• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Eeee reklamlar olmasa ,site nasıl kazanacak?:KK45:

Ne demişler yapan da yiyen de suçludur:KK53:Kendin yemesen de ev halkının yemesine neden oluyorsun :KK53:
Ne güzel bir masa öyle,dışarıda açık havada yediniz herhalde,daha doğrusu yediler:KK53:

Ben ben ben :KK45::KK45::KK45:
Ev halkı yesin ben yemesem de olur;)
Evet canım hava güzel parkta toplu kahvaltı yaptık;)

Ben yememek ve yapmamak için eve neredeyse cıssların malzemesini almıyorum :sus:
Bu aralar yarışmaların yüzünden sık yapıyorum.
Bir de baba oğul çayda şekeri bıraktılar ,çayın yanında birşeyler arıyorlar,çay boş olmasın diye yapıyorum ,hep hazır nereye kadar:skandal:

Bir de baba oğul çayda şekeri bıraktılar ,çayın yanında birşeyler arıyorlar,çay boş olmasın diye yapıyorum ,hep hazır nereye kadar:skandal:
O zaman şekeri bırakmanın anlamı nedir:olamaz:

Eeee, Şekeri kesmenin anlamı kalmadı ki:silah:

İy akşamlar hanımlar:KK200: ben oy kullanamıyorum iyimi :işsiz::işsiz:tatlilar aman yarabbim tek,tek inceledim hepsi şahaneeee:KK68:cok kararsiz kaldım benn valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız hanımlar :KK68:ben oy için azicik daha beklicem karar veremiyorum :işsiz::işsiz::işsiz:bende dun akşam TRİLİÇE yaptim gorselini bırakıp uykuya kacayim iyi geceler hanımlar valla elleriniz dert görmesin sahanesiniz sahane:KK68::KK68:
IMG_20180327_195630.jpg

İy akşamlar hanımlar:KK200: ben oy kullanamıyorum iyimi :işsiz::işsiz:tatlilar aman yarabbim tek,tek inceledim hepsi şahaneeee:KK68:cok kararsiz kaldım benn valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız hanımlar :KK68:ben oy için azicik daha beklicem karar veremiyorum :işsiz::işsiz::işsiz:bende dun akşam TRİLİÇE yaptim gorselini bırakıp uykuya kacayim iyi geceler hanımlar valla elleriniz dert görmesin sahanesiniz sahane:KK68::KK68:
Eki Görüntüle 2129540
Müthiş, ellerinize sağlık:kk77:

Eki Görüntüle 2129540
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Nomıssız bu saatte yapılır mı bu?:63:

Eki Görüntüle 2129540
Çok çok güzel ama diyetteyim Kakaom yaa :))

Back