılar paylaştıkça azalır demişler kader ortağım :KK74:
ooo buda harıka fikir :rolleyes:

Bende beyranıma çok özenmiştimm noldduu :110:
hem senın madalyan var azcık bızım önümüzü aç :KK53:

ooo buda harıka fikir :rolleyes:

Bende beyranıma çok özenmiştimm noldduu :110:
hem senın madalyan var azcık bızım önümüz aç :KK53:
Madalya almayan birinin kazanmasına elbette seviniyorum ,madalya için katılmadım zaten de, yine de biraz oy alsaydım yav:KK53:

Madalya almayan birinin kazanmasına elbette seviniyorum ,madalya için katılmadım zaten de, yine de biraz oy alsaydım yav:KK53:
Oy verenlerın neye verdıgını anlamaıdm herkes başka bişeye verıyor .
Ben mesela sunuma :deli:

Çünkü zaten tadına bakamıyorum ki . Tek kriterim Sunum . Bide sanırım o tatlıyı sevmem lazım :bicak:

bu oylama da kullanılan oy : 880
diğer oylama da kullanılan oy : 1095 :deli:

geri kalan 215 kjişi gelirse oylama alt üst olur :deli::deli:
Çorbalar kategorisi zararsızdı, tatlılarda milletin yüreği kaldırmamıştır, kaçmışlardır bakmadan:rolleyes:

Back