Bu arada biz barıştıkAaa bak görüyor musun sevmediğin kaynana yarışmayı kazanmana sebep oldu.
Sevmedim ben onlar yaşlı gösteriyorAslında emzirme sütyeni var ,o da rahat oluyor ,tamamen özgür olunca da rahat edemiyorum ben
Hiç çiğ koymadım ben domates ile çok az pişiriyorum ve hiç kokusu olmuyor.Dolap kokusu değil, zaten çok şükür dolabımla ilgili öyle bir sorunum yok. Yoksa dolaba giren hiçbir şeyi yiyemezdik, çok acayip bir koku. Buzunu çözdürmeden, direkt pişiriyorum canım. Fakar pişerken de o koku çıkıyor düdüklüden. Normalde mis gibi kokar bence taze fasulye, öyle olmuyor.
Canım dolap kokusu değil başka değişik bir koku. Zaten pişirirken şeker koyuyorum, normalde taze taze yaptığımda eşim de çok beğenir ama internette buzluktan çıkarılan fasulye kokmasın diye piştikten sonra toz şeker dökün yazıyordu. Onu da yapmama rağmen yine de zor yedik.
Ben internette çiğden de atılır diye okuyunca uğraşmadan sadece çöplerini alıp, ortadan kesip attım buzluğa, inşallah bu sene öyle yaparım. Şimdilik buzlukta olanları kurtarmak istiyorum ama bu gidişle israf olacaklar
Tamam ablacığım çok sağol, bu sene öyle yapacağım inşallahHiç çiğ koymadım ben domates ile çok az pişiriyorum ve hiç kokusu olmuyor.
Kesinlikle herşey tazeyken dalından lezzetli.. hele şuara bütün sebzeler hormonlu bir tane dalından birşey yok.. Sadece çağla olabilir mikiBir sürü tarif varÖrnek verdim ama mevsimi değil
Aynen bende öyle yapacağım :)Tamam ablacığım çok sağol, bu sene öyle yapacağım inşallah
En doğrusu en sık yapılan usül canımTamam ablacığım çok sağol, bu sene öyle yapacağım inşallah
Çağla ile yemek varsa neden olmasınKesinlikle herşey tazeyken dalından lezzetli.. hele şuara bütün sebzeler hormonlu bir tane dalından birşey yok.. Sadece çağla olabilir miki
Vardır dur bakalım birÇağla ile yemek varsa neden olmasın
Yok ekşidir o kalsın yemeğiÇağla aşı varmış.
Eki Görüntüle 2129318
Aşını bilmem de turşusu süper oluyorÇağla aşı varmış.
Eki Görüntüle 2129318
Vardır dur bakalım bir
Çok varr mesela
http://www.oktayustam.com/tarifler/28459-zeytinyagli_cagla_mezesi_tarifi.html
Çağla aşı varmış.
Eki Görüntüle 2129318
Çağla geçse elime tuzlayıp yerim, yemek yapmaya kalmazCanım çağla çekti bulunmazda şimdi
Turşusu salatası yoğurtlu mezesi şahane olur
Çağla çıktı iki haftadır var pazarlarda. Sabırsızlıkla bekliyorum her sene. Kilo kilo alıyorum.Canım çağla çekti bulunmazda şimdi
Turşusu salatası yoğurtlu mezesi şahane olur
Bizim olduğumuz şehirde yok dahaÇağla çıktı iki haftadır var pazarlarda. Sabırsızlıkla bekliyorum her sene. Kilo kilo alıyorum.
Çağla geçse elime tuzlayıp yerim, yemek yapmaya kalmaz
Mavi yapamam ayağına yatıyorsun bir de, ne tarifler var sende kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?