Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Canım daha önce dile getirmiştik bunu.Daha iyisi oldu,mesela yemek tariflerinde diyelim makarnalara girdin ,makarnalar kategorisi çıkan yarışmalar en başta ,pilavlara girsen aynı şekilde pilavlar yarışmaları en başta

Hmm anladım. Yani yapılan tüm yarışmalar alt alta olsa daha mı iyi olur diye düşünmüştüm ama talep üzerine böyle düzenlendiyse, çoğunluğun önerisi baz alınmıştır muhtemelen..

Koca kategoriyi ,1 ayı devirdik konuya yazan yarışmacılar birkaç kişiyarışma konusunu açıp uğramamışlar burayatek biz mi heyecanlandık ,az gelseler de beraber yarışma hakkında yazışsak ne olurdu sanki?
Sadece oylama ne alemde diye uzaktan mı baktınız?Yoksa bizi beğenmiyor musunuz?
Gelin hep beraber ağlayıp,sarılıp ,teselli edelim birbirimizi
Selenofil
AngelicaPickles
Smile Forever
@sabahvesen
Yokuspokus
evlaefe
TurkuazKrampon
3nity
@Ytmz
Shoryuken
B Ben Melek
@MAL KABUL
@Mazikeen
Saricik3
Hercai91
A AEmine1987
zms rainbow
Her zaman burada olan kızlar siz de gelin

AngelicaPickles ın tarifi gördükten sonra benim için yarışma bitmişti

Kıskançlık yapmayayım diye kaçtım buralardan. :))

canım tasındım ondan pek gıremedım suanda da net yok ama sızı yakından takıp edıyorum

AngelicaPickles ın tarifi gördükten sonra benim için yarışma bitmişti

Kıskançlık yapmayayım diye kaçtım buralardan. :))
Ama O da kazanamadı ,gerçekten iddialı tarif çoktu
Gelmediğin için ne tarif yaptığını bile bilmediğimden profiline baktım Daha önce ben de Dünya mutfağında tiramisu yapmıştım

ben pek sık giremiyorum. bir de oylamada geride oldugumu görünce bi dha ugramadim:) surekli giremiyorum mesgulum gunde 1 kere anca. eskiden sabah aksam burdaydım bazen 2 3 gun giremedigim oluyor

ben pek sık giremiyorum. bir de oylamada geride oldugumu görünce bi dha ugramadim:) surekli giremiyorum mesgulum gunde 1 kere anca. eskiden sabah aksam burdaydım bazen 2 3 gun giremedigim oluyor
Nasıl beceriyorsun girememeyi bana da anlatsana
Bu arada oylamada geride olsan da sayende tarif öğrendim ,2 kere yaptım tarifimiGeçen gün yapınca oğlumun hoşuna gitti,yine yap dedi ,yine yaptım

Geldim geldim buradayım :))
Ne heyecanı Deynep, sunumumu yaparken bile "Bu olmaz ama idare eder çok da şey değil" dedim, gecenin bir vakti can sıkıntısından yapınca insan pek sallamıyor ama yarışmada olmak da güzel oluyor, bahanesi. Yani sonuçta bir şef edasıyla sunum yapacak değiller ya çok ezmezler araya kaynarım da diyordum, bildiğin ezdiler

Yok ama 3.ye katılırsam hafife almamam gerektiğini görmüş oldum.
Ne becerikli hatunlarmışız, tv programından öte sunumlar tarifler geldi.

Usul usul izledim oylamayi batti balik yan gider.
Acimi icimde yasamaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…