- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Ne olcakmiski Bende diyetteyim 2000 yılından beribitmeyen diyet lerimizÇok çok güzel ama diyetteyim Kakaom yaa :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olcakmiski Bende diyetteyim 2000 yılından beribitmeyen diyet lerimizÇok çok güzel ama diyetteyim Kakaom yaa :))
Eşim alıştı ya zaten yılın yarısında evde yokSalata deyip geçme ,tek olsam ben de salatayla doyarım mesela
Eşin de alıştı mı ,yoksa anne yemekleri arıyor mu?
Mevsimin sebze ,meyvesinden yemek çıkarıyorsun ,herşeyin turşusunu reçelini yapıyorsun yine de kendini hafife alıyorsun
Ben evdeydim de ne oldu ,mutfağa fazla girmezdim ,evlendikten sonra öğrendim çoğu yemeği
Artık tarif öğrenmek ,yemek yapmak ta internet sayesinde kolay
Ellerine sağlık canım hayırlı gecelerİy akşamlar hanımlar ben oy kullanamıyorum iyimi tatlilar aman yarabbim tek,tek inceledim hepsi şahaneeeecok kararsiz kaldım benn valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız hanımlar ben oy için azicik daha beklicem karar veremiyorum bende dun akşam TRİLİÇE yaptim gorselini bırakıp uykuya kacayim iyi geceler hanımlar valla elleriniz dert görmesin sahanesiniz sahane
Eki Görüntüle 2129540
Biz de kimse şeker kullanmıyor.Öyle aşırı tatlı düşkünlüğüde yokKızlarda şeker kullanmıyor...Evet bence de,bünye arıyor demek ki.Bugün çayda şekeri bırakırlar ,yarın tamamen azaltırlar
Ellerine sağlık canım hayırlı geceler
Haklısın canım seçim yapmak çok zor ben o yüzden hemen verdimOyyy Nevreste m karar veremiyorum oy kullanamıyorum napcam
Hey maşallahBiz de kimse şeker kullanmıyor.Öyle aşırı tatlı düşkünlüğüde yokKızlarda şeker kullanmıyor...
Ver gitsin hangisini canın en çok istediyse,bekledikçe zor oluyor,önceleri ben de karar vermek için bekliyordum ,bekledikçe daha da kararsız kalıyor insan.Oyyy Nevreste m karar veremiyorum oy kullanamıyorum napcam
En iyisi fazla olunca çok yeniyorHey maşallah
Yaptığıma bakma ,yaptığım miktarlar hep az benim ,çoğunlukla yarım ölçü yapıyorum.
GünaydınlarGünaydınlar hanımlar
Günaydınlar
Yeni kategoriyi açsak mı H E kuzu aldı başını gitti, hiç uzatmasak mı
33 fark var kuzu, bu ara kapanmaz artıkAldım başımı gittim mi
Ben neden bu kadar rahat değilim peki
Hala profiterol geççek gibi gelii
İlk 2 gün oylama yoğun oluyor,özellikle ilk gün ,diğer günler damlıyor sadece33 fark var kuzu, bu ara kapanmaz artık
Artık damlama da damlamaz deynebim. Genel oylama yapıldı diyebiliriz bence.İlk 2 gün oylama yoğun oluyor,özellikle ilk gün ,diğer günler damlıyor sadece