• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Salata deyip geçme ,tek olsam ben de salatayla doyarım mesela:KK45:
Eşin de alıştı mı ,yoksa anne yemekleri arıyor mu?:KK53:
Mevsimin sebze ,meyvesinden yemek çıkarıyorsun ,herşeyin turşusunu reçelini yapıyorsun yine de kendini hafife alıyorsun:KK53:
Ben evdeydim de ne oldu ,mutfağa fazla girmezdim ,evlendikten sonra öğrendim çoğu yemeği:ıslık:
Artık tarif öğrenmek ,yemek yapmak ta internet sayesinde kolay:rapci:
Eşim alıştı ya zaten yılın yarısında evde yok :KK53:
Ben uzun süre tek yaşadığım için yapıyordum ama öğrenci usulü işte
Evde olsam belki bende giremeyebilirdim 4 tane ablam var fırsat kalmazdı ama yinede bazen özeniyorum annesiyle birlikte yemek yapan falan görünce

İy akşamlar hanımlar:KK200: ben oy kullanamıyorum iyimi :işsiz::işsiz:tatlilar aman yarabbim tek,tek inceledim hepsi şahaneeee:KK68:cok kararsiz kaldım benn valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız hanımlar :KK68:ben oy için azicik daha beklicem karar veremiyorum :işsiz::işsiz::işsiz:bende dun akşam TRİLİÇE yaptim gorselini bırakıp uykuya kacayim iyi geceler hanımlar valla elleriniz dert görmesin sahanesiniz sahane:KK68::KK68:
Eki Görüntüle 2129540
Ellerine sağlık canım hayırlı geceler:KK200:

Evet bence de,bünye arıyor demek ki.Bugün çayda şekeri bırakırlar ,yarın tamamen azaltırlar :sus:
Biz de kimse şeker kullanmıyor.Öyle aşırı tatlı düşkünlüğüde yok:KK45:Kızlarda şeker kullanmıyor...

Biz de kimse şeker kullanmıyor.Öyle aşırı tatlı düşkünlüğüde yok:KK45:Kızlarda şeker kullanmıyor...
Hey maşallah :nazar:
Yaptığıma bakma ,yaptığım miktarlar hep az benim ,çoğunlukla yarım ölçü yapıyorum.:kk77:

Herkesi tebrik ederim, bu yarışmadan çok değişik tarifler öğrendim :)
Ben böyle yarışmalar yapıldığını yeni keşfettim, daha önce bir sürü yarışmalar olmuş çorbalar, köfteler, yufka vs. naçizane tavsiyem bunların hepsi bir başlık altında toplansa nasıl olur acaba ?
'Yemek Tarifleri, Mekanlar, Öneriler, Tarifler' katagorisinde 'Yemek Yarışmaları' diye bir alt katagori olabilir mi mesela :)
Kazen Kazen

Back