Topa tutarlar seniSırada triliçe var yapacağım
Sırayla hepsini yapacağım ,yiyeceğim hepsini ohh yaa diyeceğim ,dombili olacağım
Biri anyada ,biri Konyada,kimi evde,kimi işte ,burada toplanabiliyoruz ancakKK kadınları toplanmıyor mu hiç
Ev halkı yesin ben yemesem de olurEeee reklamlar olmasa ,site nasıl kazanacak?
Ne demişler yapan da yiyen de suçludurKendin yemesen de ev halkının yemesine neden oluyorsun
Ne güzel bir masa öyle,dışarıda açık havada yediniz herhalde,daha doğrusu yediler
Ben ben ben
Ama az az yiyorum ,geçen süt diliminden de az yedim ,bugün senin tatlından da.Ben yemekten çok yapmayı seviyorumTopa tutarlar seni
Sen yiyip kilo almayanlardansınSırada triliçe var yapacağım
Sırayla hepsini yapacağım ,yiyeceğim hepsini ohh yaa diyeceğim ,dombili olacağım
72.5 kiloya nasıl çıktım o zamanSen yiyip kilo almayanlardansın
Ben yememek ve yapmamak için eve neredeyse cıssların malzemesini almıyorumAma az az yiyorum ,geçen süt diliminden de az yedim ,bugün senin tatlından da.Ben yemekten çok yapmayı seviyorum
Bu aralar yarışmaların yüzünden sık yapıyorum.Ben yememek ve yapmamak için eve neredeyse cıssların malzemesini almıyorum
O zaman bu kiloyu korumamız lazım72.5 kiloya nasıl çıktım o zaman
9 kilo vermişim ,yazdan beri
Az yiyenlerden çok içenlerdenim(su)
O zaman şekeri bırakmanın anlamı nedirBu aralar yarışmaların yüzünden sık yapıyorum.
Bir de baba oğul çayda şekeri bıraktılar ,çayın yanında birşeyler arıyorlar,çay boş olmasın diye yapıyorum ,hep hazır nereye kadar
Eeee, Şekeri kesmenin anlamı kalmadı kiBu aralar yarışmaların yüzünden sık yapıyorum.
Bir de baba oğul çayda şekeri bıraktılar ,çayın yanında birşeyler arıyorlar,çay boş olmasın diye yapıyorum ,hep hazır nereye kadar
Evet bence de,bünye arıyor demek ki.Bugün çayda şekeri bırakırlar ,yarın tamamen azaltırlarO zaman şekeri bırakmanın anlamı nedir
Müthiş, ellerinize sağlıkİy akşamlar hanımlarben oy kullanamıyorum iyimi tatlilar aman yarabbim tek,tek inceledim hepsi şahaneeee cok kararsiz kaldım benn valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız hanımlar ben oy için azicik daha beklicem karar veremiyorum bende dun akşam TRİLİÇE yaptim gorselini bırakıp uykuya kacayim iyi geceler hanımlar valla elleriniz dert görmesin sahanesiniz sahane
Eki Görüntüle 2129540
İy akşamlar hanımlarben oy kullanamıyorum iyimi tatlilar aman yarabbim tek,tek inceledim hepsi şahaneeee cok kararsiz kaldım benn valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız hanımlar ben oy için azicik daha beklicem karar veremiyorum bende dun akşam TRİLİÇE yaptim gorselini bırakıp uykuya kacayim iyi geceler hanımlar valla elleriniz dert görmesin sahanesiniz sahane
Eki Görüntüle 2129540
Kuru meyve mi versen yanında?Evet bence de,bünye arıyor demek ki.Bugün çayda şekeri bırakırlar ,yarın tamamen azaltırlar
Sen o noriyeyi yaparken yeminle yapistim PC ye
Nomıssız bu saatte yapılır mı bu?
Çok çok güzel ama diyetteyim Kakaom yaa :))İy akşamlar hanımlarben oy kullanamıyorum iyimi tatlilar aman yarabbim tek,tek inceledim hepsi şahaneeee cok kararsiz kaldım benn valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız hanımlar ben oy için azicik daha beklicem karar veremiyorum bende dun akşam TRİLİÇE yaptim gorselini bırakıp uykuya kacayim iyi geceler hanımlar valla elleriniz dert görmesin sahanesiniz sahane
Eki Görüntüle 2129540
Sen o noriyeyi yaparken yeminle yapistim PC ye
Hem trilice yapacakmissin yap ye bak soyliyeyim Bir dilimle yetinmiyor insan oka lezzetli yani
Nomıssız bu saatte yapılır mı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?