Canım daha önce dile getirmiştik bunu.Daha iyisi oldu,mesela yemek tariflerinde diyelim makarnalara girdin ,makarnalar kategorisi çıkan yarışmalar en başta ,pilavlara girsen aynı şekilde pilavlar yarışmaları en baştaHerkesi tebrik ederim, bu yarışmadan çok değişik tarifler öğrendim :)
Ben böyle yarışmalar yapıldığını yeni keşfettim, daha önce bir sürü yarışmalar olmuş çorbalar, köfteler, yufka vs. naçizane tavsiyem bunların hepsi bir başlık altında toplansa nasıl olur acaba ?
'Yemek Tarifleri, Mekanlar, Öneriler, Tarifler' katagorisinde 'Yemek Yarışmaları' diye bir alt katagori olabilir mi mesela :)
Hmm anladım. Yani yapılan tüm yarışmalar alt alta olsa daha mı iyi olur diye düşünmüştüm ama talep üzerine böyle düzenlendiyse, çoğunluğun önerisi baz alınmıştır muhtemelen..Canım daha önce dile getirmiştik bunu.Daha iyisi oldu,mesela yemek tariflerinde diyelim makarnalara girdin ,makarnalar kategorisi çıkan yarışmalar en başta ,pilavlara girsen aynı şekilde pilavlar yarışmaları en başta
Koca kategoriyi ,1 ayı devirdik konuya yazan yarışmacılar birkaç kişiyarışma konusunu açıp uğramamışlar buraya tek biz mi heyecanlandık ,az gelseler de beraber yarışma hakkında yazışsak ne olurdu sanki?
Sadece oylama ne alemde diye uzaktan mı baktınız?Yoksa bizi beğenmiyor musunuz?
Gelin hep beraber ağlayıp,sarılıp ,teselli edelim birbirimizi
Selenofil
AngelicaPickles
Smile Forever
@sabahvesen
Yokuspokus
evlaefe
TurkuazKrampon
3nity
@Ytmz
Shoryuken
B Ben Melek
@MAL KABUL
@Mazikeen
Saricik3
Hercai91
A AEmine1987
zms rainbow
Her zaman burada olan kızlar siz de gelin
canım tasındım ondan pek gıremedım suanda da net yok ama sızı yakından takıp edıyorumKoca kategoriyi ,1 ayı devirdik konuya yazan yarışmacılar birkaç kişiyarışma konusunu açıp uğramamışlar buraya tek biz mi heyecanlandık ,az gelseler de beraber yarışma hakkında yazışsak ne olurdu sanki?
Selenofil
AngelicaPickles
Smile Forever
@sabahvesen
Yokuspokus
evlaefe
TurkuazKrampon
3nity
@Ytmz
Shoryuken
B Ben Melek
@MAL KABUL
@Mazikeen
Saricik3
Hercai91
A AEmine1987
zms rainbow
Ama O da kazanamadı ,gerçekten iddialı tarif çoktuAngelicaPickles ın tarifi gördükten sonra benim için yarışma bitmişti
Kıskançlık yapmayayım diye kaçtım buralardan. :))
ben pek sık giremiyorum. bir de oylamada geride oldugumu görünce bi dha ugramadim:) surekli giremiyorum mesgulum gunde 1 kere anca. eskiden sabah aksam burdaydım bazen 2 3 gun giremedigim oluyorKoca kategoriyi ,1 ayı devirdik konuya yazan yarışmacılar birkaç kişiyarışma konusunu açıp uğramamışlar buraya tek biz mi heyecanlandık ,az gelseler de beraber yarışma hakkında yazışsak ne olurdu sanki?
Selenofil
AngelicaPickles
Smile Forever
@sabahvesen
Yokuspokus
evlaefe
TurkuazKrampon
3nity
@Ytmz
Shoryuken
B Ben Melek
@MAL KABUL
@Mazikeen
Saricik3
Hercai91
A AEmine1987
zms rainbow
Nasıl beceriyorsun girememeyi bana da anlatsanaben pek sık giremiyorum. bir de oylamada geride oldugumu görünce bi dha ugramadim:) surekli giremiyorum mesgulum gunde 1 kere anca. eskiden sabah aksam burdaydım bazen 2 3 gun giremedigim oluyor
Koca kategoriyi ,1 ayı devirdik konuya yazan yarışmacılar birkaç kişiyarışma konusunu açıp uğramamışlar buraya tek biz mi heyecanlandık ,az gelseler de beraber yarışma hakkında yazışsak ne olurdu sanki?
Selenofil
AngelicaPickles
Smile Forever
@sabahvesen
Yokuspokus
evlaefe
TurkuazKrampon
3nity
@Ytmz
Shoryuken
B Ben Melek
@MAL KABUL
@Mazikeen
Saricik3
Hercai91
A AEmine1987
zms rainbow
Usul usul izledim oylamayi batti balik yan gider.Koca kategoriyi ,1 ayı devirdik konuya yazan yarışmacılar birkaç kişiyarışma konusunu açıp uğramamışlar buraya tek biz mi heyecanlandık ,az gelseler de beraber yarışma hakkında yazışsak ne olurdu sanki?
Selenofil
AngelicaPickles
Smile Forever
@sabahvesen
Yokuspokus
evlaefe
TurkuazKrampon
3nity
@Ytmz
Shoryuken
B Ben Melek
@MAL KABUL
@Mazikeen
Saricik3
Hercai91
A AEmine1987
zms rainbow
Evet canım, Nisan 1 ile yeni kategori açıklanacak.Bir yarışma bitince hemen bir diğeri başlıyor mu ?
Ben senin tarifine bayıldım bu arada cnm.. en kısa zamanda denicem bakalımcanım tasındım ondan pek gıremedım suanda da net yok ama sızı yakından takıp edıyorum
Acaba ne olurEvet canım, Nisan 1 ile yeni kategori açıklanacak.
Buda ayrı bir iç sesim olduUsul usul izledim oylamayi batti balik yan gider.
Acimi icimde yasamaya karar verdim.
Hiç ipucu vermedi nevoşAcaba ne olur
Bisküviler olsa ne değişik olurHiç ipucu vermedi nevoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?